Allt på en gång...

Vaarför känns det som det är typ allt eller inget??!! Aldrig kunna slappna av, utan att ha i bakhuvudet, när kommer nästa bakslag?? Det suger.. =( Inte konstigt att jag har ont i magen ofta =/
Har typ ingen aning om när jag skrev senast men det lär väl ha varit förra veckan nån gång, försöker komma igång med träningen igen, å det går ganska bra faktiskt, så nu gäller det att hålla i det =).
Förra veckan flöt på  bra, men det va som vanligt skönt när helgen kom å den började bra =)
I fredags va vi till Åsa Å Per på middag, gott å jättetrevligt!!! Det va alldeles för länge sen vi sågs hela familjerna, satt å prata å mös i flera timmar, underbart!!!!
Lördagen fortsatte på liknande sätt, upp tidigt, baka lite å sen iväg till fjällnora å fira bästa svärmor som fyllde år, solsken å blå himmel, najs!!Det blev korvgrillning å fika ute i fina vädret sen vidare till trångtä, där vi tjejer gick på promenad (men inte  mitt lilla barn som frös å fick vara kvar inne å leka med datorn) medans gubbsen fixade med bastun ( läs, drack öl ;) ) Väl tillbaka började vi med middagen. En otroligt mysig dag, det är alldeles för sällan vi träffas alla. Oscar å Ludde växer för varje gång jad ser dom, gullungar <3
Söndag va slappar dagen nr 1, skönt, då denna vecka är en lite annorlunda vecka. Det är svårt det här, men det är så här det måste få vara, lugn å ro, utan massa onödig press. Är otroligt glad över att ha massa guldklimpar till människor runt mig, som stöd men som samtidigt kan få mig till en annan verklighet, som får mig att inse när det ar dags att rycka upp mig, kommentarer som "Fan va gammal du ser ut idag" behövs fan vissa dagar. Det är inte kul att höra men don behövs som ett uppvaknande ibland =)
Har haft premiär för kaffe på altanen idag!!!!!!!!!! Det är lycka, sitta ute inlindad i en filt å känna solvärme på kinderna =)
Nu är det middags dags, sen läxläsning med finaste Alice <3


puss

8 mars

Det är som vanligt länge sen jag skrev, har av nån anledning inte haft ro att skriva =/
Idag är det älskade mormor´s födelsedag, internationella kvinnodagen,fettisdagen å pannkaksdagen, alltså pannkaksdagen, VEM HAR KOMMIT PÅ DET??? Snacka om värdelöst...
Sitter här och försöker slappna av, har nått som är början på migrän å jag orkar inte mer huvudvärk nu, hade det igår å flera gånger förra veckan, det får räcka!!!
Som sagt det va ju ett tag sen jag skrev å en snabb uppdatering kanske är på sin plats ;)
Jag å Alice va till bästaste systern, mysigt!! Det va en väldigt intensiv helg, men vi hann med massa fika,shopping, restaurangbesök,prat,skratt,klippning, fixa tv på väggen, så det va verkligen ingen dötid. Flygningen gick bra både dit å hem!!! Första gången tror jag, det brukar alltid skaka å vingla å ha sig, usch... Hahaa visst ja, när vi satt å vänta på att få gå ombord så kom det en liten tant med skit stor ryggsäck å gick där vid oss, hon gick skitkonstigt, med stora steg å böjda knän, såg helt galet ut, hon gick/marcherade fram och tillbaka flera gånger, Alice å jag höll på å skratta ihjäl oss, gissa vem som hamna brevid henne på planet ???!!! =)
Sen när vi landat å tagit tåget till oslo station, å jag hade lyckats (efter några försök) komma ut på ett ställe där jag kände igen mig, såg kom det en kvinna, utan jacka å med den läskigaste,galnaste blick jag sett, hon höll nått i handen men jag såg inte vad å vågade inte titta så mycket heller eftersom galningar dras till mig, jag vänder mig om för att kolla att Alice är bakom mig å hon är alldels vit i ansiktet å har skitstora ögon å säger -shit mamma mitt hjärta stannade, såg du? hon hade värsta stoora kockkniven i handen!!! Vi hade turen att slippa se henne fler  ggr iaf!!!
Förra veckan bestod mest av jobb å huvudvärk =(  Men jag tvingade mig iväg å träna iaf två ggr, fredags va bästa gången då blev det ett danspass!!! Kände mg väldigt varm,glad å avslappnad när jag åkte hem =)
Helgen har varit hyfsat lugn. Upp ganska tidigt på lördagen, iväg å handla lite på City gross, sen hem till MAjlan å plantera om och dela på några av hennes blommor, fika lite med henne, sen en väldans snabbis ner på stan möta Alice, köpa schampoo, å blommor å presenter, vidare till donken å mata barnet, å sen hem till Millan å tjejerna på fika, åh vad mysigt!!! Dom är för goa tjejerna, å lilla Eve var inte ens blyg för oss, trots att det va ganska länge sen vi sågs.Sen var det bara att stressa hem igen så att Mr M kunde ta bilen till jobbet, puh..
Tillbringade lördagkvällen själv å roade mig med att frosta av frysen, äta massa godis å titta på tv =)
Söndagen blev mer stillsam, sov ganska länge, åt frukost framför tv å vasaloppet, sen blev det astädning av hela huset å tilloch med en promenad i solskenet, annars lugna gatan, mycket välbehövligt!!!!
Å igår var det måndag, med allt va det innebär, men vi hade en tjej som typ provjobbade, Fia, en gammal jobbakompis till Misan.Vilken pärla!!!! Henne hoppas jag få jobba med fler gånger!!!
Jag släpade mig iväg på träning, med konstig huvudvärk  å yrsel =( Mr M  hämtade mig å han å Alice fixade middagen sen, jag somnade typ halv nio, utmattad..
Idag har det varit en bättre dag, men känner att jag inte ha varit så högpresterande på jobbet tyvärr, men det är bara att ta nya tag i morgon!!
Nu ska jag titta på mitt favvo program NCIS, älska han som har huvudrollen, är såååå grymt cool!!

puss

RSS 2.0