OSCAR!!!

God morgon!!!
igår var vi och träffade den fantastiska lilla Oscar, herre gud så liten;) så nöjd så länge han inte behövde ligga "ensam" i vagnen, mycket stolta föräldrar och en mycket stolt Mr M som nu blivit morbror ;) själv har jag ju inte nån "riktig" roll i det här men får väl kalla mig "moster" (fniss), ska lära den lilla grabben såååååå mycket bus som det bara går, fniss, myser vid bara tanken ;) Tänk att min gullunge varit så liten, fattar jag ju inte nu, när hon nästan är längre än mig och börjar på högstadiet nästa höst =( min lilla bebis ;)
Nu ska jag strax åka till jobbet, yeah vad kul!! hoppas att det blir lika bra dag som igår, harmoniskt dom flesta va på bra humör!! Johan klarade uppkörningen igår så han var ju rå mallig hela dan, coolt!  Ska gå och kolla gullungen så hon har ätit upp sin frukost och börjat klä på sig och inte somnat om.

Tjingeling!!!

Snö/ gräs

Hej!!
idag nnär jag var på  facebook  och kolla hade en kompis som bor i Arjeplog skrivit på sin logg att där har dom fått sin första snö nu, fatta , och jag som var ute och skulle klippa gräset ( blev inte riktigt så då , gräsklippar hel...et ville ju inte starta ( ja det fanns bensin!!) men ändå snacka om skillnad.
Har sett bilder på lilla bebisen, han är så liten, såå fiiin!!!!! Han ska heta Oscar, det passar, han ser ut som en Oscar.Hoppas vi ska åka dit snart=)

Är hur trött som helst, har varit ute  och grejat lite iaf, får så mycket ideér hela tiden, när ska det ta slut, tänk om det tar slut, vet inte vad som är värst faktiskt. Men jag hoppas att vi inte får snö här än på ett tag, för jag har så mycket kvar ute som jag vill göra, visst jag kan göra det i vår också men jag vill göra nuuu, annars kommer jag säkert ändra mig för jag har kommit på en anna idé =)

Nu är det  tv som gäller!!

kram kram

Lycka!!!!

Hej hej!!
Det är stoooor lycka i vår familj nu, Mr M`s syster har äntligen fått deras såå efterlängtade barn och gullungen har fått sin första kusin!!! En liten pojke, han är såååå fin, han är född några veckor för tidigt men allt hade gått så bra, och dom mår bra och det är det som är viktigast!!!! Lycka lycka!!! Längtar tills vi får komma och träffa det lilla underverket ;)
Annars har det varit en bra dag, har ju jobbat =( men det gick bra, men hade ju hellre varit hemma och myst med familjen =)
Vi har varit till Maria och Jonas och grattat Matilda som fyllde år förra veckan, trevligt men var nog egentligen lite för trött för en sån grej, känner mig helt slut. igår somnade jag vid halv tio tror jag.Mr M och Alice var in och hyrde två filmer (De ä kanon med robert gustavsson och vi hade i alla fall tur med vädret igen), så det blev middag framför tv supermys!!! Filmerna var helt ok även om jag tycker att robert g kan bli för mycket ibland.

ska gå ocj lägga mig i Alice säng och prata lite innan min egen säng kallar å nu är det bara fem dagar kvar tills det är helg igen!!!! visst är det härligt?!

Kram och god natt

Söndagsjobb...

God morgon!!
Ja, jag är vaken och färdig fixad för att åka till jobbet strax, känns ganska ok, det är grått och blåsigt ute så tur att jag fick en fin utedag igår;).Hann göra så mycket, blev klar med stenarna vid trappen ( det blev såå bra) , satte irislökar och hällde på barkmull i en rabatt där vid stenarna, sen lag jag sten runt min halv uppstammade syrénbuske ochså där blev det barkmull, det är såå snyggt  med barkmull, ser nytt och fräscht ut, tyvärr räckte inte barkmullen helt så jag ska köpa mer idag och göra klart efter jobbet. Känns så bra att vara klar med stenarna (i alla fall för i år ) nu får jag kocentrera mig på resten av trädgården som har förfallit helt, men tiden har ju liksom inte räckt till.
Mr M och jag lag ut lite klinker i badrummet igår , för att kolla lite med mått och så, det kommer bli sååå bra,  i veckan ska vi börja med fuktspärr  och allt vad det nu heter, nu börjar det verkligen närma sig, längtar längtar tills det är klart.

nej nu kallar jobbet, ha en mysig söndag...

kram kram

Fredagkväll= bästa kvällen på veckan!!

