Stora ljuständardagen!

Hej hej!!
Stora ljuständardagen, det måste ju vara idag, har nu på kvällen varit och tänt ljus, (både här i Bälinge och i Vaksala, till Bälnge var vi två gånger, för det var nån som snott ljuset mamma lämnde i lyktan på hennes mormor och morfars grav, alltså allvarligt vem fan sjunker sååå lågt att man snor ett ljus från nån annans gravlykta, helt otroligt!! Så det var ju bara att åka å fixa ett nytt ljus), Det är så otroligt fint på kyrkogården med alla dessa ljus, skulle vilja sitta där och titta på alla ljusen och stjärnorna....
Annars har det inte hänt så mycket idag, gullungen har varit på stan med Johanna och jag har varit hemma och städat och bakat ( mest för att ha som belöning för att jag varit så duktig å städat haha) men helt klar blev jag ju inte så det blir fortsättning i morgon och då ska jag ha extra kul, för jag ska nämligen röja i förrådet också, dax nu så att jag kommer åt julgrejerna för om en månad ungefär så är det ju första advent, helt galet vad fort hösten går.
Nu ska jag fixa med lösnaglar till ungen, sen i med rena sängkläder och sen  blir det väl tv för resten av kvällen skulle jag tro

Njut av kvällen!!

kram

En av tre

Tjenixen!!
Jo, en av tre lediga dagar är nu snart slut och jag har inte gjort nått speciellt nyttigt=( .Började dagen med att åka och handla mat, typ jag å massa pensionärer,haha, sen hem äta frukost och sen iväg med gullungen för att glo runt lite på rusta, stadium, intersport, lindex, kappahl och coop, handlade på alla butiker utom kappahl.;) Det blev nya jackor till hela familjen (hade turen å alla var på rea, annars hade det blivit väldigt väldigt dyrt),lite julgrejer på rusta(gullungen fick rosa ljusslinga till sitt rum, mysigt men konstigt sken...) och film och mera mat från coop. Hemma har det inte blivit så mycket, har putsat fönstren i vardagsrummet och imorgon ska det upp nya gardiner, sen har jag och Mr M kollat på filmen jag köpte, bra, spännande helt klart värd att se. (Änglar och demoner)
Det bästa jag köpte idag var nog mascaraborttagning, igår kväll fick jag nästan panik när jag upptäckte att det var slut, det är nämligen svårt för att inte säga omöjligt att få bort vattenfast mascara med typ tvål å vatten, men ajg är ju uppfinningsrik, så fram med sån handdesinfektions gele för sprit löser ju det mesta ( både på insidan och utsidan , eller?! ;) ) Satan vad det sved runt ögonen, men mascaran försvann!!! Är nog inte nått som jag rekomenderar men nöden har ingen lag eller vad det nu heter...
Ska gå å massera gullungens rygg nu då hon har massor av "knutar", stackars mitt lilla barn =(

kramisar

Nu tar jag helg!!!

Tjena tjena!!
Jajemänsann nu tar jag helg, ska bli sååå skönt att få vara ledig i tre dagar!! Men här hemma finns det hundra saker att göra så sysslolös det kommer jag inte att vara.
Har typ inte gjort nånting sen ajg kom hem från jobbet, bara suttit i fotöljen, men  det känns bra, ska vara lite effektivare i morgon istället tänkte jag, skulle vilja vakna tidigt  å kunna åka och handla i lugn och ro innan alla andra.Men det är ju ganska nice å ha lite sovmorgon också =)
Efter jobbet idag var jag och hämta gullungen hos hennes faster, har inte träffats på en månad typ, Oscar den lilla sötnosen har blivit så stor sen jag såg han sist, dom är ju för goa dom små liven;)
men vi måste åka dit snart igen, jag köpte ju lite grejer till han när jag va i Norge och Nicke har ju inte fått sin present än heller..
Jag är sååå trött, skulle kunna å gå å lägga mig och sova redan nu men ska väl försöka hålla mig vaken en stund till, kanske glo på nån film eller nått så jag samlar lite kraft för det som jag ska göra under ledigheten, nämligen städa vårat förråd, det ser ut som skit, går inte att ta ett endaste steg in där, varför blir det så? är det bara hos mig det blir så eller det så hos andra också? är så trött på att det alltid ser ut som kaos, kamske kan jag slänga nått???

