Skäms!!

Ja, det ska jag väl verkligen göra, jag som lovat mig själv att skriva varje dag, har inte gjort ett endaste litet inlägg på FEM dagar!! Skärpning nu maria!!!
Så nu är det väl lite uppdatering som gäller =)
Söndag: Vi var å grattade favvo kussen, så himla trevligt! Ed hade gjort ordning maten, det var ju bara fantastiskt gott! Vi fick fördt en soppa som det var bulgur och sju olika kryddor i, mums! Sen blev dt lammgryta med couscous, det vaar nog det godaste jag ätit på mycket länge. Couscousen hade hans mamma skickat från Algeriet, hon har behandlat den på massa olika sätt.Sen har Ed lagt den i blöt och sen ångkokat den.Inget som går på 20 minuter som det brukar när jag gör couscous. Och det fick jag veta är inte bra för magen, men efter det här går det ju inte att äta, måste få lära mig av Ed att göra detta fantastiska goda!!!! Hur som  helst, det var en lyckad söndag, alla var glada OCh trevliga ;)
Måndag å Tisdag: Jobb, jobb, jobb,  AmbulansMats var här och hjälpte oss lite med elen till badrummet , tur att Mr M  har så trevliga och kunniga kompisar!! PÅ jobbet har det rullat på som vanligt, det är väldigt harmoiskt där, det kommer in lite beställningar och vi har börjat kolla lite på den 350 pers beställningen vi ska ha den 10 februari, men det är svår för det känns som det ändras ff, har sett schmat för kvällen, herre gud, kommer vara helt död när jag kommer därifrån vid kanske kl02 å så upp å jobba dan efter. Men det kommer  säkert bli kanon!!!
Onsdag: Varnar ju för snökaos, jag inte gilla!!!HATAR att köra bil på vintern å speciellt när det snöar, hade en lite klump i magen hela dagen, en sån känsla som jag kan få ibland, "knas-känsla".( Brukar nästan alltid stämma också tyvärr) Efter jobbet åkte jag å handlade tog det lilla lugna då jag lovat  Mr M  att hämta honom när han slutat jobba, återigen, jag hatar att köra när det vräker ner snö och man typ inte ser nånting, först körde jag in på fel ställe, hamnade hos vägverket, det var ju möjligt att komma ut så det var ju bara att åka tillbaka till den nya rondellen där på almunge vägen, ta ett varv i den för att sen när jag insåg att jag nte kunde stå å vänta på att få vänga in på Viktoria fick ta ett varv i gnistarondellen också, Såå roligt, va helt slut efter den "karusellåkningen" ;)
Det är nu "ha-rätt-i-knaskänslan" kommer in. Gullungen hade haft utedag med pulkaåkning i Lövstalöt, kommer hem coh måts av en dotter som ser ut som hon blivit riven av en katt,rätt över ögat!! Hon hade fått en gren i pannan= bula.Och hon hade svimmat av!!!!! Hon mindes att hon  hade åkt pulka å satt fram benen för att inte åka in i ett träd och sen minns hon inget fråns hon" vaknade upp" nedanför backen. Det liksom märktes så tydligt att det inte var bra,  Mr M så att det lät som hjärnskakning och när vi senare på kvällen åkte till sjukhuset så sa läkaren det också. Ibland så hatar jag när jag känner på mig saker!!!!
Torsdag å Fredag. Nemas problemas!!! haft det trevligt på jobbet, igår jobbade ju Anna hos oss och det är ju alltid trevligtför hon är jämt så glad!!! Vi var å hämtade vär duschvägg också, nice!!! Å äntligen måste jag väl säga, kan ff inte fatta varför det ska behöva ta två veckor att få hem en sån, det är för mi g helt obegripligt!! Och om jag nån gång skulle få ett svar har jag svårt att tro att jag skulle bli nöjd med det;)
Nu är det lördag mogon å jag har typ suttit här sen jag vaknade, och har samtidigt som jag skrivit tänkt på vad jag sulle vilja göra idag, en timmes promenad skulle vara skönt, sen jaga bort dammråttorna, fixa present till "majlan" och kanske nått nytt till i klädväg till mig, Sen är jag nöjd för idag tror jag. Då jag känner mig lite förkyld så ska jag väl passa på å viila också, kanske lyxa med att sova en stund på Em, låter som en bra dag! Ska nu bara lägga fram det här på ett bra sätt så Mr M också tycker att det ska bli bra å dåinte bara det om att sova på em =)


puss å hej!!