Halloj!!
Ja så är det då äntligen fredag igen, vi har verkligen haft en tuff vecka på jobbet, med väldigt mycket extra gäster, men det har flytit på bra och alla har varit på bra humör, nu har jag bara en dag kvar att jobba den här veckan, men allt är fixat inför söndagen, så jag känner mig luuugn ;)
Känner mig väldigt sliten nu, fick dåligt med sömn i natt, gullungen hade två kompisar som sov över och tjejer som är 12 fnissar och pratar väldigt mycket, och så måste det ju få vara men för mig som har svårt att somna om är det inte sååå kul att bli väckt 01.30 när jag ska upp och jobba, men men....
Mr M är ute och dricker öl med jobbarkompisarna, så jag får väl se när han dyker upp, dom skulle träffas ganska tidigt så kanske det inte blir såååå sent, men det spelar ingen roll för han är ute ganska sällan och  när man väl är det så får man faktiskt komma hem sent också;)
Nu blir det en dusch och sen  ligga i soffan med täcket och kolla på idol med gullungen, imorgon tänkte jag föröka bli klar med mina "stenjobb" och så åka och handla, för det blev ju inte det idag. Hade såna planer i morse att först åka och handla och sen gå på danspass, ja men eller hur?? blev kvar på jobbet till kl 5 och danspasset började kl 5 så det var ju bara att glömma, och inte åker jag frivilligt och handlar kl 5 en fredag när alla fått lön, tack men nej tack, det hoppar jag gärna, nu blir det soffa...

kram på er!!

Koffein kick?!

hejhej!!
Jo det är nog så att jag är lite koffeinhög just nu, när jag kom ner på stan efter jobbet idag så var det typ em halv timme kvar tills min buss skulle komma, så jag gick till Waynes coffee och lyxa till på en Latte, har typ inte druckit det på jättelänge, så jag har haft värsta hjärtklappningen och känt mig helt överspeedad , hoppas det håller i sig tills jag och Maria ska ut och gå ikväll( hahahahahah), jag är sååå känslig ;)
Har varit fullt ös på jobbet... idag också, och imorgon gäller det att försöka skaffa sig den sista informationen om priser osv inför söndagen=)
Nu ska jag gå och sortera färdigt tvätten innan Mr M kommer hem..

tjingeling

Seg....

Halloj!!
JA nu är det segt, vi hade ju då 250 extra lunchgäster idag, så igår dukade vi ju till dom, det blev nästan inga andra platser kvar, så idag var det ju liiite kaos ett tag, det var gäster överallt, med och utan bricka som var helt vilsna, men det gick bra till slut.
När lunchen var över var det ju bara tt fortsätta med allt annat, för min del innebar det att skala typ 20 kg gulbetor, har fortfarande kramp i fingrarna =), sen städning och sist planering inför söndagen då det är samlarmässa uppe hos oss, så nu är det också klart, känns skönt att i lugn och ro få gå igenom vad vi ska ha, med mackor, fikabröd och mat.
Har varit ute och gått med Maria ikväll, det var så skönt ute, men det kändes ju att jag gått extra mycket på jobbet idag, men vi lyckades ändå få upp lite fart, heja oss=)
Alice är på pyamasparty och ringer väl snart och vill att vi ska möta henne, men det får Mr M göra ,för jag går inte ner idag.
Har tänkt på en grej, det är så konstigt när vissa kompisar bara slutar höra av sig, slutar svara på mail och sms, undra varför det blir så? dåligt med tid? tycker inte att man har nått gemensamt längre? eller bara ändå? NU känns det som det här kanske blev lite "snyftigt" och det är det verkligen inte så jag menar, bara undrar liksom......

Nu skiter jaag i det här och går och glor på tv i stället!!
Kram kram

Måndag???

hello!!
tänk vad fel det blir med dagarna när man är hemma en dag, det har ju varit måndag för mig idag, det ända som är bra är ju att jag blir sååå glad sen när jag kommer på att det faktiskt är tidag!!!
Har varit på stan med gullungen idag  efter jobbet, har köpt ny pyamas till hene för hon ska på pyamasparty i morgon, vi har kollat runt på massa annat också såklart och sen var vi och åt middag på café unico, det blev sallad för oss båda, dom har så goda och fräscha sallader där=)
När vi kom hem blev till att hjälpa henne med läxorna, franska och historia. Franskan fick hon fixa själv, för jag kan ju typ nite ett ord, historia kunde jag ju hjälpa til med  i alla fall. Man märker ju hur mycket mna glömt, så det är ju bra sätt att få friska upp minnet =)
Idag började vi förbereda för våra 250 extra gäster som vi har imorgon, det kommer bli kaos men men det är ju bara att vara lugn så kommer ju allt att ordna sig på nått sätt, vi har ju tagit in 4 extra personal så det ska nog gå bra =)

Ska gå och gosa med ungen nu innan hon somnar!!

ciao!