Nu blir det en dusch och sen soffan innan sängen kallar

Kram

Duktiga jag!!!

Hej hopp!!!
Idag är det näst sista dagen på jobbet!!! Känns helt underbart! Som vi har längtat efter denna dag!!
Det duktiga som jag gjort idag var at jag ringde en gamal kompis som jag typ inte träffat på flera år, så nu ska vi träffas nästa vecka, heja mig!!!! Och hon berättade för mig att dom har köpt hus i Björklinge så kanske ses vi lite oftare då, typ ellre nått =)
Har sutit i telefonen framför datorn i typ en timme och jag som skulle greja i badrummet och fixa i hallen, hmm, hade ju hoppats att vi skulle kunna börja kakla i badrummet i helgen, men det kanske går ändå, hoppas kan man ju göra.
Ska väl gå å börja göra lite nytta nu´rå innan det är middags dax

Ciao!

Nu är ordningen återställd!!!

Heeej!
Japp så är det, allt är som det ska, för  nu är gullungen hemma igen! Hon hade haft jättekul på lägret, men det visste jag ju nästan för jag är ju bara sååå bra p att gissa =)
Idag har jag varit å tränat, gick på ett "core" pass, det var kul så det ska jag absolut gå på flera gånger, typ ingen kondition utan bara fokus på rygg(behöver bli starkare), Mage(måste bli plattare) och balans(kan ju inte vingla runt heelaa livet), ska gå nån variant av core på torsdag då man står på typ nån boll, ska bli spännande=)
Idag har diskussionen på jobbet varit om den artikeln om snuskgubbarna på nätet som är ute efter småtjejer. Det gick het till och vissa på mitt jobb undrar jag ju  om vi är på samma planet, såå himla korkad!!Jag som är lite hetsig av mig blev ju helt galen av ilska, hur kan man vara så jävla dum att man tycker att det typ är tjejernas fel??? Klarar inte ens av att sktiva om våra lilla fajt vi hade i morse, så arg blir jag, dom gubbarna som håller på med detta skulle bara låsas in för alla jävla framtid, ruttna i en grotta med avfallet från forsmark tycker jag låter som en toppen ide!!!!
Ska gå å mysa med min familj, en trött dotter och en halv krasslig Mr M, hoppas att han inte blir sjuk!

Krama varandra!!

Fyra dagars vecka!!

hejsvejs!!
ja det är sant, på mitt jobb har vi fyradagars vecka!!! lyxlyx att få vara ledig fredag till söndag!!!!! Ska försöka hitta på nått kul med gullungen på fredag, kanske gå på bio. Måste erkänna att jag är dålig på att hitta på saker när det är skollov, det är ju jämt så mycket annat, tråkigt!!!
Mr M och jag har varit ute och gått nu i kväll, tråkigt väder att gå i men det var ganska skönt ändå, vi ka vara hurtiga och gå i morgon bitti också, Mr M gick i morse också, jag tycker det är skönt att ligga i sängen så få se om jag orkar med,men jag kan ju inte vara sämre än han!!!
Det är så tyst här hemma, gullungen är  på läger och kommer inte hem fråns i morgon kväll, dom har säkert  jättekul med gosedjursparad och allt vad dom nu skulle hitta på.
Nu ska jag ta en dusch och sen blir det tv...


Kram

Lugna helgen!!!

