Torsdag= sista arbetsdagen den här veckan =)

Jaha, nu är jag inne i sån "jag har ingen lust att skriva period", jag verkligen drar mig för att skriva, men men, det kanske släpper =)
Har två hudsprickor i pekfingret, det gör skiiitoont, fingret är alldeles hårt å svullet, inget skön alls=(. 
I lördags åkte svärföräldrarna till Mallorca å i måndags åkte Misan å Jonas+barn till Cypern, sååå himla härligt, Misan å co har typ 25-30 grader varmt, svärföräldrarna vet jag inte, men gissar på strax under 20 grader inte helt fel det heller men jag har ju hellre lite varmare;)
Lillskruttan har varit lite krasslig så hon har varit hemma två dagar från skolan, hon har typ sovit å tittat på film, min lilla stora tjej, aja hon är bättre å ska gå i skolan i morgon.
I lördags var jag till mamma å pappa å hjälpte till att stycka en ko, puh.. jag var där heela dagen, men det var det värt, frysen är välfylld nu, å det är ju bra nu när grillsäsongen drar igång=)
På fredag är det ju då sista April, har funderat på om vi ska ta Alice å åka in å kolla på forsränningen, blir såå orolig, det är ju så mkt konstigt folk ute då, är det verkligen smart att ta in sin fina dotter till det, bara för att kolla på fula båtar som åker i ån??? Stooor beslutsångest!!!
På kvällen  ska vi iallafall grilla å Alice ska väl dra runt här i Bälinge med polarna, varför kan hon inte vara hemma med mig???- för att hon är på väg att bli stor, hon vill göra saker med sina kompisar INTE sitta hemma med mamma!! Buuhuhuhu, varför ar det så svårt att vara mamma, vill släppa iväg henne, för jag litar på Alice, men tänk om det händer henne nått, även om hon är här "hemma" oro oro oro såna är saker kan jag nästan bryta ihop för å ändå är ju detta bara början. Nej nu blir det tv å sen soova för gudfadern har bestämmt att vi ska ut å gå INNAN vi åker till jobbet!!

Pussåhej

Tisdag!!

En dag närmare helgen, me like!!! Har haft en ok dag på jobbet, Anna och Linda jobbade idag så då är det ju faktiskt bättre än ok, dom  är sååå duktiga, så det har verkligen flytit på bra!!!
Jag åkte buss till jobbet i morse och det gick faktiskt  bra att gå upp , jag som brukar vara helt medvetslös när klockan ringer, kände mig riktigt utvilad, vet inte om jag ska vara glad eller om det bara är otäckt att vara "pigg"05.30=)
Sitter här med lite små ångest, kanske inget som igentligen ska skrivas men jag tror att det kanske blir bättre för mig då=/ Åt god lunch på jobbet, soppa å ett jättegott grovt bröd, men när jag satt på bussen var jag så sugen på..... kakdeg, visst är det hemskt, å varför kakdeg, av allt smaskigt som finns, så kakdeg, Åh jag min svaga människa gav efter, hem å baka. Det var inte gott, å nej, jag åt inte en hel deg, jag bakade till dottern å hennes kompis, känner mig som ett psykfall;) Men jag har varit ut på en härlig promenad, det var riktigt skönt ute, men det kunde ju gärna fått vara mera sol, men ibland får man ju vara glad för det lilla, det regnade ialla fall inte=)
Ska dricka en kopp kaffe med gudfadern å sen glo lite på tv, blir en tidig kväll idag med, då jag måste åka buss imorgon också. Bilmecken blev inte klar med vår bil idag, så imorgon får vi hämta den för det fantastiska priset 6100:-. Ibland bara suger det att ha bil!!! Men det är ju bara betala å se glad ut, nu har ju iaf besiktningsgubbarna liiiite mindre å klaga på ;)

Dagens hiss: När det flyter på bra på jobbet
Dagens diss: 6 100 kr =(

En på mitt jobb bloggar också å hon brukar ofta skriva små, typ ordspråk( eller det är det ju inte men jag vet nte vad det kallas) det är alltid nått fint å lite gulligt å det här läste jag idag, å lånar det så ni också får läsa..