Ny vecka!!

Tjingeling!!
ja, så var det ny vecka igen och den kunde ju ha börjat bättre=( .Hade svårt att sova inatt och vaknade med satans jä-a huvudvärk, så jag har varit hemma idag, kändes inte kul att ringa  och sjuka sig, men vad göra?? Har sovit typ hela dagen, vaknade en stund innan gullungen kom hem från skolan.
Va helt groggy ett tag men det blev bättre efter ett tag så imorgon ska jag jobba igen.
Hade bestämt med familjen Jennlinger att dom skulle komma på middag ikväll, visste inte om jag skulle orka men det gjorde jag ;)
HAr haft en såååå mysig kväll, gjorde lasange och bakade egna baguetter, äppelkaka med vaniljsås till efterrätt, kändes ok så här en Måndag.
Undra varför man inte gör sånt oftare, det behöver ju injte ses så länge när det blir en vardagkväll men man behöver ju göra sånt här som liksom lyser upp vardagen lite.
Emma och Evelina är ju så charmiga, gullungar!! Camilla berättade att dom har kollat lite smått på hus här i Bälinge, tänk vad kul om dom flyttade hit!! Kanske ses i lite oftare då=)

Igår beställde jag biljett till Oslo så 9-11 oktober är jag borta, det ska bli så kul att träffa syrran igen och sen att bara få vara, slappa, gå på stan, fika, dricka vin, kanske gå på bio, äta på restaurang, mmmm jag gillar!!

Ska gå och hänga upp tvätt (känns som jag inte gör annat) sen blir det glo på tv för resten!!

ciao!

Härliga höst!!

Tjena tjena!!
Ja det är verkligen härliga höst, vilket härligt väder det varit i helgen, helt otroligt, sånt gör mig lycklig=).
Jobbade då låååång dag i fredags, så igår hände det ju inte så mycket, lyckades sova till kvart i tio och sen så åkte vi och handla innan Mr M skulle till jobbet, jag var helt färdig så trots det fantastiska vädret blev jag inne hela dagen.Hjälpte gullungen att få i ordning på sitt rum och sen åt vi en av ungens favoriträtter, potatisbullar och bacon. Sen blev det ryggläge i soffan resten av kvällen. Somnade vid 22 och roligare än så blev det inte igår =)
I dag blev jag väckt av telefonen morr... men det var ju solsken och fågelkvitter ute så jag kände mig lite som askungen (trots att jag är rödluvan , kolla på facebook) och svävade ner för att gosa lite med ungen, frukost i ungens säng tittandes på disney chanel, kan det bli bättre än så!?
Betämde att jag skulle vara ute heeela dagen dag som kompensation till gårdagen, så det har blivit en  sten jobb för min del idag, mamma kom förbi och fikade och vi satt ute, såå mysigt, sen blev det promenad med Maria, vi var duktiga och gick lång svängen idag, trodde inte att jag skulle orka men det gjorde jag (heja mig) sen blev det mer stenläggning med Mr M som sällskap, oj så trevligt.Nu är det jättelite kvar som ska läggas sen är jag faktiskt klar på den här "första delen" det känns så skönt.
Är faktiskt lite mallig, visst ett proffs skulle säkert gråta blod om den såg hur jag hållit på,men det typ skiter jag i för jag är nöjd och Mr M gillart och det räcker för mig =). Jag har ju varit ute efter en känsla och den har jag lyckats med känns det som....
NU ska jag gå och mysa med Mr M framför tvn, för snart kommer John Blund med sin sand....

Kram kram


Visst ja, det kommer bilder på  stenläggningen när Mr M har installerat nått, vad det nu va.....

