Morsdag!

Vaknade av fågelkvitter och strålande sol, nice!! Så det blev på med träningskläder å skor å ut på rask promenad, lovely.

När jag kom hem hade min fina familj fixat frukost så det var bara å sätta sig ner å njuta =)  Kvart i tolv kom mamma å mormor å vi åkte till Ulva för morsdags lunch, uppskattat av alla å till och  lilla momor fick i sig lite mat tack å lov =) Jag å Alice gick en snabbis till antikaffären å kolla runt, det är så fint där, hittade en hylla, ett bord, lite bestick å en asgrym stol som skulle passa i Alice rum, för det härliga priset 2900 kr, lite väl mycket för en stol till ett tonårsrum, men den va grym. Sen åkte vi hit å fika å precis när dom skulle åka började det regna, typiskt, jag som skulle olja vår altan=( men det får bli i morgon i stället.
Sen dom åkte har jag inte gjort ett skit, först satt jag ute på altan å läste å somna sen började jag frysa, gick in fixa lite med middagen, gick å lag mig i sängen mest för att värma mig , å bara toksomna, vaknade 1½ timme senare, vad är det för fel på mig som kan sova så mycket, jag som aldrig brukar kunna sova på eftermiddagen, men det har jag gjort lite då å då dom senaste månaderna, det är ju väldigt skönt men väldigt olikt mig.
Jaha, imorgon är det ny vecka... igen, att helgerna ska gå så fort =(
Nej, nu ska jag för ovanlighetens skull titta på tv.

puss på er !!

Nej,jag har inte slutat blogga!!

Bara tagit en väldigt lång paus, det var liksom inte roligt längre, men nu känns det bättre =)     
Mitt minne är sämre än nånsin, så nån uppdatering blir det inte direkt, kanske liiite,;) Allt bara rullar på på jobbet, men det märks att vi alla börjar bli trötta å längtar efter semester, Johan är gjort en nedräkning i almanackan, så kanske är det typ bara 24 arbetsdagar kvar=) Vi hat hyrt en stuga på Utö några dagar min första semester vecka, nice!!! Sen hoppas jag förstås att det blir nått mer.MIn största huvudvärk inför sommaren är min pappas födelsedag, skulle vilja göra nått speciellt så han förstår hur mycket jag uppskatttar allt han hjälper oss med, han är den snällaste och mest hjälpsamma jag känner=)
Den här vecka har varit fullspäckad känns det som , i måndags var det bara att tokröja här hemma eftersom älskling fyllde år i tisdags å då kom våra nära å kära hit, mycket trevligt!!! I onsdags var jag ut å käka med Vivi, vi hade nog kunnat prata hela kvällen, men vi bestämde  att vi skulle ut å gå å prata mera =) I torsdags var jag på typ blomkurs med Kerstin å Jenny. Åh vad det var roligt, först gick dom floristerna igenom färg, form mm sen var det dags för oss att plantera våra krukor som vi haft med oss, å så skulle vi använda oss av det dom sagt, det var svårare än jag trodde, men lyckades med deras hjälp få ihop två fina krukor.En som blev med vita blommor och den andra blå/lila typ. Känner mig väldigt nöjd, men mina stora krukor jag har brevid trappen å den jag har på uppfarten är nu med mina nya kunskaper en katastrof, så nu måste jag ju såklart piffa till dom =)
Idag har det varit en riktigt slappar dag, vaknade första gåmgem kl 8 men låg å hakv sov fram till klockan halv elva, skönt men jag har haft huvudvärk hela dagen.Gick upp å käka frulle med ungen å hennes kompisar sen gick jag å la mig o läste mina senaste nummer av Lantliv och Drömhem å trädgård.Åh vad mycket fint det va,  vill ju typ göra om allt hr hemma nu,  å det är som jag alltid sagt, det kan aldrig bli för mycket vitt. På eftermiddagen va jag ut å gick med Maria, vi var ute i två timmar, jättehärligt!! På hemvägen plockade vi först lilekonvaljer och sen lite andra blommor så nu har jag två härliga buketter här hemma, sak försöka lägga upp bilder både på buketterna å mina härliga blomlådor =)
Nej, nu blir det till å göra klart sista städningen, sen en varm å välbehövlig dusch.

Puss på er!!

Kort vecka!!