Söndag... redan

Det är ju bara helt otroligt va helgen går fort, det var ju nyss Fredagkväll med Let´s dance på tv och jag själv utslagen i soffan med hela helgen framför mig, men det var då det!! Helgen började bra, jag var på årets första träning på friskis och svettis, otroligt skönt att få dansa av sig jobbet och bara vara glad och nöjd när jag stapplade därifrån =) JAg lyckades sova till nio igår, helt otroligt, snabb-mys frukost med dottern innan hon drog iväg för att se Erik Grönwall ooch Kalle Chtistianssson på Biva.(Helt sjukt tråkigt område, men dottern och Bimsan tyckte det var helt ok att spendera 3 timmar där i väntan på att se sina "idoler". "Bimsan  hade desssutom turn att vinna ett backstege pass så hon var ju alldeles salig när jag hämtade dom på eftermiddagen!! Dottern hade tagit typ 67 bilder, duktig flicka!!)
Jag passade på att gå på långpromenad i solskenet och pratade samtidigt med kära syster (blir säkert en trevlig mobilräkning av det men det va det värt) Sen blev det  snagg fix av mig för att sen åka in till Uppsala för present och matshopping, har otrolig ångest när det gäller present, vad köper man i 40- årspresent??? Det blev örhängen å en fin vit stor gosig sjal. Känner mig inte helt nöjd, bara nästan, men nu blir det som det blir, detta ska kompleteras med fantastisk tulpanbukett!!!
Hetshandling på Gränby och sen hämta hysteriska tjejer ås å hem å börja med middag. Vi  hade nämligen The Fransson family här på middag igår, åh så trevligt å lilla Oscar han växer så det knakar, "mosters" lilla gullunge, det var supermys för hela slanten (stort tack för goda efterrätten). Mr M for till jobbet samtidigt som dom åkte hem så jag jag å dottern kastade oss framför tv å såg "projekt prinsessa" bästa filmen eeveeeer ;)
Nu är det ny dag och jag har suttit framför datorn i snart en timme,  chattat lite med Mia,( Åh vad jag har saknat henne, en av mina bästaste bästisar,  hoppas vi inte tappar kontakten igen) läst i några bloggar och såå men nu borde jag börja fixa mig för dagens festligheter. Klockan ett ska ungen och jag vara i Bolandet på lunch, blir säkert mycket trevligt hoppas bara mor min kan sköta sig å inte strö sina vassa kommentarer omkring sig som hon är sååå duktig på att göra när vi är där, men det gick ju bra sist, så kanske det går idag med =)
Ska kolla om min "lilla" prinsessa är vaken och sen blir det dusch, frukost och sen Gränby för inhandling av fantastisk tulpanbukett ;)

HA en bra söndag för det tänker jag ha!! kram

Nu ere bara en dag kvar!!

Jo, så är det!! En sketen dag kvar tills jag äntligen kan få lite sovmorgon!! Sitter just nu och ojar mig för om jag ska gå ut å gå en sväng eller om jag ska strunta i det, jag vill ju ha lite sällskap förstås å Mr M får hjälp av sin ambulanskompis med lite el grejer ikväll så där blir det inget sällskap =(
Kanske ska kollla med Agnierzka (förlåt om det är felstavat), verkade på fb som hon kunde tänka sig  promenad trots kylan =) Bäst att snabba på för om en timme å lite till så kommer Mr M hem.
Jag ska iaf jobba på den beställningen vi har i februari, kul men säkert jäkligt slitigt 350 personer som ska äta å dricka massa, kanoners!!
PRomenad vare!!

Tråktisdag!!

Ja, det känns verkligen så, allt är bara tråkigt, kallt å tråkigt!! Ska nog börja träna igen, så brukar det bli roligare =)
Det verkar ha gått bra för oss med miljö och hälsa, och det är ju bra!! Allt flyter på bra , det är jättebra stämning, så vill jag ha det för alltid!!! Vi ska ha en stor beställning i början av februari som jag inte vet om jag ska jobba på eller inte, kollade i vår pärm (där alla beställningar står) och där stod dom som skulle jobba uppskrivna men jag var inte med, varför först fråga och sen bara skita i attt berätta för mig om det ändras.. hmmm...kanske är jag inte tillräckligt bra på att servera för att "få" vara med. Aja, skit samma!!
Var ner på stan efter jobbet idag,  har äntligen kommit ihåg att gå bort till Designtorget  för att köpa sånt fint insynsskydd man "klistrar" på fönstret, valde mellan pelargoner och orkideér, blev det sist nämnda, kommer bli kanonfint i tvättstugefönstret.
Imorgon ska jag å gullungen åka till Stockholm efter Jobb/skola, nice!! Möta upp Mr M och kolla runt lite men vi tjejer ska ju såklart gå utas honom, han vill ju ändå inte gå i "våra" butiker =)
Nej, nu blit det en dusch ovh sen "bygglov"

Ciao!!