Äntligen slut!!

hejhej!!
Nu äntligen är den här arbetsveckan slut, å det är sååååå skönt, kom hem från jobbet för en halv timme sen ungefär så, det blev tidigare än jag trodde.Det har funkat bra ikväll, men det brukar det ju göra.
Hoppas det blir bra vädet i helgen, skulle vilja bli klar med mina stenar, nu är det ju inte så mycket kvar. Imorgon ska jag beställa flygbiljett till Oslo, ska bli så skönt att få komma bort ett tag, och det är ju så fint i Oslo, det känns lite som ett andra hem när jag kommer dit, så lungt liksom, inte som stressiga stockholm.

Undra om jag ska försöka sova nu och helst sova till kl 10, hmmm tror inte att det blir så tyvärr men man kan ju få drömma...

Sov gott...

Bara en dag kvar!!

Go kväll!!
Nu mår jag bättre, är så skönt att känna att man orkar göra saker igen, så efter jobbet blev det en sväng på gränby, hem å spela lite kort på altanen med sjuklingen Mr M ( han vann, blä) sen var det kamp mot dammråttorna igen och där vann jag!! hahahah! Jag älskar verkligen när det är nystädat, jag skulle vilja ha det så jämt men vem f-n orkar städa jämt då? inte jag ialla fall=)
I morgon har gullungens klass disco, dom har varit så duktiga, gullungen har ringt och fixat med dj, det tycker jag är bra gjort av en 12- åring!!!

Ja nu är det bara en låååång arbetsdag kvar till helg och det ska bli såååå skönt, vill bara sova och titta på film hela helgen, nån som tror att det kommer bli så?? =) kommer säkert vakna skit tidigt som vanligt =( men det gör inte så mycke för jag är så glad att må bra igen, tjoho

Ska nog gå och kolla va resten av familjen pysslar med och sen försöka hittaa mina serveringsskor och ett par svart brallor för i morgon ska jag ju jobba hela dagen och på kvällen har vi en beställning  så i bästa fall är jag hemma till kl 2 och i värsta fall efter kl 3, många timmar blir det, men det brukar gå bra!!

Den 27 är det antik och samlar mässa på mitt jobb och jag ska såklart jobba, och så ska jag jobba med tobbe, det ska bli riktigt kul faktiskt, alla har sagt att han är så sur och inte gillar tjejer, men jag har inga problem att jobba med han, jag tycker han är cool =)

kram å god natt och ha en riktigt härlig fredag

Nedräkning..

Tjingeling!!
Nu har nedräkningen börjat, bara två dagar kvar till helg, tjoho!! Mår dåligt igen och fattar inte hur jag ska orka jobba  hela fredagen 8-02, inte så kul men det brukar gå bra, och vi som jobbat brukar ha trevligt ihop =)Det är ju bara att kämpa på och sen ha en lugn helg så ska det nog orda sig...
Jag och Maria hade ju bestämt  att vi skulle gå den längre svängen idag, men så blev det inte, hon mår inte heller bra, tror aldrig jag blivit så glad av att slippa gå, ska ligga i soffan heeela kvällen. Usch vad jag gnäller  men jag hatar att nite orka göra saker efter jobbet bara för att jag inte mår bra, jag måste få göra saker så att jag känner att jag lever och har ett liv utanför jobbet.
Allt flyter på bra på jobbet, nästa onsdag har vi 250 extra lunch  , så då lär man ju känna att man  lever när man kommer hem=) men det är ju kul att dom vill komma just till oss, men grejen är ju den att våra "stammisar" får panik när dom ser att vi har mycket extra gäster så då vräker dom i sig av rädsla att kanske bli utan, helt sjukt!!
nej nu ska jag hänga tvätt, ta en dusch, göra mig en kopp te och sen bädda ner mig i soffan resten av kvällen

tjingeling

Trött....

Hej hej!!
Ja, det är verkligen så, jag är såååå trött och det är bara tisdag, men jag var trött redan i söndags och ville ha mera helg, känns som det kommer bli en låååång vecka. Igår när jag kom hem var jag helt slut och mådde skit dåligt, men idag känns allt bättre igen, jag är ju väldigt slarvig när det gäller att äta lunch så kanske var det bara nått sånt. Så igår hände det inte mycket , satt och halv sov framför tv hela kvällen.
Såg igår att en av mina kompisar på facebook kan fixa jättefina naglar, åh vad jag vill ha, vill inte ha mina nedbitna fula fula naglar, få se om jag kostar på mig en liten uppfräschning, skulle vara nice nu när allt börjat bli hösttråkigt att i alla fall ha fina naglar =)
Har varit ute och gått med Maria nu ikväll, känner mig faktiskt lite piggare, måste börja gå och träna också, måste måste måste!! Alla på jobbet är ju så satans hurtiga och är och tränar ute och springer och cyklar allt vad f-n dom nu måste berätta att dom gör, sånt vill man ju bara höra när man själv också tränar =) JA, jag får dåligt samvete!!!!
På fredag har gullungens klass disco och jag jobbar till typ 02 så vilken himla otur att jag inte kan hjälpa till, sååååååå synd, vojvoj stackars mig som inte kan vara där (hahahahah) Jag ska jobba i 18 timmar istället =)
Nej nu skiter jag i det här, en dusch och sen blir det  mys med Mr M och gullungen framför idol =)

kram kram

Sing Star ?!

