Näst sista April...

Skönt med helg igen tycker jag!!! Det har varit en konstig vecka på jobbet, men inte värre än jag överlever ;) Idag har jag å cattis pratat jättemycket, så nu är det verkligen saker på g till hösten, fantastiskt kul kan det bli iaf, snacka om inspiration!!! =)
Varför är det så att vissa personer dras till mig som flugor dras till socker??? Jag hatar det, människor som jag helt ärligt skiter i vad dom ska göra, hur dom mår å deras dumma åsikter, VARFÖR berättar dom det för MIG???? HUr tydlig ska jag behöva vara utan att va otrevlig?? Vill bara skrika rakt ut, å kanske är det det ända som hjälper.
Va  handla på Maxi efter jobbet idag, sjukt mycket folk, hjärtklappning, alla är ivägen, jag är ivägen, och DÅ känner jag, att jag fixar inte det här, jag klarar inte av att ansvara för skanner, min väska med körkort å bankkort,nyklar til bil,hem å jobb, matvaror, hålla koll på att jag får med mig allt hem som står på listan OCH komma ihåg vart jag ställt bilen, det kändes om det bara är för mycket för mig, att ge mig det ansvaret är som att lägga ansvaret för landets ekonomi i mina händer,  nått som man bara gör om man är tokig!!! Fick dessutom hjälp av en vänlig kille på grönsaks avdelningen  när jag stod vid vågen å vägde en vattenmelon,en som va delad, å jag hittade inte var jag skulle trycka för att få ut en sån lapp med pris å vikt ni vet, Jag står där en liiiten stund och ser i ögonvrån att han tittar på mig å till slut säger han - du vet att det är en vattenmelon va?? (men HALLÅ, va fan så dum ser jag väl för helvete inte ut!!!!) som är delad, (men va fan, det vet jag väl att melon har skal runt HELA!!) Du har prislapp sitter på undersidan!!!! Tack för det Ica MAxi!!!!
Igår var det förresten premiär för attt cykla till jobbet!! Är lite stolt över mig själv faktiskt å speciellt när kedjan hoppade av när jag va typ halvvägs, å jag fixade det utan att få ett enda raseri utbrott, detta va på väg till jobbet på vägen hem hade jag ju såklart motvind, hatar motvind!!!!

Nu orkar jag inte sitta här mer för jag fryser om fötterna, bra anledning va???

Puss

Påskdagen!!

Fasiken va den här ledigheten gått fort, har haft tre fantastiska dagar, igår var det 40-års fest!!! Verkligen supertrevligt!!!!! Åsa å Per måste verkligen ha slitit med mat å allt!!!!God mat å massa trevligt folk= bästa receptet för en lyckad fest!!! Hoppas att födelsedagsbarnet också tyckte det, för det är ju viktigast för det va ju hans dag liksom!!! Idag blir det en mysdag igen med familjen, först här hemma å sen i Vattholma med klanen Eiengård =) Så jag tänkte strax bege mig in till stan för att köpa påskägg till grabbarna, det är svårt å veta vad man ska hitta på när dom är såå små, men nått blir det iaf, ska försöka komma ihåg å köpa trallolja också ;)
Kanske sätta på mer kaffe å sen bege mig ut kanske, ska försöka snygga till min fina rosbuske å samtidigt få bort alla löv där, med andra ord göra en ordentlig upprensning så att det håller sig fint där hela sommaren, blir nog en timmes jobb skulle jag tro =/ men värt det när det är klart!!! Sen hoppas jag att hinna med en jogging tur innan det bär av klanträffen ;) Så hoppas jag att min dag blir, få se vad som händer!!

puss

Påsklov!!!

Idag är det onsdag och jag har jobbat klart för denhär veckan, fan vad jag har det bra!!!! =) Det ska bli jäkligt skönt med lite extra ledighet, speciellt då jag känt mig lite halvkrasslig domsista dagarna =/
Sist jag skrev va i lördags å då va det fest!!! Va hem till Helena på lite tjejträff!!! Askul som vanligt!!! Herre gud va vi skratta!!!! Åh,j ag som bara skulle vara borta en liten stund va hemma kl 2, duktiga jag!!! Söndagen blev en dag i trädgårdens tecken, bara massa fix ute i fina vädret, underbart!! Fick trevligt sällskap av the Fransson family en stund också, mycket trevligt!!! Sen mest tråk-jobb... Åh, nu så är jag ledig!!!!! =) tjoho!! en sak jag tänkt på med jobbet och annars också såklart, det är att jag har en egenskaap, en jävligt dålig sådan, varför har jag sååååå svårt för att vara trevlig mot dom jag inte gillar, alltså så vanligt,prata om vädret trevlig, detgår inte, jag kan inte, skäms skäms på mig, men jag fixar det inte, jag försöker anstränga mig, men hell no, det går inte, allt jag vill är att spy, jag står där å ler å tänker två saker, idiot idiot ( om den jag pratar med) och så"-Du är en snäll person egentligen Maria, egentligen, va snäll Maria", dom här två sakerna maler runt i mitt huvud tills jag lyckas smita. Det är sjukt jag vet, men vem har sagt att jag är helt frisk då?? INte jag ;) Det finns en anledning till att jag tar upp detta , för det här är nått som jag jobbar med dagligen, å mitt värsta uttryck just nu är"Ny dag nya möjligheter" Alltså fan jag spyr!!!!!!!!!! Nog om dettta!!!
Imorgon är det en ny ddag med nya möjligheter, hahahha skoja bara =)
Men det är en ny dag imorgon, å den ska jag verkligen försöka ta vara på, mysa med finaste dottern, pyssla lite hemma, handla å ev baka lite, Nu söta vänner vill jag  att ni håller tummarna för mig, ska ut å handla kläder imorgon, till 40-årsfesten vi ska på ppå lördag, vill hitta nått fint, vill känna mig  snygg men inte obekväm om ni fattar?!