hello!!!
Den här helgen har det verkligen varit lugnt, skönt och säkert behövligt men jag är lite uttråkad. Igår var jag å gullungen och handla mat på Maxi och kollade lite på Lindex och Jysk också, vi tog det verkligen lungt, så timmarna drog iväg.När vi väl kommit hem var det bara att snygga till sig och sen iväg på middag till faster, hon är ju så himla duktig på attt göra ordning mat, allt var som vanligt jätte gott!! Vi åkte  hem vid sju tiden då Alice och Oliva bestämt att dom skulle sova över, så vi åkte å hämta Olivia och sen kasta vi oss i soffan och kolla på, ja det blev lite allt möjligt, familjen Macahan bla, det kan man ju aldrig lessna på eller???!
Idag har det  lugna bara fortsatt, vi åt en sen frukost och sen åkte jag och Mr M till stan, först Uppsala färg för inhandling av mer penslar och rollrar, jag kollade lite på tapeter och hittatde en jättesnygg från Marrimekko, vit med deras blommor på, i svart, sååå snyggt!! hade helst velat ha i brunt men men bara 799:- rullen, som hittat ;) aja , jag får ju drömma iaf... Sen blev det både Jula (jo dom hade julsakerna framme) , plantagen ( dom hade också plockat fram julen ) och Skopunkten, där vi köpte "Uggs"(tror det stavas så) det är typ som höga fårskinns-tofflor med plast sula, gullungen blev lycklig för sina stöveltofflor, så det var ju bra =)
Fuskade lite med maten idag igen så till lunch blev det faijta sallad till hela "familjen", mumsigt, men jag undrar hur nyttigt det är, men det låter ju bra med sallad hahaha, sen har vi bara degat i soffan, känns bra men lite "onyttigt".
I morgon åker gullungen på läger med kyrkan till Ekerö, hon kommer hem på tisdag, hoppas dom får det jättekul och det tror jag nog att dom får, ska typ pyssla och sjung och säkert massa annat skoj.. Nu ska jag gå å mysa med "lilla" barnet och sen blir det väl sängen så jag orkar upp i morgon, skönt att det här bara är en fyra dagars vecka!
natti natti!!

Jippi!!

Tjoho!!
jag gillar fredagar, det kan väl ingen ha missat?! Har haft en bra dag på jobbet, har träffat en av våra nya extra anställda, Anna-Britta, hann inte prata så mycket med henne, men hon verkar vara jättetrevlig och duktig på att jobba så det blir nog kanon!!! Fredag är nog roligaste dagen att jobba på, alla är liksom så glada;) Hade tänkt att jag skulle åka och handla efter jobbet idag men fick sms från Åsa om vi inte skulle träffas på em och det lät ju betydligt roligare än att handla så jag och gullungen åkte dit och fika och snacka massa skit, det var sååå länge sen, har verkligen saknat det!!!Blev fusk middag idag, från Max, men jag åt nått som hette "Faijta sallad" supergott och blev prrecis lagom mätt!! Har suttit framför tv sen vi kom hem, började titta på "änglagård-andra sommaren" men hann inte se klart den innan Idol började, så medans Mr M och gullungen tittade på det lag jag mig i ungens rum och kollade på legally blond, kanske inte det bästa som gjorts men lite rolig är den ju, liite bara.
Igår var vi till skolan och  fick se bilder från kidsens klassresa, kul att se och höra dom berätta, det var lite uppträdanden bl.a ett band som heter "Core" grannen spelade trummor och en i ungens klass spelade keeboard och sen var det typ tre till, spelade hårdrock typ, dom var ascoola och duktiga men jag har ju svårt för vissa " gnissel-ljud" så jag var tvungen att hålla för det öra som jag hör bra på för att stå ut, sorry grabbar! ( ibland är det tydligen "bra" att vara halvdöv på ena örat haha, gjorde det hela uthärdligt) Bimsan och petra sjöng några låtar och Bimsan spelade såklart gitarr till, dom var såå duktiga, och vilket mod!!! Min gullunge +Olivia, Sally och Isa hade dansuppvisning, dom var duktiga dom också såklart men lite för nervösa tror jag ;), hursom helst så var det en trevlig kväll!!!
Idag harna dom varit här och lämnat råttfällorna, så nu hoppas jag att dom små otäckingarna ska DÖ!!! moahahaha...
Ska kolla en stund till på tv sen blir det sängen!!
natti natti

I morgon är det torsdag!!!!!!!

Halloj!!
Jippi, imorgon är det torsdag!!  och jag är nåstan helt frisk nu!!! känns så bra, kanske vi kan åka till gullungen Oscar snart!! har ju bara träffat han en gång ju=(
I går städade jag hela huset, såå himla nice, dammråttorna har huggit efter oss senaste veckan och dom sista dagarna börjat tugga lite på oss också =) Så idag blir det lite soft, har bakat chokladkaka som står på svalning och ska få lite god glasyr på sen blir det fixa middag till idag och börja med morgondagens middag också, för i morgon ska vi till skolan och  gullungens klass ska visa vad dom gjorde på klassresan, blir säkert kul och så kan man ha med sig fika , mys mys... Nått som är mindre mysigt är att vi har råttor!!! sååå äckligt, varför kommer dom nu?? vi har ju aldrig haft några förrrut,  så på fredag em kommer dom hit med fällor, nu ska dom dö!!! hahaha
Mr M har fuktspärrat i vårt badrum idag, så nu är det tokrosa på väggarna. såå otroligt fult!!!  och luktar illa gör det också men det ska väl försvinna snart hoppas jag.
Ska väl  kolla om dt är nått på tv en sväng och slänga i en tvätt som vanligt ;)

Ciao!!