"En dag utan kärlek kan få en tygblomma att vissna"

Pusshej!!!

Uppdatering!!!

Oj,tänk att det var en vecka sen jag skrev,  ibland är det så enkelt att skriva å ibland så är det bara tvärnit, men men , that´s life.
Förra veckan hände det väl typ inte så mycket, blev en massa promenader och lite träning, helgen var lugn, då gudfadern jobba.Dottern å jag hade en lugn helg då vi bara va hemma å tog det lugnt, satt lite framför datorn å mös i soffa med film,skönt med såna helger ibland men jag får sån ångest sen när det är söndag å jag inte har hunnit gjort nått hemma, har så otroligt stora planer med vad jag ska hinna, väldigt överambitiösa (säkert felstavat men ni kanske fattar vad jag menar) OCH tidsoptimistiska.Fattar inte varför jag gör så, men det är ju jag i ett nötskal=)
Idag var gudfadern å hämtade mig på jobbet å vi åkte å handla lite,   mardröm!!! När det går förlänge mellan måltidern blir jag helt tokig, irriterad å folkilsken till tusen, jag har ALDRIG varit sån förrut, varför nu helt plötsligt?? Men väl hemma fick jag lite mat å blev till  den solstråle jag brukar va(muahahhaha) ;)
Sen gick vi ut å fixade lite, va å kasta lite sopor och började sen skruva dit det absolut sista på altanen, så nu äntligen ska vi få bort den hemska brädhögen på uppfarten. Nice!!!
Nu ska jag göra sånt tråkgöra som att hänga  lite tvätt o småplocka lite sen blir det nog sängen, ska gå upp extra tidigt imoron då gudfadern ska lämna bilen på verkstad så ska jag åka buss till jobbet för första gången på flera veckor.

Kram på er!!

Vår i luften!!

Äntligen värme i luften, som jag längtat=).I Måndags blev det en halv lång promenad, skönt med lite frisk luft, igår blev det ingenting.Va helt slut när jag kom hem, har känts konstigt i lungorna ett tag nu, å igår var det extra tungt, visste knappt hur jag skulle orka gå till bussen för att ta mig hem från jobbet. Väl hemma så blev det lite lunch på altanen i siolskenet, åh vad härligt det va!!! Alldeles tyst, förutom fågelkvittret, får man vårkänslor eller får man vårkänslor??? Ville såklart vara ute i solen men inte göra nått, vad gör man då? JO, bädddar ner sig med en filt i en solstol å bara myser och sover i 1½ timme, sen blev jag väckt av att telefonen ringde.Tur det så att jag han greja liiite här hemma innan resten av familjen kom hem ;)
Det blev trots detta en tidig kväll.Och det var kanske detta jag behövde, har känt mig mycket bättre idag, så idag blev det inget sova när jag kom hem, utan trädgårdsarbete följt av en långpromenad med Maria. Nu sitter jag här och kollar runt och småglor lite på Simpsons.
Har varit röriga dagar på jobbet, kul att det är mycket gäster,men det blir ju så intensivt, alla på en gång, asvarmt att stå å portionera också, men detta är ju bara början, längre fram när det är varmare ute är det som att jobba i ett växthus=)
Nej, om jag skulle gå å göra em ritning på var mina 102 trädgårdstomtar i bly från Polen ska stå, en underbar present från min otroligt givmilda köksis på jobbet, hur ska jag kunna tacka honom för detta ;) Få honom att förstå hur otrooooligt tacksam jag är!!!!!
( Hhahahhaa, detta har varit dagens grej på jobbet, av nån jäk.. anledning har  dom fått för sig att jag gillar å vill ha trädgårdstomtar.Det gör jag inte, det är det smaklösaste som nån kan ha i trädgården, jag hatar trädgårdstomtar!!!!!!!! och djur i brons!!! blääää)


Hasta la vista

Trädgårdsmässa!!!!!