Nej, nu blir det sängen för mig!!

puss

Lördag!!!

åh, vad jag gilllar lördagar!!! Å i morse lyckades jag sova till klockan nio!!! Heja mig!! Hade en pysslig morgon  med ett berg med smutstvätt att ta hand om,( nu börjar det minska, tjoho!!) Sen lite förnsterputsning och strykning av gardiner, men jag orkade inte stryka färdig ville ju vara ute i solen också ju =) Sen blev det lite ute jobb, härligt, och det har ju varit riktigt varmt idag, säkert 18 grader när solen varit framme!!! Me like!!!
PÅ eftermiddag om Åsa,Per och barnen över å fika!!! Alltid trevligt att ha dom på besök!!! Åk vi tjejer tog en tur med bilen för att köra Alice till Emelie i Jumkil, min stora duktigt tjej!!!!
Hamnade här en stund nu, men det börjar bli dags för mig att försöka piffa till mig, för hör å häppna jag ska på tjejfest ikväll!!!!!! tråktanten ska göra nått!!!!! wohoo ;)
Ska hem till Helena å ha kul =) Så stackars Mr M blir själv hemma, men skulle gissa att det inte går nån större nöd på¨han ;)
Nähe piff var det som gällde =)

puss <3

En dag till...

Japp, en dag till att jobba sen är det helg!!!  Har varit en hård dag på jobbet men det kändes som det flöt på bra, fick t o m beröm innan vi gick hem, kors i taket!! ;) Men det är ju alltid kul att nån gång få höra att man gjort ett bra jobb =) Å det känns i kroppen ska jag säga, ffy fan, först springa runt på jobbet hela dagen, hem å byta om för att sen gå en promenad med Misan, hem å äta middag, för att sen städa huset, å nu går tvättmaskinen för fullt, slet ner gardinerna i kök å vardagsrum också, va trött på dom bruna, väldans va ljust det blev, så i helgen ska jag putsa fönstrena å sätta upp nya ljusa gardiner!! Härligt!!!
Är helt slut så jag tror det blir sängen nu, värker som f-n i knäna, inte bra, så det är tur jag har hoppat över spinningen den här veckan =/
Ska väl skriva en mathandlingslista också men sen blir det tack å godnatt!!

puss

trött, tröttare.....

Ibland suger verkligen livet musten ur mig, å det värsta är att det känns som att hur fort jag än jobber så är det inte tillräckligt =( Missförstå mig inte nu, inte så att jag tycker att det bara är jag som jobbar, för så är det verkligen inte, alla sliter som galningar ( med ett undantag) men det känns om det  jag presterar inte räcker å det suger =( Imorgon har vi månadens värsta dag, urk, men vi kommer överleva detta, för vi är ett gäng fighters ;) Så egentligen borde jag sova å inte sitta här å skriva men wtf, det är såå svårt att komma till ro på kvällen , jag blir liksom så orolig.
Men tror att jag trots allt skiter i det här nu, är jag mest svammel jag skriver =)



puss

springa!!

Japp, så va första springturen Bälinge-Lövstalöt avklarad, får ju inte säga sånt här i Svverige, men fan va stolt jag är!!!!! Speciellt när det har varit en dag då jag har varit i rörelse hela tiden på jobbet, känns grymtbra, behövs efter gårdagens svacka!!När jag ser tillbaka så har det trots allt varit en bra vecka,  uppvärmning inför nästa skulle man kunna säga, men det är bara att bita ihop, jag har fantastiska jobbakompisar så det kommer gå kanon, men trots det så kan jag inte låta bli att tycka att det ska bli otroligt skönt med helg!!! Imorgon väntar spinngpass, städnig av garage å middag hos Mats å Madde,hoppas att det är fint väder för jag vill gärna sitta å dricka kaffe i solen också ;)
Nu blir  soffan å förhoppningsvis nått bra på tvn, fredagsgodiset blir färsk ananas!!! Mums!!

