Helg!!!

HEJ!!
Jaha, då var det söndag, helgerna går så himla fort, hinner inte göra hälften av det man tänkt. Har haft en bra helg.
Började lördagen med att baka tekakor till frukost till mina älsklingar, det tog längre tid än vad jag trodde men det var värt att vänta på. Va ute en sväng och höll på med min senaste idé där vid mina lilla planteringsaltan, hann faktiskt klart med den igår! Svärmor och svärfar kom över och fika också, mysigt!! När dom åkt fixa jag det sista ute, medans övriga familjen började fixa i ordning sig för kräftskiva i lövstalöt hos Maria och Jonas.
Det va sååå gott och såå mysigt.Maria hade gjort en super god västerbotten paj, så jag som inte kan skala kräftor åt den med god sallad och färdig skalade kräftstjärtar. Mmmm mycket gott!!! Efterrätt?? Jo men självklart!!! Max hade beställt kladdkaka, å det är ju aldrig fel!! Va så mätt så jag knappt kunde böja mig =) Max och Matilda är så roliga!! Kommer med roliga kommentarer och pratar så mycket roligt. Igår var det roligaste att ha koja i mammans och pappans nya garderob, full rulle och hur mycket skratt som helst hela tiden!! Härliga ungar!!! Dom är bara såååå coola!!
Idag åkte gullungen på klassresa (suck), och jag skulle ju ABSOLUT INTE få följa med till skolan och säga hejdå, fatta sååå piiiinsamt, ingen annans förälder skulle ju göra det. Ja, eller hur?? det bara krylla ju av föräldrar sen när vi kom till skolan, för jag bara skulle ju med dit och säga hejdå. Vi var där typ 8.20 och bussen skulle gå 8.30, vi vänta och vänta men ingen buss, tillslut  åkte läraren ner till affären ovh kolla om bussen stod där, men nähe ingen buss, den hade nämligen gått sönder!!
Bestämde mig för att ändå gå hem när klockan var nio, för jag skullr ju bli hämtad då och sen åka till stockholm. Fick sms av Alice strax efter kl 12 och då hade dom kommit iväg, fatta vad tråkigt att vänta i 3 1/2 på skolan!! Nu har dom ju ändå kommit iväg och dom kommer säkert få superkul!!!
Vad gjorde jag i stockholm istället för att vara hemma och lägga sten?? Jo, kollade på blommor!! Var till Zetas, ett jätte mysigt ställe som ligger vig Kungens kurva(hittade dit på direkten, jag visade inte fel väg!! Heja mig!!!).Gick runt och kolla, det finns ju så mycket där och jag ville ha mycket också, men jag va en duktig flicka, bara tre nya växter.
så här skulle jag vilja att det såg ut hemma hos mig i den sluttningen ner mot gatan, fint va?? mycket gräva blir det!!
Men man får ju drömma.På vägen hem stannade vi på en till "blomaffär" nämligen Bosse Rappne, hittade inga växter där men, kolla den härMÅSTE HA!!! PRIS??990kr Mr M  inte lika entusiastisk som jag =(  vill ha vill ha vill ha

Nu sitter Mr M och väntar på mig, vi ska åka och hyra film och sen äta pizza, låter väl som en bra söndag kväll, men det är tomt utan Alice....

tjingeling...

Fredag!!

Go kväll!!
åh det är så härligt att det är fredag, har haft en ganska bra dag fast den började i en mindre katastrof. Efter mitt inlägg i morse så skulle jag ju sticka till jobbet, panik!!! var är nycklarna??? leta leta leta, gullungen hjälpte mig, leta inne, leta ute, INGA nycklar, äh vaddå inga såååå viktiga nycklar bara till bilen,hemmet,jobbet och mamma och pappa =(. Lånade Mr M bilnycklar och stack iväg.Hur säger man till chefen att man slarvat bort nycklarna till jobbet, den går till alla dörrar vi har på jobbet och sen ringa till Mr M och berätta, INTE kul. Alla som känner mig vet ju att jag är ganska virrig emellan åt så dom nycklarna har ju kunnat hamna precis var som helst. På jobbet skratta dom  och försökte trösta med att  nycklarna iallafall är här hemma nånstanns. Det var dom, Mr M hittade dom hängandes i nyckelbandet på hatthyllan, HUR kunde jag missa dom, tror att jag kanske har nått glapp i hjärnan mellan synen och där man uppfattar vad man ser,hahahah.
Var en sväng (typ 2 1/2 timme) på gränby, Alice och Olivia klippte sig(dom är sååå fina!!!) och jag och Mr M strosade runt, jag köpte inget men MrM köpte en sån Nike luvtröja, svart, kändes mjuk och mysig. Har fått order om att jag INTE får använda den, gav förslag att om jag känner mig lite frusen och sjuk kanske jag kan få låna en liiiiten stund och det va ok.
Jag känner mig lite frusen och sjuk nu........  =)

Ska gå å ta en dusch och sen mysa med familjen!!
Kram

Äntligen fredag!!!!