Idag va jag på min efterlängtade tripp till trädgårdsmässan, i sällskap av Mr M, dottern å mamsen. Åh vad mycket fint dom hade där, blev alldeles ha galen, blommor, krukor, ljuslyktor, kläder, brickor, you name it. Åh jag ville ha ALLT;) Men eftersom jag inte är flickan med guldbyxorna så blev det "bara" lite nya blommor, fiiinaa rosa såna typ foppatofflor (jaja det blev ett par svarta också) och så ett par hängselbyxor från Garden girl, dom  är bara såååå fina (och dyra, så tur att jag inte behövde betala dom =) ) Allt trädgårdsarbete kommer ju bli så himla mycket roligare nu, visst då?? För det måste det ju bli, nu när jag har fina byxor med blommor på ;) När vi kollat runt i typ tre timmar så känner man sig ganska nöjd, så då bar det av till Kista gallerian, för det hade jag mutat dottern med. Men  dit ska man inte ha med sig en trött mamma och en man som man först tvingat gå tre timmar på trädgårdsmässa, blev väl där i ca en timme å dottern verkade nöjd och det var ju viktigast. Mamma blev kvar här på middag, trevligt vi ses ju inte såå ofta, synd att inte pappa var med också.
Nu ska jag gå å pröva mina hängselbralllor igen å sen leta efter några krukor att plantera mina "afrikanska liljor" i.  Och så ska jag nog frisera min chokladblomma
, är väl dags nu om det ska bli nått av den i sommar =)
Hoppas att det fina vädret håller i sig, för i morgon är jag sugen på att gå en långpromenad, hoppas Maria också är det.

Kram kram

Varför blir det aldrig som jag tänkt mig???

Det är väl livets ironi, hade planerat allt så bra, fixat ledigt från jobbet, skulle äntligen få gå på en trädgårdsmässa, tjoho!!! Men efter mycket strul å tjafs igår så blev det ändrade planer, kändes ändå skönt att få gå hem extra tidigt från jobbet, hann uträtta en del saker och åka en sväng till plantagen, så nu har jag planterat  massa vårblommor  vid trappen, tänk va vårigt det känns på en gång när det blir lite grönt å blommigt=) Men jag har inte givit upp, på söndag blir det ett nytt försök, kanske egentligen va bra för sista dagen brukar dom rea växter, så kanske  blev det till det bästa ändå ;)
Har för övrigt massor av planer för helgen, förutom det vanliga städ å tvätt hade jag tänkt att vi ska få upp listerna runt dörren i badrummet och jag ska slipa å måla en garderobsdörr, greja lite ute och kanske bygga igen det sista på altan så att vi äntligen blir av med den hög av virke som ligger på garageuppfarten, men  Mr M vet inte om ALLA mina planer så... schhh..  ;)
Det ska ju såklart bli lite träning också iaf imorgon, ska försöka mig på dubbelpass, men det beror hur det känns i halsen, har en förkylning på g känns det som =(
Nu blir det middagsmys med la familia!!!
Måste bara säga att  jag va ju på massage   igår å det va det bästa jag gjort för mig själv på länge!!! Åh så mysigt, jag kände mig sååå avslappnad när jag gick därifrån, men satan vad det gjorde ont på vissa ställen, när hon massera, maria full av knutar borde jag heta ;) men nu så ska det väl vara borta iaf det mesta!!
Nej , middag var det!!
pusshej