Härliga Måndag!!

Ja men eller hur, vaknade som ett ras i morse, varför är jag så trött på måndags mornar när jag utan problem kan vakna tidigt på helgerna å vara hur pigg som helst. När jag väl kom iväg så var det så jag ångra mig för mellan Forkarby och gysingevägen var det massor av bilar som kört av vägen =( jag tycker inte om att köra bil på vintern!!!
Det har varit bra på jobbet, miljö och hälsa var på besök och jag hoppas att det gått bra, pratade lite snabbt med cattis inna jag gick hem och hon såg ganska glad ut och det är ju ett bra tecken.
Mr M håller på med maten och jag håller på å hjälper gullungen lite med läxan, det blir nog lugn måndag.
Igår var vi då iväg och beställde den duschväggen, sen åkte vi till Vattholma och kollade in det nya "tvrummet" , jätte fräscht!!! tapetn var snygg, skulle jag kunna tänka mig här hemma nånstans!!
Medans vi var borta hade min favvo kusin ringt, så nu är vi bjudna hem till henne å Ed på söndag för att fira hennes 40-årsdag, kommer bli jättetrevligt men var ger man till nån som fyller 40?? Tar gärna emot tips!!!
Nu har jag blivit beordrad att komma å äta så det är väl bäst jag slutar nu på en gång =)

Hastalavista!!

Varför går helgerna så fort??

Jaha, redan söndag, å jag har typ inte gjort nått nyttigt här hemma mer än att vattna blommorna =(
men jag har haft en skön helg!! Började ju bra redan i fredags med middag och vin hos Helena, å i går morse hamnade jag ju som vanligt på fb och  hade då fått en förfrågan om att komma till Knivsta och det kunde jag ju inte tack nej till. Det var ju hur mysigt som helst, jag och Mia har intte träffats och pratat på typ två år!! (vi har bara sprungit på varandra på stan men då kan man ju inte stå å babbla i flera timmar). Så kul att ta igen lite förlora tid och få träffa hennes två prinsessor, sååå gosiga. Och det var kul att få se deras nya hem, Mia har ju grym smak, det blir alltid bra det hon gör, dom hade lite små pyssel kvar men det kommer ju verkligen bli kanon när det blir klart!!! Det kliar i mina "göra om fingrar" men jag får lugna mig lite, först badrummet HELT klart sen börja med nått nytt, hallen står på första tur, där ska det byggas en garderob, bli vit panel från golv till tak, där man hänger ytterkläderna och resten ska bli brunt eller ljusgrått och så nytt golv, lätt som en plätt, eller!?
Idag ska vi åka å kasta lite grejer och sen beställa den  duschväggen vi ska ha, två veckors leverans tid!!! Hur kan det ta såå lång tid?? ska dom tillverka glaset och forma till stålet eller vad?? DEn där branchen skulle ju verkligen behöva effektiviseras!!!
Ska väl gå å föna håret å kolla om Mr M´s huvudvärk släppt, kanske fixa kaffe för det kan ju ibland hjälpa mot huvudvärk.
Pusshej

AVSLÖJAD!!