Hej Hej välkommen =)
Ja då var det söndag igen, tänk att helgen går så fort, det bara svischar till så är det söndag kväll.
Igår vaknade jag 05.50 , hur kul är det på en skala, när det är lördag och man kan sova nästan hur länge som helst.Det var helt omöjligt att somna om för det kändes som nån stack mig med en nål i benet, med jämna mellan rum så precis när jag nästan somnat om så stack det till, är det ett tecken på att jag är gammal eller är det nån i min bekanskaps krets som håller på med woodoo och ville "skoja" lite??!! =)
Hur som helst det var ju bara att kliva uoo och börja dagen , fullt ös ända till jag kom hem från mamma och pappa, jag och Gunvor fixade mat och duka innan jag stack till arlanda för att hämta dom, och som vanligt blev det fel, men den här gången var jag i alla fall vid rätt terminal, så det tar sig ju =). Dom hade haft det sååå bra och det kändes som det var länge sen som mina föräldrar var så glada, kanske Ulla- Britts sprallighet har smittat av sig lite på dom=). Ulla-Britt har jag ju känt hela mitt liv och alltid varit min "idol", nån som jag tycker såååååå himla mycket om, och fortfarande fast jag är över 30 och hon snart 60 skullr jag gärna sitta i knät och höra henne berätta om allt som händer i Älvdalen på hennes super härliga dialekt, undra om  jag kommer känna så hela mitt liv?? Hoppas det för hon är världens goaste Ulla-Britt ( när jag var liten, då på 70-talet fick jag en blond neger docka(mer 70 tal än så blir det nog nite) av henne och den skulle själv klart heta Ulla-Britt som henne och för några år sen blev det prat om den där dockan och jag berättade att jag döpt den efter henne och hur mycket jag och syrran slogs om den. Ulla-britt bara titta på mig och sen började hon skratta och sa att hon var döpt efter docka, coolt va??) Det blev en lyckad middag, dom var nöjda med maten (tur för mig) och det var mycket prat och skratt precis som det ska vara.

NU hinner jag inte skriva mer, för nu är det sing star med familjen som gäller =)

Vi satsar på idol 2010     hahahahahaha


kram och god natt

Tjoho!!!!

Ja, då är det äntligen fredag, som jag har längtat! Det är nog bästa dagen på hela veckan.
Har haft en bra dag på jobbet, alla är ju glada när det är fredag.
Ringde och pratade med Mr M´s farmor nu ikväll, hon berättade att det var begravning igår för Mr M´s kusins bebis, så hårt och orättvist livet är. Bebisen (som jag tror hette Saga) föddes en månad för tidigt, när hon kom ut hade hon problem med andningen som många förtidigt födda kan ha, men dom fick aldrig igång hennes andning :`(. Hon är i himlen nu med dom andra änglarna . Och när dom hade obducerat henne så såg dom att hennes lungor var fyllda med typ slem som var som cement ,alltså sten hårt. Läkaren hade aldrig sett nått liknande. Fy så hemskt, kan inte förstå hur dom ens orkar upp ur sängen på mornarna efter nått sånt här =( Har köpt ett kort men har inte skickat det än, vet liksom inte vad jag ska skriva, svårt när man inte riktigt känner dom.Vill ju bara att dom ska veta att vi tänker på dom.......
Imorgon kommer päronen hem och vi ska fixa middag, blir smarre smaskens, hoppas jag iallafall. Och så kommer snälla svärfar och hjälper Mr M lite i badrummet, själv ska jag försöka baka lite och ev hinna lägga lite sten innan jag ska åka  och börja fixa med mat och dukning  för att sen hasta iväg till arlanda. Kommer bli en fullspäckad dag=)
Ska vänta tills tvättmaskinen är klar sen blir det nog krama kudde för mig, är helt slut

kram och god natt

Planering..