Fortfarande hemma =(

host host...
Jag blev hemma idag också, helt jävla värdelöst, jag vill ju vara frisk nu!!
Igår  kom svärföräldrarna över för att snälla svärfar skulle hjälpa Mr M med badrummet, trevligt men egentligen inget som jag orkade, dom var här några timmar, fikade jobbade i badrummet och snackade lite skit =).När dom åkt kände jag mig helt färdig, allldeles varm och konstig, och gissa vad jo jag hade feber!!!  nog om detta!!
Det känns så bra med badrummet, för till helgen så kanske kanske vi kan börja kakla!!!!! tjoho!!!! det känns ju helt fantastiskt!!! det börjar bli ett slut på det här!! längtar sååååå!!! Måste bli frisk nu så jag kan måla gardroben + dörrarna och sen alla taklister...
Ska gå å kolla om jag hittar nån film som jag inte sett på länge, nån rolig som man sover bra till =) ska försöka få Mr M att åka och handla sen när han vaknar, han blir säkert jätte lycklig över  det, Han är så  duktig, fixar och grejar här hemma nu när jag bara ligger i soffan och gnäller, TACK!! jag uppskattar det massor ska du veta!!
Snart hoppas jag få upp bilder p hur det blev ute med mina stenar och lite bilder på badrummet som just nu har rosa väggar, väldigt läckert!!
Jösses vad osammanhängande jag skriver, får väl skylla på att jag är sjuk hahaha

Pusshej!!

Hur länge ska jag vara sjuk???

Tjena tjena!!
Nu är jag less på det här, vill bli frisk.Jag hör dåligt på höger öra (jaa, sämre än vanligt!!), är alldeles täppt i näsa och bihålor och hostar upp lungorna några gånger i timmen, det suger verkligen. Idag är det dessutom solsken och blå himmel och då vill jag vara ute och greja men det finns ingen ork till det, skulle tömma massa krukor och ställa undan, höst städa ute liksom, men det kanske är fint nån dag i veckan också.. Nog med gnäll nu!!!
I går va hela familjen på Ikea, Mr M åkte dit utan gnäll, det var mycket folk, men det var ju väntat, alla åker ju till Ikea en regning lördag =). Så det blev två taklampor till badrummet, en spotlight till köket och gullungen hittat en sak till sin lilla kusse, gulligull..
Jag var helt slut när vi kom hem, så det blev ryggläge i soffan för min del och min duktiga sambo grejade i badrummet, det kommer bli såååå bra när det är klart!!! längtar!!!
Idag kommer snälla svärfar hit för att hjälpa Mr M att få dit nå "kragar" som ska var runt golvbrunnarna, gullungen ska på dans och jag ska väl försöka städa, dammråttorna ligger som i stoora högar här, hur f-n kan det bli så mycket damm?? hugger efter oss gör dom också, så nu gäller det att få bort dom innan dom tar över helt!!! hahaha... Nej nu blir det ipren  och lite hostmedecin sen så är det upp till kamp =)

Ciao!!!

Ensam...

Go kväll!!!
Fasen va tråkigt det är att vara själv en fredagkväll, ibland är det skönt att få vara  själv men det skulle jhu vara trevligt med lite sällskap. Gullungen drog till lövstalöt en sväng , blev inge sova över idag, men jag gissar att dom ska se på Idol hemma hos Sally. Stora tjejerna!!!
Jag har precis goffat i mig en skål med glass, kändes skönt i halsen!! (men inte i magen =() undra om jag ska titta på film men har ju sett alla våra filmer sjuttioelva gånger, det är så oinspererande.
Gullungen gillade middagen, jag är sååååå bra!!!!! =)
Ska nog ringa Mr M och höra hur han har det på jobbet...

pusshej

Sjuk......