Ja till kort vecka!! Känns hur nice som helst att det är sista arbetsdagen för den här veckan imorgon. Jag är asförkyld och vill bara vila.Har egentligen ingen som helst lust att skriva här men va f-n nån liten rad ska jag väl få ihop.
Nästa vecka ska jag försöka träffa både vivi och Mia och på Fredag har jag date med <veronika och kanske Anna, det är körigt nästa vecka ;)
Nej, roligare än så här blir det nog inte idag,

Pussåkram

Trööött!!

Så va äntligen den här kvällen slut!!  Ganska kul folk, stämmningen var på topp, bra dj och bra band som spela, så det va schysst. Men ska väl tillägga att jag egentligen mycket hellre varit hemma, har haft sån värk i huvudet och lite överallt, så jag har verkligen tryckt i mig ipren ikväll, tveksam om det hjälpt nått, men jag måste ju försöka i alla fall;)
Hamnade som vanligt i baren, men den här gången räckte det med att jag tog betalt för Mattias fixade "drinkarna", åh vilken lättnad att inte behöva stå där å låtsas kunna blanda ihop nått.
Åh, ni kan aldrig gissa vem som va "festfixaren", den där jäkla Ricki som jag jobbade med på "sunes" för 20 år sedan, herre gud vilken mallgroda ahn blivit, har för mig att han var typ ganska schysst, men nu var han bara asdryg, inte för att jag egentligen bryr mig, men så jävla cool är han ju inte å gamal är han ju också ;)
Nej, undra om det inte börjar bli dags för sängen nu, eller förresten kanske liiiite tv först


Puss å god natt

Snart är det helg!!

Hahaha, andra gången jag skriver den här veckan, det tar sig, som mordbrännar´n sa.;) Har varit rörigt på jobbet den här veckan, men det kanse mer beror på mig än på jobbet, vad vet jag?!  Har fått hyfsat bra med motion, jag å gudfadern va ut å gick i måndags, tränade å gick en liten promenad i tisdags, gick enliten promenad igår å sundbrosvängen med Maria nu ikväll, känner mig nöjd =)

Det händer ju ganska mycket på hennes jobb, så det är det roligaste med hela promenaden att få höra allt som händer där, å förstås en massa annat  prat, det är  är liksom dubbelnyttigt, insidan å utsidan. Nu har vi inte gått på ett tag
, så nu hade vi ju extra mycket att prata om, nice nice=) så efter promenaden ikväll så satte vi oss på altanen å drack kaffe i solen, hur trevligt som helst!!

Dom har ju varit på Cypern en veckan å bara få höra hur dom haft det å så är trevligt å imorgon åker   Åsa å Per dit, är liite avundsjuk, men jag hoppas att dom får det jättebra å kommer hem pigga å utvilade, själv ska jag kämpa på med mina promenader å träning, nu när min promenadkompis är hemma igen=)
Nu blir det lite småprat med dotern å sen sängen =)

Pussåhej

Maj

Tänk att det redan är Maj, det är ju helt sjukt hur fort det går. Varför upplever man att vintern går assakta medans våren å sommaren bara svischar förbi???
Förra veckan var softisch, skönt att bara ha fyra arbetsdagar, och tre daagar ledigt, det tackar man ju intenej till =)
Hade en mysig sista april, lyckades med maten och hade det bästa sällskapet, vad mer kan man begära??!! Det blev en hyfsat tidig kväll men jag lyckades ändå sova ganska länge och sen blev det en sväng till mamma å pappa. Vi var till kyrkogården och satte blommor på farmors grav. Hon skulle fyllt 100 år 1 Maj om hon hade levt. Lilla farmor.... Sen fika vi på Budapeststubbe som faster bakat, muums!!
Hemma igen började jag rensa under torkställningen, nu ser man alla fina stenarna som ligger där, synd bara att dom ligger sååååå ojämt, ska nog försöka jämna till det liiite i alla fall, men står man å tittar ut från köksfönstret så ser det bra ut, så alla som kommer för bara se därifrån ;)
Har vår i hela kroppen, är trött å pigg om vart annat,helt spattig =) Jag å gudfadern har varit ute å gått runt högarna i gamlis, jättefint att gå där, synd att det blåste en del idag, men vi ska absolut gå där fler gånger.
Nej,nu blir det duschen å sen sängen för jag är trött, hade tänkt läggga mig på altanen en stund när jag kom hem, men det var inte så fint då så jag började röja lite där i stället, har bara tråkgörat kvar nu, attt putsa alla glasdörrarna =( men det får bli till helgen.

Kramis

RSS 2.0