Tjena!!
Ja, nu är min lilla "blogg" hemlis avslöjad på jobbet oc då självklart av den som jag skrivit mest om, så det är ju bara att bryta ihop å komma igen =), nu känns det som det är mest gnäll som skrivits men så är det fakriskt inte och det kanske uppfattas som om jag skriver detta för att "släta över" det andra men om då har man typ jättefel!!!men jag hoppas ju att det inte är nå "hard feelings" ;)  Jag lär väl märk det om inte annat *fniss* ;)
Det här med å skriva varje dag det skiter ju sig ganska så bra, jag måste bli bättre på att skriva så enkelt är det!! KOm inte ihåg när jag skrev sist och inte vad jag skrev heller, men det har ju inte hänt så mycket dom senaste dagarna, har tänkt att jag ska ut å gå men det har liksom inte blivit av, har haft så ont i fotlederna(ålderskrämpa eller är det för att jag inte knyter skorna? jag tror på det sista!!) men i morgon blir det skidåkning, Mr M är laddad så då är det ju bäst att hänga på =) hoppas det blir  lite solsken också men det är kanske att hoppas på förmycket.
Nu ikväll har jag varit hem till Helena på middag och druckit vin och snackat  massor och skratta hur mycket som helst, och det är inte bara jag som tycker "infödingarna" är konstiga! Ha!! Dom är konstiga, kanske är det nått i dricksvattnet eller så blir man så av att ha åkt för mycket pulka på mormors tuttar!!! =) Hahahahaha  Helena har berättat om så många underbara speciella människor så det skulle nog räcka till en bok, helt otroliga, =)tänk att bo i en by där det är som i "Änglagård" , FAntastiskt!!
Nu har jag börjat så "trött frysa", undra varför man gör det??  Kanske nått att maila in till "våga fråga" på Rix fm hmmm...
Nu ska jag sova och drömma om att jag ligger i en solstol på Maldiverna med en smaskig drink i handen och en som står och viftar svalkande med ett sån palmblad..Zzzzz..

Pussochgodnatt

Bläh...

Så känner jag just nu, vill ju vara pigg med massa energi, nu sitter jag här med kalla fingrar och blossande varma kinder och öron och känner mi g inte alls full av energi =(
Jag har iaf tagit undan dom sista julsakaerna idag,typ allt julgranspynt som jag kastade i soffan och så hetstvättar jag ju som vanligt =)
Har varit på stan idag, och gick förbi en  butik som heter "Small" och den kan man "få" "ta över" lite kul skulle det ju kanske vara men dom har monskat lokalen så mycket sen sist jag var där.Går den dåligt eller har dom som har den nu ledsnat??!! Det såg lite tråkigt ut just nu, men det är klart om dom bara väntar på nån som ska ta över.. hmm..
Det var skönt att kunna strosa runt lite på stan, blev en ny duk ´(kommer bli fin på köksbordet tillsammans med en tulpanbukett, ja jag vet att jag tjatar om tulpaner men det är min favvoblomma så här på vintern) ett nytt halsband (fint silvrigt med hjärta)Svart stor gosig mysig halsduk och en svart burk för hårtbröd, det låter töntigt men vi äter gaanska mkt hårtbröd i den här familjen och jag verkligen HATAR alla brödsmulor i skafferiet som sen åker ut på golvet och sen knastrar det under fötterna, otäckt!!! Jag hittade massor av annat men måste ju begränsa sig lite, är ju tyvärr inte flickan med guldbyxorna.
Imorgon är det städning här hemma som gäller, aptråkigt men dammet ligger i drivor, hur f-n kan det bli så mycket damm, aja det är morgondagens problem, om jag släcker alla lampor och tänder lite ljus så syns dom kanske inte =)

Pussåhej

Jag vill åka mer skidor!!

Hejsan!!
Igår när jag kom hem från jobbet stack Mr M och jag ut till Edenhof och åkte skidor, så himla härligt, vet inte hur långt vi åkte men vi var ute i en timme och lite till, så nu vill jag ju såklart åka mer, om Mr M ska vara i Sthlm nått i veckan hinner jag åka, annars får det bli i helgen.
Har nu börjat jobba på "riktigt", och det känns ganska bra, skönt att komma upp på morgon också, typ NOT.Men förutom tidiga mornar är det bra, alla är pigga, glada och utvilade, märks på gästerna också =)
Hade tänkt ut å gå när jag kom hem idag, men jag fick ett hangtag i bakhuvudet  innan jag gick hem så jag kände mig lite yr, så jag vågade inte sticka iväg på promenad själv. Mr M och jag var ut i söndags och jgick en för oss ny väg, jättehärligt men  bara på dagtid,  kvällstid = kolsvart. Men det är ju en dag i morgon ;)
HAr ju verkligen blivit asdålig på att skriva här, jag som lovade mig själv att skriva minst en gång om dagen, skärpning nu!!
Det har ju ändå inte hänt nått sen jag skrev sist. Jo, vi var ju till MAts å MAdde på middag i lördags. Det var trevligt, Mats hade fixat maten, trerätters!!!!! Förrätt: toast med marinerade räkor Varmrätt: helstekt fläskfilé med bakad potatis och bea Efterrätt: Citronpaj och glass. Till detta dracks det ganska mycket vin och lite likör. Bra recept på en lyckad lördagkväll. Åh så nice att kunna gå hem, det var ju kallt som satanoch jag tyckte att vi kanske kunde gå lite snabbt men Mr M tyckte inte att jag frös var anledning nog till varför HAN skulle gå fort,omtänksam eller hur??!! ;)
Söndagen var vi ju då på långpromenad innan MR M drog till jobbet å jag fick äntligen kasta ut julgranen! jag hade gärna slängt ut den redan förra helgen men gullungen ville ha den kvar =/ Det som saknas nu är nån tulpanbukett och lite nya krukväxter sen är det vårigt här hemma, åtminstone inomhus=)
Nu ska jag gå å börja med middagen, det blir fiskpiccata med ris och tomatsås, ungen får fiskbullar

Kram på er!!