God morgon!!
Det är svårare än jag trodde det här med att blogga, att skriva är inte så svårt men att bestämma sig för att sitta framför datorn det är ju där det blir problems.Ska jag sitta inne framför datorn och mugga eller ska jag vara ute och ta vara på den sista solen och värmen?? Slälvklart ute!!!
Det tar längre tid än jag trott det där med att lägga sten, inte att lägga stenen, det går ganska snabbt, men jag har fått nya ideér om hur det ska vara där runt min lilla planteringsplats, och då måste jag ju fixa med det först innan jag kan fortsätta med stenen.Tur att jag kan göra allt själv för  jag tror inte att Mr M skulle gila mina ändrade planer hela tiden, men han brukar alltid gilla mina ideér när det blivit klart och det är ju tur =)
Idag ska min gullunge och henes kompis Olivia åka själva till Gränby centrum för att klippa sig!! Är dom stora eller är dom stora?! Dom blir äldre och jag blir yngre eller... hur var det nu?! =) På söndag åker ungen iallafall på skolresa, vi ska gå upp jätte tiiiidigt, samling 8.15, bussen går 8.30 ...gäsp.....
Det går inte så bra med min plan att gå en promenad varje dag, igår "städade" jag på altanen, började förverkligandet av min senaste idé, fixa middag, hets tvättade OCH bakade CHOKLADMUFFINS, men jag åt bara EN liten.
Nu ska jag fixa mig i ordning för ny härlig arbetsdag!!

Ha det bäst!!

Höst?!

Hej!!
Tänk att det är mörkt redan, klockan är ju bara strax efter kl nio, jag vill inte ha höst redan!!!
Den här arbetsdagen var värre än igår, Johan fortsatte sitt hackande idag också så jag har inte pratat med honom på HELA dagen, bara svarat om han sagt nått till mig,han är min bästis på jobbet men är en sån jävla skit idiot ibland. Jag blir så förbannad på honom ibland så jag skulle gärna slå till han ( jag vet att våld inte löser nått men det är ju mest känslan att få puckla på bara, få ut alla aggresioner liksom, ja ni fattar  va jag menar=) ).  Har haft en bra dag sen jag kom hem, Mr M va gullig och hämta mig på jobbet så när vi kom hem satt vi ute på altan i solen och spela kort, jag vann nästan men jag unnar honom den här vinsten för jag har vunnit dom andra sjuttioelva gångerna vi spelat =)
Mr M gick för att sova sen, för han ska hålla ställningarna  i natt, så man kan sova tryggt, jag sov jag med  faktiskt , det är ganska nice att sova i en solstol en stund. Har varit på föräldrarmöte också, mest för att prata om det sista inför klassresan på söndag.Jag hoppas att dom får det jättemysigt där på kloten, men det blir ju så tomt när inte Alice är hemma,men jag är vuxen , det gåår bra att vara utan Alice i tre dagar =) Sen blev det lite eftersnack på skolgården med  BIms och Sannis mammor, dom är så trevliga och lätta att prata med, känns bra att vi har lite kontakt vi mammor. Sannis mamma( ja, jag vet vad hon heter men är osäker på stavningen) har gjort en fin tatuering på armen och berättade att det finns en tatuerare i Svista, (det är ju typ jättenära) hon skulle mejla adressen dit så man kan se annat som han gjort. Jag vill nämligen göra  en svart blomslinga på foten.
Ska gå och slita gullungen från tv  och försöka få henne i säng före kl. tio. Nån som tror att jag kommer lyckas???