Hej hej!!
Ja, jag har blivit förkyld, helt galet, känns som det blöder i halsen, känner ingen smak och hör sämre an vanligt och har ingen som helst ork, bara att gå i trappen är en kraftansträgning som heter duga. Så jag ligger bara i soffan , tittar på film och sover lite om vart annat, men måste försöka rycka upp mig, ska göra god middag till min gulliga dotter innan hon sticker iväg till en kompis, dom är några tjejer som ska sova över, mysigt!!! Så jag är helt ensam och övergiven ikväll då Mr M som vanlligt jobbar till kl 22, ja jag vet , ska inte gnälla , men det är inte kul när hans jobbarkompisar träffar honom mer än vad jag gör =( host och snörvel....
Skulle vilja greja lite här hemma och få det så höstmysigt, kanske finns det mer ork i morgon till det, fixa gardiner till sovrummet och nytt överkast till sängen, ett  brunt snyggt, det finns på min favorit affär, IKEA =), kanske övertala Mr M om att vi bara måste åka dit i helgen, hört att man blir frisk av att  åka dit hahhaha
Ska väl gå å hänga upp lite tvätt och sen ta fram lite mat ur frysen, kul liv!!? måste bli bättre på att hitta på nått med kompisar, vad som helst, bio en enkel fika på stan, kanske nån middag, måste hitta på nått....... Nån som vill hänga med på nått med mig??? hör av er i såna fall =)
Ska nu gå och försöka vara en god "husmor"

Ha det bäst!!! kram kram

detärsåsvårtatthittapårubrik!!!

hejsvejs!!
fasiken vad svårt det är att hitta på en rubrik, den blev ju lång i alla fall ;)
har haft lgom kul dag på jobbet, då en viss  person va väldigt grining idag, nej bort med sura jobbakompisar som inte kan konrollera sitt humör =)
När jag kom hem  kändes allt mycket bättre och jag sov i en halv timme, herre gud så skönt det va, jag som aldrig brukar kunna somna  så på eftermiddagen,behövligt var det  i alla fall. Sen gick jag faktiskt ut(trots kylan) och höll på lite i trädgården, grävde bort det sista gräset nedanför trappen, fick dit några plattor och sen lyckades jag rulla dit den stora grå betongkrukan som ska stå på plattorna. Det blev precis som jag tänkt mig, var lite orolig ett tag att krukan skulle vara för stor  och det hade inte varit kul att behöva rulla tillbaka det tunga aset till kruka=) ska nu bara fylla den med jord och planter nått trevligt höstligt där sen är det klart för i år, nästa är blir det till att lägga mer sten antagligen nått större grus av nått slag, men ingen bråska jag har ju heeela vintern på mig att fundera och ändra mig tusen gånger =)
När jag kom in blev det till att göra middag till gullungen sen har hon och jag små plockat lite  i hallen och köket, så nu ser det lite trevligt ut igen, kan komma in utan att behöva kliva över sjuttioelva par skor, väskor och påsar, jag gillart!!!

Har fått reda på vad som hänt med min kompis svärfar, jag håller tummarna för att han ska bli bra igen!!! Han är för ung för detta och hans familj behöver honom, de måste få honom tillbaka!!!!!

Nu blir det krama kudde för min del, imorgon är det en ny dag med nya äventyr!!
natti natti

Hemma igen!!!