Go kväll!!
Vaknade med värsta huvudvärken i morse, inge bra start på dagen, men ipren och frukost framför tv med gullungen, det gjorde susen.( Kim Possible på disney channel är roligt ,nakenråttan är coolast, måste ses!!) Allt va frid och fröjd tills jag kom hem, för då kom skiten tillbaka, jag som hade sett fram emot  den längre promenaden med Maria idag =(
Mammsen och pappsen kommer hem på lördag så då tänkte jag överraska med lite middag för dom (dom firar 40 årig bröllopsdag på söndag) , så nu har det varit lite planeringsmöte via telefon med lilla faster, hon är så duktig med mat och desserter så vi ska nog svänga ihop nått smaskigt.
Har iallafall orkat bära upp bordet jag fick igår, det var helt perfekt!! Jag är rå nöjd!! Tack Maria och Jonas för fina bordet!!!  Jag ska dessutom måla måla stolen jag fick igår vit men det vet inte Mr M ..... än....  =)

ska lägga mig i soffan och  glo lite på tv nu tror jag!!

Tjingeling

Bara två dagar kvar...

Hej Hej!!
två dagar kvar till vad?? till helg såklart!! Åh,  vill bara sova, jag är liksom både pigg och trött.
Jag fick lite gjort igår ialla fall, lite bakning blev det, och vikning av tvätt och lite annat små plock och idag har jag målat taket i badrummet, det var sista gången, tjoho!!
Mr M har haft sin första barn hlr  utbildning idag, det hade gått bra, han är sååå duktig!!!!
Jag och Maria har varit ute och gått men inte den längre svängen, men det känns ändå skönt att fått lite ny luft i lungorna och det är inte det ända jag fått, Maria skulle kasta deras gamla köksbord och undrade om jag ville ha och det ville jag ju så klart och så skulle hon kasta en gammal stor karmstol , så jag fick med mig den också. Den är som en tron nästan, om jag orkar så sk ajag måla den vit sen längre fram men Mr M blev tokig när han hörde det och menade att allt inte kan vara vitt, jag förstår inte, vaddå inte allt kan vara vitt, det är ju den bästa färg som finns!! ALLT kan vara vitt så det så =)
Nu ska jag gå och koka choklad  och fixa macka till gullungen, och vi har äntligen hittat en dans kurs som hon vill gå, jippi!!! Så ev på söndag börjar det, håll tummarna!!

choklad och macka var det...

Kram och god natt

Gammal?!

Tjingeling på er!!
Jo, idag kääner jag mig gammal, trött och ont överallt (och jävligt gnällig =) )
Har typ massor att göra som att ta hand om tvätt, lägga sten, måla tak, slipa garderob i badrummet för att kunna måla den sen och INGET av det känns  som tjoho nu fixar jag det här  och det kommer bli såååå fint utan det känns mer som suuuck , måste jaaag göra, fy usch nej och blä. Så, nu har jag nog gnällt klart =)
Haft en ok dag på jobbet, men det bara välde in gäster, kul men oväntat, kändes lite som kaos ett tag men  som vanligt ordnar det sig. ( det finns en sida som heter reco.se som man kan gå in och kolla på typ restauranger och frisörer och  hantverkare också tror jag, där kan man gå in och skriva omdöme om tex en restaurang  som alla kan läsa, det är bara gå in på restauranger och sen söka på den man är intresserad av och sen läsa vad andra har tyckt, och mitt jobb har fått mycket beröm, skit kul att läsa att våra  gäster är nöjda med oss och tycker vi är glada och trevliga, sånt kan man ju behöva när man haft en riktig skit dag.)
Hade tänkt att jag skulle vara lite "huslig" idag och baka rågbullar och tekakor och till middag blir det hemma gjord pizza.
Var till lilla mormor idag,hon blir så glad när man kommer, hade med mig stekt strömming till henne , det vet jag hon tycker om så jag hoppas hon kommer ihåg att äta den också.
I helgen har mamma och pappa varit gifta i 40 år, tänkte överraska dom på lördag när dom kommer hem med en middag,nån som har nått förslag på festlig middag?? gärna som går att förbereda

Ska nog gå och baka nu!!
Kram

Långpromenad!!!!

