Ytterligare en.....

Fan va jag skratta när jag gick ut för att hämta tidningen imorse å denna stod å fånlog på garageuppfarten, helt sjukt, fan jag vill verkligen inte ha trädgårdstomtar, dom är ju typ asfula =) Men lik förbannat är det nån/några som envisas med att ställa dit dom,SLUTA NU!!!!
Har ingen aning om när jag skrev sist men det lullar på, snacka om att va i min egna lilla semester värld ;) Förra veckan hände inte så mkt, hade lite kompisar på fika två dagar, försöker umgås med min fina dotter när tillfälle ges, men det är ju mkt kompisar för hennes del, så jag kommer ju inte på första plats när det gäller vem hon ska umgås med men det är ju så det ska vara... egentligen.. men jag vill ju att hon ska vara med mig..... I lördags va vi på middag hos The Fransson family, hur mysigt som helst, som vanligt =) Åt middag i deras fantastiska poolhus, bara umgicks å hade det rysligt bra, ungarna är ju såååå mysiga, lilla LUdde som bara log hela tiden å Oscar som är så gullig, han är väldigt förtjust i Mr M, så när Alice ledsnat så sa hon -Oscar, ropa på Magnus! Varpå Oscar ropar -ropa! ropa!!!! Gullungen!!!
NU har vi börjat nedräkningen inför vår resa, om en vecka så är vi i sista packartagen, TJOHO!!!! Det ska bli såååå skönt att komma iväg nu äntligen =)
Jag håller på å fixar här hemma, mest ute,har ju haft nån liten plan på vad jag ska hinna göra på semestern, så nu gäller det att få det klart, för när vi kommer hem lär det inte hinnas med att få nått sånt gjort, känns skönt att hinna få undan utan att stressa.Idag har jag städat ur det lillr förrådet under altan, så imorgon blir det till att åka till sopstationen. Och idag  äntligen så fick jag bort den fruktansvärt fula "lampan" vi haft vid trappen, vilken befrielse att slippa se den!!!!! Känns lite lättare att andas nu ;)
NEj, nu ska jag gå å tvångsumgås med min lilla prinsessa se blir det sängen för jag måste iväg tidigt med soparna för sen ska mr M ha bilen.

puss

Tisdag

Det blev en del gjort i trädgården igår, känns jäkligt bra, men det är ju som sagt en del kvar men vad är det dom säger -Rom byggdes inte på en dag!? Värdelöst uttryck iaf =)
Dagen idag har varit lugn, upp å iväg till ackis sen blev det ut till Siggefora för sol,bad å luncheller mer lunch kanske för det blåste lite kallt där så Alice frös, vi gav upp efter en timme. Letade upp Tommy å solans husvagn för att heja lite på dom, kul att se hur dom hade det men Tommy va inte hemma :/ Sen blev det hemåt å väl hemma kunde jag å Mr M fortsätta sola på altanen, det riktigt brände i huden, härligt, å det gäller ju att vänja sig innan vi drar till Rhodos =) Anna va förbi å fika, himlans mysigt, hon är ju för go´. Sen det vanliga görat, fixa med disk å middag å nu blir det lite film, för här har det både regnat å åskat massor å det inbjuder ju till film, visst??
Imorgon blir nog till att fortsätta i trädgården å så ett träningspass på Ekeby med favvon Lotta =)

tjingeling <3

Måndag

Började dagen med att ut å gå med Mr M, å sen frulle på altanen. Skön start på dagen och på veckan! Sen har det varit lite hemma pyssel mest, lite tvätt, lite ogräs rensning, flyttat några växter.
Det har dessutom varit fyra asfaltsmänniskor här, såna irländare, vid lika många tillfällen, fan i helvete pratar dom inte med varandra, jävla tjat, sååå ful uppfart har vi inte... väl.. ;)
Har bestämt mig för att försöka styra upp det här en gång för alla med hur det ska se ut i rabatterna å sen i övriga trädgården, detta börjar ju bli ohållbart, kan ju inte bara fixa lite på måfå, det är ju löjligt, så nu ska här bli ordning å reda, eller nått =)
Så iddag har jag börjat lite smått, det är mycket som ska göras å det kommer nog gå åt några tusenlappar men det kan det ju vara värt för att sen inte behöva fixa nått mer, bara köpa sommar blommor till krukorna!!! Men det kommer nog bli så att jag köper lite iår å sen det sista nästa år!!
Ska väl hänga upp tvätten å sen ge mig iväg ut å fortsätta gräva, hade tänkt få bort det sista av vår jordhög idag, den har ju bara legat där sen i Maj, så det ska verkligen bli skönt att slippa se den =)

pusshej

Första veckan avklarad!!