HEllo!!!

Hejhej!!
Tänk att det alltid är så härligt med fredagar, bästa dagen på veckan. Nu ska väl jag egentligen inte klaga nånting som bara har "jobbat" två dagar denhär veckan, men det har varit trögt att komma upp alltså, fy sjutton, ska bli nice att få sova lite längre nu i två dagar. Hoppas att det inte blir så kallt för jag vill så gärna åka skidor=)
Idag har vi haft prat om arbetsmiljö på jobbet och då haft utvecklingsamtal också, gick bra. Blev nog lite chock tror jag när jag berättade om hur jag tyckte det var på jobbet, allt som jag tycker är bra också så klart, men  bossarna har inte förstått att jag upplever det som ett problem det här med Johans dåliga humör, utan mer att det är vår chargong,  och att det upplevs som vi är så himla tajta. och det är vi väl också till viss del, det är svårt det här...
Men det känns skönt att fått ur sig det, och vet att dom står bakom mig och ska gå emellan när dom upplever att det behövs, känns otroligt skönt!! Vi har också varit på "studiebesök/spionbesök" på Sven Dufva, vår näst närmaste konkurrent. Maten var god, men jag är ju inte jätteimpad, det var liksom buffe där och maten var inte varm, typ ljummen, det var liten salladsbuffe, eller att kalla det buffe var ju kanske att ta i, det fanns tomat, gurka, morot och bönor, hahahahahaha. Efter lunchen så fortsatte vi prata om sånt vi pratade om igår, vad vi måste bli bättre på och sen for vi ner till Bowlaget och jag bowlade för första gången i mitt liv =) Det var skojsigt, det gicj väl sådär ganska bra, jag kom typ sist, men var inte såå långt efter dom andra, så det finns hopp för mig med =)
Det har verkligen varit två najsiga dagar, utan stress och sura miner. Åh nu väntar helgen !!!!!! Den är nästan helt oplanerad, vi ska på middag hemma hos Mats å Madde här i Bälinge. Ska bli väldans trevligt, men jag känner mig lite nervös ändå, jag känner ju inte dom egentligen det är ju mer Mr M som känner Mats, å jag är ju inte den pratiga typen med dom jag inte känner så bra, men det ska nog ordna sig :/
Ska plocka undan från middan å sen blir till att låtsas att jag är är dancing Queen med dom andra proffsen i "let´s dance" *fniss*

pussåhej



Årets första dag på jobbet!

Tjoho!!
Oj va rooligt att ha börjat jobba igen!! Jo, men allvarligt, det var faktiskt ganska kul. Idag och imorgon hat vi haft och ska ha utbildning. Idag har vi kört litr uppdatering och fördjupning i livsmedelshygien, ganskr tråkigt men bra att fräscha upp minnet lite och  lära sig att vara observant på nya saker, vi har haft en rolig dag med massor av skratt.Säkert för att man inte känt sig stressad, som man oftast gör när vi har sånt här efter jobbet, då vill man ju bara hem. I morgon ska vi prata arbetsmiljö och ha utvecklingsamtal, det sista känns mindre kul.Det har ju varit lite upp och ner på mitt jobb, speciellt med en person som har kraftiga svängningar i sitt humör och  emellanåt är otroligt otrevlig och elak, jag har ju svårt att hålla tyst, även om det ibland skulle vara det bästa, men jag kan bara inte stå å ta massa skit från nån som  bara ska låta sitt dåliga humör gå ut över alla i sin omgivning, sorry, men det är det hårda sanningen. Och jag gissar att min ilska kommer tas upp, så jag hoppas att mina chefer är intresserade av att höra orsaken och sanningen, och frågan är ju om dom vågar ta tag i "problemet", i ärlighetens namn så tror jag nte det men hoppas förstås att jag har fel iaf den här gången.
Nu sitter jag här och små fryser lite, har varit lite duktig å gått en promenad i snöyran, så kanske ska jag ta en varmdusch och sen dricka lite te och hoppas på att jag blit varm igen efter det =)

Byebye!!