Hej Hej!!!
ja så är jag hemma igen, helgen har gått så himla fort, swisch så var det söndag. Har haft en verkligen toppen helg, bara myst och umgåtts med min lillasyster =). I fredags gjorde vi inte så mycket, vi var ute och åt middag,( mest starkt faktiskt, inget som jag gillar, vill känna att det smakar nått inte bara att det är starkt) vi var ju båda ganska trötta efter en arbetsvecka. I lördags gick vi pa stan  och kolla i affärer och va och fika, mysigt sen blev det middag hemma och sen var vi och såg " Flickan som lekte med elden" den var ju himla bra, läskig men bra. Igår blev det inte så mycket gjort, det regnade men vi bestämde oss för att ändå gå ut och få lite luft, så det blev en god latte och på vägen hem stanna vi och drack llite vin för att få upp värmen ;) . Syster min lagade middag medans jag plockade ihop mina saker och  sen var det dags att bege sig till flygplatsen. Jag har sån otur när jag åker till syrran, sist jag var där så var det ju snöstorm här hemma så istället för att flyga hem som tar en timme så fick jag åka buss i åtta timmar, jättekul att få se hur värmlandsskogar ser ut i mörker och snöstorm ;). Den här gången så skulle jag göra sån själv incheckning, det var ju inga problem, men när jag fick ut den boarding lappen, var den helt blank!!!!!!!!!! Så det var ju bara att ställa sig i den jättelåååånga kön som alla som bara skulle lämna väskan( som alltså lyckats få ett boardingkort som inte var blankt) för att dom skulle kunna ge mig ett nytt b-kort, heeelt otroligt, det tjöt inte om mig när jag gick igenom den  säkerhetskontrollen , heja mig!!  Jag fördrev tiden genom att gå saaaakta på taxfreen och  vrida  och vända på så många varor som möjligt, jag släpade mig bort till gaten( längst bort såklart, tur att dom har såna rullband man an stå å åka på) 20 minuter innan avgång och var står det på skärmen vig gaten , Jo ny tid!! planet är försenat 30 minuter, det suger ju, när man är trött och ska upp tidigt, sen var det ju  såklart massa luftgropar så jag mådde illa hela tiden, fy så jag har gnällt nu, men jag å flyg, kemin stämmer inte helt där ;)
Även fast det är mysigt att vara med surran såå är det ju himla kosligt att få komma hem till Mr M och gullungen igen!! Har saknat dom och jag tror dom har saknat mig också. Gullungen är sjuk, min stackars unge, så det blev inget firande av" händiga nicke" i lördags för deras del, men hoppas att han hade den bästa födelsedag man kan tänka sig. Ska gå och titta till mitt lilla stora barn och sen kolla om  Mr M vill ha hjälp med maten..

ciao!!

När ska stressandet ta slut??

JA, det undrar jag, när ska denna stress sluta??( kanske är det så att jag avgör det??? nej, skulle inte tro det "fniss") HAr massor att göra på jobbet och massor hemma, hur ska jag hinna allt?? och samtidigt hålla mig frisk?!! Nog om detta=) förutom all stress så har jag haft en bra dag, det har varit mycket på jobbet( med det hör ju till vanligheterna nu) efter det så åkte jag  och hämtadel Mr M´s farmor och vi åkte till Plantagen och handlade blommor. Hon är ju så otroligt effektiv, på 20 minuter hade hon utan att stressa det minsta
hittat dom blommorna som hon ville ha och vi hade också bara stått stilla ( helt oeffektivt;)) och pratat och skrattat massor, sen åkte vi hem till henne och fika, himlans trevligt! Sen blev det Gränby centrum med gullungen, vi gick runt och kolla och små handlade tills vi blev hungriga( och jag fick som vanligt ont i huvudet). Sen har kvällen bestått av att slappa och prata i telefon, nej nu ljög jag visst, jag har ju satt upp nya gardiner i köket, det år sååååå tråkigt att stryka gardiner , men det känns bättre när man väl lyckats fått upp dom och ser resultatet, nu är det mysigt!!!
Ska strax åka å hämta Mr M på jobbet, är trött som f-n så det ska bli skönt att kasta sig i säng sen, ska försöka göra klart i trädgården i morgon, så hoppas att solen skiner=)
Nu blir det hänga tvätt och sen glo på tv innan vi far iväg

Har läst nått tråkigt idag, en kompis svärfar har  det hänt nått med ( olycka/ sjukdom?????) Hon är såååå ledsen,( jag tänker på dig och du vet attt du kan ringa, om och när du vill prata) . Håller tummarna att allt ska ordna sig och att han ska bli bra igen!!!!!
Är så glad och tacksam för varje dag som mina närmaste är friska och mår bra, för på ett ögonblick så kan livet förändras helt!!

Kram!!!!!!

Nya krafter!!

Halloj!!
Jo det känns så, har typ vilat hela helgen och det har faktiskt hjälpt, har känt mig lite sådär på jobbet under lunchen men det blev bättre sen när vi gick och käka, kanske var det inte så lyckat att stå över vattenbaden i några timmar. Fick som vanligt jobba längre idag, har så svårt att säga nej, men nu blir det nog tack och hej kl 13 resten av veckan, vi har mycket att göra  men jag har också mycket att göra som jag skjutit upp en längre tid som nu måste  bli av.
Det blev en sväng både till Biskopsgården och Fullerö igår, på Biskopsgården hade jag tänkt köpa doftljus, för dom har  ett där som luktar så himla gott, 155 Kr, det var lite dyrt  för ett diftljus tycker jag, sen blev det Fullerö, det är ju trevligt där, men så himla mycket grejer, hitta några små ljusstakar som ser ut som stjärnor och sen vita trä bokstäver "love" som står på mitt vita skåp i vardagsrummet, det blev snyggt, men Mr M har inte sett det än, tror jag, han har ialla fall inte sagt nått.
Ska gå å mysa lite med gullungen sen blit det en dusch innan " sveriges fulaste hem " börjar..