Så har jag då haft min första semester vecka, tiden går sååå fort, jag vill att den ska gå saktare så jag verkligen ska hinna njuta!!!
Jag har inte gjort så mycket, grävt lite i trädgården, eller ganska mycket om jag ska vara ärlig, målat om våra utemöbler så  nu är dom svarta å fina!!! håller på å gör en ritning på en av mina rabatter, som jag SKA hålla mig till, skulle så gärna vilja ha iallafall en rabatt som det finna nån tanke bakom, som är så organiserat vildvuxen om ni förstår vad jag menar =)
Har haft hyfsat tur med vädret, så jag hann få lite färg till dopet iaf, skönt att inte behöva se ut som en albyl ;)
Jättefint dop
!!! Va så fint ordnat!!! Jättemysig präst, lättsam!! Sen blev det lunch å så kaffe å tårta, jag fixade lite med disk å så, skönt att kunna göra det blir såååå rastlös av att bara sitta å ont i knäna får jag också, tack pappsen för det fiiina arvet ;) Det va en otroligt lyckad dag å Oscar å Ludde sötte ju sig exemplariskt!!! När vi städat klart satt vi ute i trädgården vid församlingshemmet å fika upp det sista kaffet å tårtan, hur mysigt som helst, sitta i skuggan å känna varma vindar å bara mysa, underbart!!! å visst ja, jag har ju varit på massage också, herre jösses vad skönt, skulle gå imorgon också men snäll som jag är så fick Mr M den tiden istället, då hann är av större behov än jag just nu.
Idag har det varit en riktig latmans dag, vaknade alldeles för tidigt och astrött, så jag plågade mig kvar i sängen å läste, sen blev det sola förresten å mer läsning, så av mina 6 böcker jag köpte för att ha hela semestern har jag 2 böcker kvar att läsa, men men det finns ju nya att köpa =)
Blev en sväng till mamma å pappa också för att kolla in hur det blir i badrummet, hur snyggt som helst, ljust å fräscht!!!!!
Ska sluta nu för imorgon ska jag å älskling ut å gå på morgonen, långsvängen=) hoppas vi orkar upp!!!

pusshej

1 Juli!!!

....Jag har väntat så länge på just den här dan så det är skönt när den äntligen kommer, väntat så länge på just den här dan, den ger lust när den kommer.... kanske inte helt korrekt återgiven text men va fan det är min blogg å jag skriver hur jag vill =) Hahah men det är en riktig fell good låt mad allas vår Kenta Gustavsoon  r.i.p.
NU har jag semester så då kanske jag ska ta mig ork att uppdatera här lite oftare men det skriver jag ju ganska ofta men så länge det finns hopp... ;)
Jag tror aldrig jag varit så här jävla grinig på jobbet som jag varit sista månaden, jag skäms faktiskt liiite, för det är ju inte riktigt jag, jag tror fan att jag på riktigt har blivit en  miniRaija, ve å fasa, det måste jag ändra nu på semestern =)
Va å träna idag för första gången på ett tag, å vad härligt det va, tror att det är  därför jag har vart så arg på sista tiden, brukar bli det när jag slarvar med träningen, men nu är det skärpning, för vi ska åka till Rhodos å då vill jag ju inte behöva stå i vassen, å det blir ju också jävligt svårt, för det är ju sällan vass vid stränderna i Grekland, ni fattar problemet va?? ;)
Året semester "måste-göra" är att skaffa mig ny mobil, för den jag har suger verkligen, så fort jag skaffat en ny ska jag köra över den jag har, åååhh viken känsla att få krossa den jäkla skittelefonen!!!!!
Nu ska jag titta på film å sen blir det sängen =)

puss hej

RSS 2.0