Sista lediga dagen!

Hej hej!!
Fasiken va tiden gått fort, har varit ledig i typ två veckor och inte hunnit med hälften av  vad jag tänkt göra, träffas med kompisar har  det inte blivit nånting av och inte skrivandet heller =(
Gick till CVL i måndags men där var det stängt så jag ska göra ett nytt försök inorgon efter jobbet tänkte jag.
Vad har jag gjort dom här lediga dagarna?? röjt här hemma i massor, sånt jag gått å stört mig på men inte orkat ta tag i, har läst fyra böcker, skottat snö, INtE gått så många promenader som jag tänkt, ellr åkt nå skidor, hade tänkt åka idag men termometern visar -24, kanske är jag löjlig men det är inge lockande att ge sig ut på skidor i den kylan, hoppas på helgen istället =)
Igår va vi till Trångtä på födelsedagskalas, så mysigt!! MR M´s kusiner från Karlsborg var där också , kul att träffa dom , det var ju typ två år sen sist.  MEn here gud vad min svägerska hade bakat, bullar, rulltårta,sockerkaka och massor av kakor, det var fantstiskt gott!! Tackar ;) Hur hinner du människa??? =)
NU ska jag  gå å sätta på ugnen så jag kan grädda baguetter till frukost till min prinsessa =)

HAsta la vista

Sista lediga dagen!

Hej hej!!
Fasiken va tiden gått fort, har varit ledig i typ två veckor och inte hunnit med hälften av  vad jag tänkt göra, träffas med kompisar har  det inte blivit nånting av och inte skrivandet heller =(
Gick till CVL i måndags men där var det stängt så jag ska göra ett nytt försök inorgon efter jobbet tänkte jag.
Vad har jag gjort dom här lediga dagarna?? röjt här hemma i massor, sånt jag gått å stört mig på men inte orkat ta tag i, har läst fyra böcker, skottat snö, INtE gått så många promenader som jag tänkt, ellr åkt nå skidor, hade tänkt åka idag men termometern visar -24, kanske är jag löjlig men det är inge lockande att ge sig ut på skidor i den kylan, hoppas på helgen istället =)
Igår va vi till Trångtä på födelsedagskalas, så mysigt!! MR M´s kusiner från Karlsborg var där också , kul att träffa dom , det var ju typ två år sen sist.  MEn here gud vad min svägerska hade bakat, bullar, rulltårta,sockerkaka och massor av kakor, det var fantstiskt gott!! Tackar ;) Hur hinner du människa??? =)
NU ska jag  gå å sätta på ugnen så jag kan grädda baguetter till frukost till min prinsessa =)

HAsta la vista

1 Januari 2010

Gott nytt år!!!
Nu är det ett nytt år, lägga det gamla bakom sig och  vara öppen för nya utmaningar. Känner att det är så mycket som jag vill göra och ska nog försöka få tummen ur och ta tag i vissa saker, så om  det går som jag vill kommr mitt liv se annorlunda ut, kanske redan till sommaren, blir ju inte yngre direkt =)
Vi hade ett lugnt nyår, Mr M jobbade (ovanligt va??!!) så jag å ungen var hemma själva hela kvällen men vi var tillsammans alla tre på tolv slaget, helt otroligt så mycket raketer det var, försökte ta nått fint kort men vet inte om jag lyckades, har inte kommit ihåg å kolla. Började det nya året med att röja här hemma, kändes bra  att få ordning och hoppas nu bara att jag klarar av att hålla det så här =)
Det har snöat hela dagen, skottade en sväng när Mr M kom hem från jobbet men det känns som onödigt jobb när det bara vräker ner ännu mer. Det måste sluta, jag hade tänkt åka in å träna imorgon fm  och vill ha fin körväg =)
Alla är sega idag, ungen gick och lag sig efter vår lite sena middag och jag hör hur mannen sitter och snarkar framför tvn.Hade hoppats på att det skulle vara nått bra å glo på men det verkar inte så =(
Skulle vilja snygga till mina naglar, undra om jag ska kolla med Agnierszka (undra om det blev rätt stavat?? :/) om hon har möjlighet att snygga till mina små stumpar till naglar... hmmm.. Hon är jätteduktig så jag vet att det kommer bli bra, har sett kanonfina bilder å blivit så avundsjuk..
Ska väl gå å försök fånån tid då kanske..
Ciao!!

RSS 2.0