Halloj!!
Jajemänsan, idag blev det lång svängen med Maria, kom hem för en stund sen, är så skönt att gå, får ny luft och kan prata av sig allt skit, helt perfekt!
Var helt slut när jag kom hem från jobbet och ville bara sova men det va ju bara att glömma!! Bära tok dammig bokhylla ner till gullungens rum och sen gick jag ut och lag lite sten, hade fått lite hjälp av Mr M att gräva bort allt gräs, så nu är det bara att lägga sten =)
Blev klar med att rensa där vid syrénbusken igår, det blev bra så nu ska jag bara lägga sten där också och sen täcka marken med barkmull, oj sååå bra det kommer bli =)
Nicke var här och flytspacklade  i badrummet ,och sen blev det kaffe ute i det gröna, om barnvagnar, förlossningar och annat kul.
Nu är det tvagnings dax ochsen blir det mys framför tvn med Mr M och filmen "40 year old virgin" hoppas den är mer rolig än pinsam.

Kram  på er!!

Ångest...

Halloj!!
Söndag= ångest dag, fy men så är det verkligen, ångest över att det är måndag imorgon ovh över det man inte hann göra under helgen. Men det har varit en bra helg, jag lyckades faktiskt somna om igår och sov kanske två timmar och låg sen och slöa till tolv, ganska nice, Alice och jag var till Ikea och köpte lite ljus, servetter och plastbackar som Alice ska ha och lägga grejer i, för hon ska nämligen flytta ner, så hon håller på och röjer för fullt där  nere nu, för jag har sagt att hon måste fixa i ordning innan vi flyttar ner säng osv..
Sträng?? jo kanske lite, men hon måste börja lära sig att hålla lite ordning och inte bara släppa allt där hon står, för så gör verkligen inte jag(hahahahah..)
Började rensa och klippa i syrénbusken igår och ska väl fortsätta med det idag tänkte jag.Har egentligen ingen lust,har haft ont i halsen och huvudet i flera dagar så jag skulle helst lägga mig i soffan och glo på film och äta godis.... Jag och Maria har varit ute och gått idag ialla fall, vi är sååå duktiga, i och för sig bara mellan här och lövstalöt men imorgon ska vi gå runt sundbro som vanligt, skulle vilja komma igång med träningen också, få se hur det blir nu i veckan. Ska gå och fixa lunch till gullungen och sen får jag väl försöka göra nån nytta här hemma också, lovade Mr M att måla lite i badrummet så det lär jag väl göra innan han vaknar till liv efter nattens arbete.

Tjingeling på er så länge

Härliga lördag...

God morgon!!
Åh det är så härligt med lördagmorgonen, veta att man har en hel framför sig då man oftast bara kan göra det som man har lust till. Just idag klev jag upp 4.25 galet tididigt men jag skulle ta mammsen, pappsen, Ulla-britt och Lasse till Arlanda, hur trött som helst när klockan ringde men pappa är ju alltid så snäll och kör mig/oss till arlanda så det känns bra att för en gångs skull få göra nått för dom. Jag som har svårt att somna om har  redan  börjat min dag, men i vanliga fall sover man som bäst vid den här tiden. Jag håller nu på och bakar rågbullar och kört i gång en maskin tvätt, det här kommer bli en lååååång dag =)
När jag kom hem från jobbet i Torsdags hade Mr M grävt upp fula fula busken, jippi! känner nu ett lugn, den är på komposten där den hör hemma!!!
Ser ut som det kan bli ganska bra väder idag så kanske ska jag fortsätta med mina stenar, det är väl bara 780 kg kvar, men jag får ju också nya ideér varje dag om vart jag kan lägga sten, tänkte att jag skulle försöka forma till en av syrén buskarna (den vid torkställningen) så den blir mer rund, ta bort alla blad längs ner så den blir liksom lite "uppstammad" och sen lägga sten runt och täcka jorden med barkmull så det ser så svart och liksom "nytt" ut. Kan nog funka..
Snart ska jag grädda mitt bröd och Mr M som nyss kom hem från jobbet ska få nygräddat bröd till frukost, om han nu orkar vänta.

Ernst Kirchsteiger va på Rix morgon zoo typ förra veckan eller nått och han brukar ju uttrycka sig lite roligt ibland när han håller på och jobbar här kommer ett av dom han fick kommentera när han var där(.Och det känns lite som jag faktiskt, eller??!!)
"Varför ta den logiska vägen, när det finns så många andra vägar"

Ha en skön lördag för det tänker jag ha!
Kram

Tatuering?!

