27 januari

Så va snart den här piss månaden slut!!! jag har aldrig gillat januari, inte ens när jag va yngre =/
Ja nu va det visst en vecka sen jag skrev igen, förra veckan bjöd väl inte på några höjdpunkter direkt, mest jobb å träning. Alice skulle sova över hos en kompis i JUmkil i fredags, men typ halv två ringer hon å säger att hon mår dåligt å vill bli hämtad, så det va ju bara tt ge sig iväg, men det är ju inte att rekomendera att ge sig ut å köra när man har blivit väckt  ur den djupaste sömnen, men vad gör man inte för sitt barn??!!!!!! Så halv tre va jag hemma igen, vakna skittidigt på lördagen ( som värsta tanten ;)  ). Stack iväg å handla mat till min fiina familj, hade långfrukost å sen var det dags för Mr M att dra till jobbet, A drog till stan å jag blev kvar hemma, så jag va duktig å tog tag i mitt målningsjobb som jag skulle gjort på jullovet, hela lördagen gick åt till det å det luktade skit här hemma, fy vilken hemsk ffärg att lukta =( Mn nu är det gjort!! Söndagen blev det städnig å lite ommöblering, vi va å hämta en ny säng till A, å lite annat småfix, vi avslutade helgen med att på kina, onyttigt? JA! gott?? JA! Tur att jag va å träna i måndags ;)
Sen har det bara varit jobb jobb, idag hade jag lyckan att få jobba med bästaste Sanna!!! Kul!! Men vi skulle nog behöva en pratdag, för det va så länge sen vi sågs å hade (å har fortfarande) massor attt prata om!!!! Men lyckan ler mot mig för hon ska jobba hos oss i morgon också =)
Idag har jag varit på spinning, åh vad jobbigt det va, men det kändes ändå lättare än förra veckan å det är ju bra, nu är det bara att ladda om inför lördagaens pass =)
Åh, visst ja, har bokat flyg till mid och A, så 26 åker vi till Oslo å finaste syster!!!!! Ska bli toppen om jag bortser från flygningen =(
Nej, gosa lite med barnet sen blir det sängen för att orka med veckans sista arbetsdag å jag har ju lyckats röra till det för mig så jag har massor att göra imorgon å som det inte skulle vara nog så har jag tid hos kiropraktorn i morgon kl 14, "suck" måste komma ihåg att ta med mig huvudvärkstabletter imorgn, brukar behöva det efter hennes "behandling"

Sov gott å dröm sött!!

Puss

19 Januari

Tjingeling!!!
Idag är det onsdag å halva arbetsveckan avklarad =) Me like!!!
I måndags va vi å hälsade på lilla Ludvig å hans familj, herre gud så små dom är, så små små fötter å händer, både Alice å jag bröt ihop inne på Kappahl när vi såg alla små tröjor å strumpor, det är ju bara sååååååå gulligt!!!!!!!!!!!!!
Det är väl typ det roligaste som hänt den här veckan, jag har bakat på jobbet, så nu hoppas jag bara att våra tråk-gäster kommmer köpa också ;) å nu ikväll har jag bakat här hemma, dumlekakor med nobless =) Mums!!!
Nu börjar "Mäster Kocken" så nu skiter jag i det här ;)

Puss å hej !!

16 Januari

Som vanligt var det väl nån vecka sen jag skrev senast, men sån är jag ;)
Det har väl varit en hyfsat bra första vecka, men det känns ändå bra att vara tillbaka. Men det har varit tufft att gå upp på morgonen, mycket tufft!!!!!
Alice har fått en till kusin, Fredagen 7 januari klockan 9.09 föddes lilla Ludvig, Välkommen till världen lilla vän!!!! Så imorgon ska vi dit å hälsa på den lilla guldklimpen!!!! <3
Jag har varit "duktig" den här veckan å varit på spinning tre gånger  och i onsdag klev jag av bussen i lövstalöt å gick hem, så  jag kan vara lite stolt över mig själv =) och jag hoppas komma iväg minst två gånger den här veckan.
Hade tänkt fixa massa hemma den här helgen men det har varit dåligt med det, men  det är bara att ta nya tag till nästa helg ;)
Vet väl egentligen inte vad jag ska skriva har inte nån lust å fattar inte varför jag loggade in, men men...

Puss på er!!! <3



Fem dagar in på det nya året,2011!!!!

Det nya året är fem dagar gammalt å jag börjar jobba igen om fem dagar efter 2½ veckas ledighet. Åh vad det varit skönt att vara ledig, har njutit varje dag!!!!!!
Förra veckan hände inte så mycket, mest slappa å lite träning.På nyårsafton va vi till Jenny å Nicke, å hade en kanon kväll =) Grabbarna inledde kvällen med att basta medan jag å Jenny fixade med maten å mös med oscar. Det blev en sen middag med massa god mat o massor av skratt, Det va väl kanske tänkt att det skulle tas det lite lungt med tanke på att Jenny är höggravid med grabbarn dom snapsa lite å sen skulle det ju förstås prövas whiskey ;) så det blev en sen och mycket trevlig nyårskväll!!!! Det hade ju snöat en del när vi äntligen kom iväg, så det va INTE kul att köra, det tog ju lite längre tid att köra än normalt, men 03.45 va vi hemma å jag körde fast på garageuppfarten två ggr innan jag kom hela vägen upp. Alice fiade nyår i Stenhagen med några av sina bästisar =) Mammas stora lilla tjej <3
Vi sov inte speciellt länge å va busiga å åt frukost framför tv tittandes på film, skön start på det nya året, mitt på dagen hörde vi ett mullrande å det kändes som huset skakade, lite otäckt men det visade sig vara vår snälla granne som tagit bort snön från vår uppfart med snöslungan = lycka!!!!!
Igår va jag på massage, en härlig timme!!!!! Va helt slut efteråt men känner mig idag som en ny människa =) Ska strax ut å skotta lite snö sen blir det stan med Alice för att kolla på present till Jenny, som fyller år idag!!! Ett stort GRATTIS till världens bästa svägerska!!!!

Snöskottning va det =/

puss

RSS 2.0