Ha det gott!!

Söndag!!!

god eftermiddag!!
JAg vilade hela dagen igår och faktiskt gick förkylningen tillbaka, helt otroligt!!! Men jag ska ändå försöka ta det lungt hela veckan, framför allt med att inte stressa, hur nu det ska gå jag som är lite av en stressoman.
Mr M och jag har städat hela huset idag, vi är såååå duktiga!!! Jag älskar känslan av när det är rent överallt!!
Nästa helg är jag i Oslo, åh vad jag längtar, det ända som inte känns bra är som vanligt flygresan men det har gått bra dom senaste gångerna jag flygit så det ska nog gå bra den här gången också.
Ska nog ta en sväng till Biskopsgården och kanske till fullerö..

Ciao!

FÖRKYLD!!!!

Hej!!
Vaknade i morse och var tok förkyld, helt för jävligt!! Jag ska ju åka till Oslo på fredag och då kan jag inte vara förkyld ju ;( och så kan jag ju inte åka å träffa Oscar ;,,( men om jag är "duktig" och vilar i helgen kanske det inte blir så farligt.
Gullungen och jag har legat och kolla på film och tv hela dagen, mysigt men jag känner mig sååå onyttig, vill ju göra saker, men ibland måse man ju vila också. Mycket gnäll idag men jag vill vara frisk!!!!!!!!!!! Men får se edt posetivt, nu när jag inte orkar göra nått kanske mina fingrar kan "helas", för det ser inte bra ut, torra och såriga, snyft, jag vill ha ett jobb där jag kan få ha fina hela händer och fina naglar, nån som har nått bra förslag, inte inom vården och inte på kontor, nått kreativt. Kanske ska jag starta nått eget, blanda ihop allt som jag gillar och göra nått av  det?! Maybe, Ska bara göra mig polare med "helikopterrånarna" dom kanske vill investera lite av sina penger i mitt "företag" .Dom kan nog avvara nån liten miljon eller så... hahahahaha KAnske ta över Ulva trädgård och bygga om, bygga till och bygga nytt, fixa och trixa och simsala bim så blir det en affärssucce, kunderna välfärdar dit och jag kan precis som Joakim von Anka rulla mig i pengar varje morgon........
Ska gå och försöka var en god mamma som ger sitt barn  en vällagad lunch med härlga nyttigheter ( fryst pizza som med fördel gräddas i ugnen 11-13 minuter, grönsaker är det på pizzan) vi får i oss nått från aalllla bitarna i kostcirkeln, mer eller mindre, jag är en gooooood mor =) den är ialla fall instoppad i ugnen med kärlek;)
Nu är det lunch time!
Bon apetit!!

Träning!

Go kväll!!
Ja det är sant, jag har varit på träning idag!!! senast jag var  va nog i Juli=( men  nu är jag tillbaks;) det var så skönt att få röra på sig och danspassen är ju bara sååååå roliga!!! Undra om jag kommer ha träningsvärk i morgon?? hur pinsamt skulle inte det vara??
Det känns så skönt att det är helg, ska försöka att slappa lite men min hjärna är redan i planeringssstadiet för vad som ska hinnas göras i helgen, plantering av växter, städ,tvätt(såklart), fönsterputsning, byta gardiner, klippa gräset, baka,göra nått kul med gullungen, ja nej det hinns nnog inte med att slappa, ligga i soffan med en kopp te och kolla på film känns ju ganska avlägset ;) även om det skulle vara välbehövligt men men det kommer nog en tid för det också...
Ska nog gå och lägga mig nu, känner mig ganska mörbultad och John Blund är här och kastar sand så snart ser jag inte vad jag skriver längre ;) hörde på radion att dalarna kunde få snö i helgen, men här får det inte komma nått, har massor att göra ute innan det kan snöa här, vet inte om jag ens vill ha snö, hahahha klart jag vill men om två månader ungefär, för då är jag nog klar med allt som jag vill hinna göra i år.

NU ska jag sooooova.......

god natt och sov gott

RSS 2.0