Hej Hej!!!
Härligt att det bara en arbetsdag kvar den här veckan, fast det har rullat på bra den här veckan.
Har städat idag och Mr M har också hjälpt till, det går ju såå himla mycke snabbare då =) skönt att kunna gå barfota utan att det knastrar under fötterna=)
Nu har Mr M fixat middag så nu är det bäst jag slutar =)

Tjingeling..

Trött

Hej hej!!
jag är såå trött, det är fortfarande så varmt på jobbet, känns som man inte kan andas, har serverat idag också, kul!!
Det har inte hänt så mycket idag faktiskt, började gräva upp fula busken, den visade sig ha väldigt mycket och stora rötter, men den ska bort!!! tog en lång promenad med Maria, det var skönt , undra varför man inte tar sig den tiden varje dag, nån som kan ge ett bra svar??!
Jenny och Nicke kom över på fika och Nicke kolla lite i badrummet, där jag tror att vi ska få lite hjälp av han, det är fantastiskt att ha nån som är så händig, som man kan fråga om råd och ibland också få hjälp av, alla borde känna en  sån Nicke =)
Vi hann med lite prat och  ganska mycket skratt innan dom åkte hem, sååå trevligt synd att det inte blir oftare och Mr M hade ju bakat en gudomligt god blåbärspaj, mmm så gott...( tur att jag  gick den långa promenaden just idag hahah)
Imorgon blit det nya tag med fula busken, kommer känna stooor sinnesfrid när den äntligen ligger på komposten!
Ska nog gå och lägga mig nu och drömma om hur lätt det kommer gå att få upp busk eländet imorgon, känner ni.... posetiv energi bara strömmar.. =)

Kram och god natt

Äntligen!!

Go kväll!!
Nu är gullungen hemma igen så jag kommer kunna sova lugnt inatt! Alice somnade för nästan två timmar sen så det verkar ju som dom haft väldigt kul!!
Haft en bra dag på jobbet, men det har varit sååå varmt, det är svalare inne i köket än i matsalen, har serverat idag på lunchen, gick bra, kul att få göra nått annat, men det blir ju mycket spring med 60 tallrikar och svettigt blir det, brallorna satt som klistrade på benen, fy vad det är otäckt...
Har hållt på och greja lite ute, planterat  om i en kruka, lagt barkmull i en av mina nya rabatter, klippt ner en ful ful buske som jag ska gräva bort imorgon, hejdå fula otäcka buske!!!
Mr M hade klippt gräsmattan när jag kom hem, han är så duktig!!!
Jag har ju faktiskt gått en promenad också och så har jag ju umgåtts med min underbara dotter och fått höra allt kul dom gjort och vilken god mat dom ätit och att det spökade i huset där dom sov. läskigt!!
Hon har tagit jättefina bilder på sjön där vid Kloten, hon är en duktig fotograf, jag ska försöka lägga upp dom imorgon.
Ska försöka få lite liv i gullungen så att hon borstar tänderna och går och lägger sig i sin säng istället för att ligga dubbelvikt i fotöljen.

Kram och god natt!!

Tisdagmorgon

God morgon!!
Idag kommer gullungen hem från kloten, tjoho!! Det är så tyst när inte hon är hemma.
Ny vecka igen, vi hade jätte mycket på jobbet igår, det bara välde in gäster, kul och jobbigt, hade en bra dag på jobbet, alla var på bra humör så allt va harmoniskt ända tills jag skulle gå hem, gick som vanligt  ut i portioneringen för att säga hejdå, och då undrar cattis om jag inventerat min kyl, nej det hade jag ju inte gjort men ingen hade heller sagt att jag skulle göra det, mycket sur min och svar att nähe kanske vi prata om det när du gått hem i fredags.Jo så var det nog tyckte jag då. Jag gick och när jag är framme vid trappen hör jag hur cattis ropar in till köket - jaha nu drog Maria och hon har inte inventerat sin kyl, kan du göra det Johan?(han svarade att han inte hade tid ) HUR JÄVLA KUL ÄR DET ATT HÖRA???? Jag "drog" för att min arbetstid var slut och jag hade inte inventerat för att mina sk chefer inte informerat mig om det, och det är tydligen MITT fel!!!!!! oj, vad kuuuul det ska bli att gå till jobbet idag!!!!!!!
Hade en bra eftermmiddag och kväll hemma med MR M, vi fika och jag höll på med mina stenar, och så kolla vi på "en natt på museét 2" helt ok faktiskt men jag somna så jag måste se slutet idag.

Hoppas på en bra dag...

det här gjorde jag igår, känner mig ganska nöjd....

Kram

RSS 2.0