puss

Första torsdagen i April

Fan va nice med Torsdag, känns som jag håller på att springa benenav mig på jobbet =/ Blir såå trött på vissa som typ bara står, när det finns massor att göra, va fan  det är ju inga nybörjare som jobbar. men vad hjälper det att hetsa upp sig över det, inget kommer ju bli bättre iaf.... suck...
Som jag skrev tidigare är detta en as-sugig vecka å jag är sååå lycklig att det är fredag imorgon =) Det är tyst å tomt i köket också, känns lite ensamt ibland, men jag har haft turen att få jobba med Sanna dom senaste dagarna, tur för mig, men stackars henne som fått stått ut med mitt gnäll, förlåt å tack för att du orkar lyssna ;) Hade det inte varit för henne hade jag sprängts ;) Nog om detta !!!!
Är väldigt missnöjd med mig själv just nu, dåliga vanor å dåligt med träning, väldigt dålig kombo =( men det gäller väl att ta nya tag eller nått, har svårt att hitta nån bra motivering när det ända jag vill är att titta på film å äta godis, fy fan det är ju sjukt.... Skärpning nu Maria!!!!!
Kanske känns det så här för att på måndag är det dags för "granskning" igen, jag vet att jag gjort allt som står i min makt, men det hänger ju inte bara på mig liksom.Men vi kämpar på!!! =/
Åh, jag har ju glömt att berätta att jag ska gå å se DOLLY PARTON!!!! Fatta va coolt!! Men det är i Augusti så det är ju ett tag kvar, men ändå!!! Asgrymt!!!
Nej, smörja in benen med voltaren salva så värken försvinner tills jag ska ut å springa imorgon, håll tummarna e ni gulliga <3
I natt drömde jag en dröm som jag haft tidigare i veckan, exakt samma. Äckliga obehagliga dröm, försvinn!!!!!
Igår va jag på gränby en sväng innan träning å då hade blom-männisdkorna på kvantum gjort ett sånt fint blomarrangemang, men påskliljor ( som inte är nån favvo diretkt) i mitten av krukan, penseer runt om å sen låånga videgrenar som dom böjt i bågar över, kanske inte så bra beskrivet men det va jättefint så kanske är det nått för nån av mina utekrukor, nått att pyssla med i helgen kanske ??? Förra helgen sådde jag squasch,tomat å två sorters blommor, några squasch å en av blommorna har kommit upp lite lite, så nu håller jag tummarna för att fler ska komma upp. å jag tror att jag lyckats övervintra mitt olivträd, jag har beskurit(stavas det så? ser konstigt ut men ni fattar va??) det lite för att ev få till en fin form så nu vattnar jag å hoppas på det bästa =) Åh, vad jag bara älskar att få ha händerna i jorden!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag väl göra nån nytta innan jag kastar mig isäng, så det blir hänga tvätt, skit kul, typ not!!!

puss

April....

Jag suger verkligen på det här, nästan en månad sen jag skrev, men va fan ibland så orkar man bara inte. Det har varit några tunga veckor ska jag säga, men jag tror att det sakta sakta går åt rätt håll. Hela alltihopa är såååå mycket större än vad jag nånsin kunnat ana när vi började, men nu är det bara att kämpa, för det måste bli bra, det finns inget alternativ. Ja, det är medvetet jag skriver hemlighetsfullt, det är några få "utvalda" som vet vad jag menar ( tack, ni är guld värda, )Ni andra får leva i ovishet, sorry men det är så det måste vara, JAG BESTÄMMER!!!
Håller i träningen hyfsat bra, är faktiskt lite stolt över mig själv å hoppas att jag lyckas lika bra å ännu bättre än förra året =) 
Efter gårdagens smärtsamma promenad så har jag idadg varit och inhandlat nya springskor, supersköna å superlätta, snacka om att flyga fram, så nu sk jag börja springa tänkte jag, för kan Mr M så kan jag =)
Har en riktig skit vecka på jobbet, massa extra luncher, varje dag!!!! OCH ny orgNISATION i personalen, hmm..plus sjukdomar såklart, å nästa vecka fortsätter på samma fantastiska sätt.. urk..
Men det är bara tre arbetsdagar kvar till helg å då blir det städning av garage, spinning, fika i solen å middag hos Mats och Madde, toppen!!!! Men det gäller ju att överleva fram dit ;)
Igår fick jag ett nytt favvo program på TV 4+ "Susannah och Trinny stylar Sverige" .Kolla det!!! Dom är helt otroliga människor, älskar dom roliga å spontana kvinnorna!!!!! Dom är verkligen inte blyga av sig utan "tafsar" å säger vad dom tycker  till alla som kommer i deras väg, utan att för den skull vara otrevliga. Bästa programmet just nu!!! =) Å roliga är dom också!!!
Ladda tvättmaskinen å sen gå å lägga sig kanske?!

puss

RSS 2.0