Back in business

Tänk att lediga dagar alltid går sååå fort, känns som det nyss va torsdag å nu är det tisdag och jag har jobbat veckans första arbetsdag, har väl flytit på bra, men jag har bara längtat hem. Har haft värsta huvudvärken =( jag som hade tänkt gå en promenad i solskenet men det blir ju sällan som jag vill, det blev soffan å en film iställlet. Inte helt fel det heller men jag hade sett framemot den promisen, men men det blir ju fler dagar ;) .Filmen jag såg va ialla fall rolig,"Baksmällan" handlar om ett gäng grabbar som åker till Las vegas för att ha svensexa för en av grabbarna, å typ allt blir fel, helt galet å kan rekomenderas  till den som vill skratta, verkligen inte det bästa jag sett men som sagt, helt ok =)
Idag har varit en dag då jag verkligen ätit för mycket så jag längtar till imorgon då jag ska åka å träna, nu är det bara att ta nya tag =) 
Snart kommer dottern hem säkert lite små men  förhoppningsvis så har det gått över =) På torsdag ska mannen jobba i Sthlm å då ska hon åka dit, min stora lilla dotter =)
Nej, nu ska jag kolla runt lite på tv, känner att sängen kallar men det beror nog på huvudvärken =(

Kram kram

Påskafton!!

Nu har jag bara två dagar kvar på min ledighet å det suger verkligen, jag vill vara mer ledig, men jag ska ju inte gnälla, har haft tre kanon bra dagar!! Det började ju redan i torsdags med lunch på stan m syster och sen middag med Jennlingarna, Nice Nice!!! Igår började jag dagen med att åka å träna med Åsa, sen blev det middag hos svärföräldrarna tillsammams med Jenny å Nicke och allas vår lilla guldklimp, supertrevligt!!! Men det blev en ganska tidig kväll, helt ok för mig som är sjukligt kvällstrött =(.
Idag blev det också träning med Åsa, vi är sååå duktiga ;) skönt att komma igång igen och den här veckan har ju varit en bra vecka, promenader måndag- torsdag och sen träning fredag å lördag,härligt!! Men det ska ju vara motgångar också, har ju känt mig konstig i halsen lite tilll å från och har ju trott att det beror på tak knaset, men insåg idag att det är  bara vanlig förkylning, både skönt å skit om ni förstår vad jag menar :/  Ska nog ändå försöka gå sundbrosvängen imorgon, hoppas såklart att det är lika härligt väder som idag då. Mr M å jag satt ute på altan å drack kaffe på eftermiddagen, hade gärna suttit där flera timmar om det inte var för att mamma, pappa, syrran, mormor och faster Gungun skulle komma på middag. Trevligt, det är ju inte så ofta vi ses allihopa, men mormor, skruttan, va inte med, hon orkade inte, och när man är 93 behöver man inte orka tycker jag. Vi kommer ju förhoppningsvis ses imorgon för då är det ny middag, måste skärpa mig nu så jag inte tappar kontrollen, nu när midjemåttet börjat minska =)
Är alldeles ensam hemma, mannen jobbar å dottern är hos kompis, men tjejerna kommer väl släpandes snart,  sa att dom skulle vara här halv tio, dom lär ju ändå ligga å fnissa halva natten ;)
Det är ganska skönt att vara själv men det är ensamt också =(
Ska gå å fixa bort sista disken( det är så skönt att slippa komma upp imorgon till ett kök som är fullt av disk) och sen blir det tv tills jag somnar!!

pusshej!!

Första dagen på ledigheten!!

Japp då va först lediga dagen avklarad,  det gick snabbt, hade gärna haft några timmar till. Skönt att kunna börja dagen som jag vill. Plockade undan och dukade inför kvällen, gick en promenad, åt frukost å pratade med syrran, fortsatte fixa hemma och sen bar det iväg in till Uppsala för att handla lite presenter och för att träffa söstra mi. Vi hamnade på det vanliga stället, å satt där i typ två timmar, sen var det bara att dra hem och fixa med middagen. Vi hade nämligen middags gäster idag, familjen Jennlinger. Vi har inte träffats sen dom var här första advent, så det var verkligen super mysigt att ha dom här!!! Tjejerna är ju bara för goa!!! Skulle ju verkligen  försöka ses oftare, men gubbsen ska gå på bio så kanske ska vi tanter försöka träffas i samma veva kanske??!! Hur som helst så har det varit en kanon dag, så nu är det bara att hoppas att reaten av dagarna blir lika bra =)
Ska hänga lite tvätt och sen blir det tv resten av den här kvällen;)

Pusshej <3

RSS 2.0