Natti natti


Måndagkväll =(

Go kväll!!!
Jaha, så var det måndag igen, inte så kul dag på jobbet, Johan var sur och nästan otrevlig så det var skönt att jag inte behövde jobba ihop med honom idag, när han är sur är det verkligen pest att vara på jobbet, tur att jag är som en solstråle för jämnan =) Han var förresten inte den ända som var sur idag men nog om detta.
Jag tror att jag lärde mig ladda musik till mobilen igar!!! Heja mig!! Så nu har jag tänkt att jag ska lära mig lägga upp bilder både från mobilen och kameran, hoppas det går lika bra.
Mr M och jag va till Plantagen igår, där var det halva priset på nästan alla växter så det blev fem nya växter (två drakmynta, två dagliljor och en afrikas lilja) Känner mig mkt nöjd. Blev ingen fika med Åsa och Per igår, synd men vi kände att vi måste försöka bli klara med vissa sker här hemma.Så jag röjde undan det sista av rönnen och la lite sten medans Mr M målade taket i badrummet och sen gjorde  ett test på golvet om det behövs jämnas till innan vi lägger klinker, det blev några pölar men det rann iallafall mot golvbrunnarna!! Jag vill att vårat badrum ska vara klart NU!!
När jag kom hem från jobbet idag  var jag sååå duktig , gick direkt en promenad istället för att slänga mig på soffan, är lite stolt över mig själv. Jag har köpt  en utrensningskur till mig och Mr M så nu får jag hoppas att den är så bra som jag hoppas. Skulle ju vara nice å gå ner lite (men ännu hellre mycket) i vikt, ska försöka komma igång med träningen igen också, hoppas Maria hakar på! (för det gör du väl??)
Ska kasta ett öga på Henrik Dorsins program på kanal 5 sen blir det krama kudde.
Kram och go natt!!


Söndagmorgon

God morgon!!
Den här dagen började bättre än igår =)  solsken och fågelkvitter, det är sånt man ska vakna till.
Gårdagen blev inte så hemsk som jag trodde den skulle bli,soldans vekar funka för det sluta regna och på eftermiddagen titta solen fram.Jag kunde börja lägga lite sten,det ser ut som jag tänkt mig!! Det ska jag fortsätta med idag.Det blev inget Ikea för Mr M och mig, vi var hemma och städade hela huset istället,skittråkigt men nu är det rent och fint här hemma och man kan gå säkert utan att vara rädd för anfallande dammråttor. På eftermiddagen kom Maria och Jonas med barnen för att hämta ved (vi har sågat ner en rönn på framsidan och den plus lite annat tog dom med sig). Himla bra tycker jag, det tackar jag för, bra att ha vänner som vill ha ved när man har mycket träd på tomten som ska tas bort. Så vi fika, snacka lite skit och fyllde deras släpkärra med ved, mycket trevligt!! När dom åkt försökte jag snygga till i rabatten där rönnen stått, helt plötslilgt så finns det väldigt mycket plats för nya blommor där, så kanske ska jag åka till plantagen idag??
Idag ska jag också försöka lära mig nått nytt tänkte jag, nämligen hur jag lägger in musik på min mobil, håll tummarna och önska mig lycka till, för jag är hon som föddes utan tålamod!!! Hoppas också att fikan(heter det så??) med Åsa och Per+barn blir av, för  vi har inte setts på hela sommaren.
Nu ska jag gå och hänga tvätt.
Tjingeling...

Bloggdrottning?!

God morgon!!!
Jag tänker inte göra nån presentation av mig själv eftersom alla som läser den här bloggen känner mig (Maria, sambon Magnus också kallad Mr M samt perfekta dottern Alice) redan. Här kommer ni kunna ni läsa om vad som eventuellt händer i mitt ganska tråkiga och vanliga liv, om alla mina ideér som jag har och kanske ska förverkliga när det gäller hem och trädgård.
Den här dagen började skit!!! vaknade av att det regnade =( jag som fick hem 800 kg  fiiiina runda stenar igår, som jag skulle börja lägga såååå fint idag! Bläh hata regn!!!
Mr M har vaknat till liv också nu, så kanske det kan bli lite frukost framför tv. Alice har sovit i Lövstalöt i natt hos en klasskompis. Fem tjejer som  kan prata sönder vem som helst så jag undrar hur mycket dom sovit =)  Dom har blivit så stora, igår kväll var dom ut och åt!! iochförsig bara på pizzerian i lövstalöt men ändå.
Undra om jag ska försöka övertala Mr M att åka till Ikea..  åh vilken bra idé  men oj vad jag måste komma på en väldigt bra övertalning för att åka dit en regning lördag. Håll tummarna för mig!

kram så länge!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0