seeeegg.......

Ja, det är precis så jag känner mig just nu, efter att farit runt i två dagar, både hemma å på jobbet, så är jag helt slut, vilket i och för sig räknas som mer än seg.. eller??? Känns som det här är första gången idag som jag sitter ner å bara tar det lugnt. Masen å papsen åkte här ifrån för en stund sen,dom va här å hämta två smörgåstårtor som jag lite enkelt slängde ihop när jaag kom hem ;) hahahaa skoja bara, eller jag gjorde dom två, men enkelt vete fan om det va, jag fuskade liite men jag hoppas dom blir nöjda imorgon gubbsen på kommunen.
Idag var det en kille som va å prov jobba hos oss, rolig men lite konstig, undra om han verkligen kommer att fixa disken själv, men han skulle  väl komma imorgon också tror jag, så vi får  väl se :)

Ska nog gå å lägga mig snart så jag orkar hela veckan,   har typ 200 sallader som ska göras plus det vanliga grejset å så inventering på det, joråserrusåatt det blir nog bra det här=)

Hänga tvätt, gosa med Alice, sova, roligare än så blir det inte ikväll


Hissa: mina fiiina jobbarkompisar ;)

Dissa: att det är kallt å mörkt  =(


Sov gott å dröm sött!! puss på er!!

Sommaren är slut =(

Idag är det 29 augusti och bara två dagar kvar av sommaren, om man bara går efter almanackan alltså, i luften har det varit höst i typ två veckor, burr :( Blir alltid lite vemodig den här tiden, jag är ju en sommar människa, tycker verkligen ine om årstider då det tar typ en kvart att klä på sig innan man kan gå ut, blä..men på nått sätt gillar jag ju hösten också, när solen skiner, blå himel, härlig luft, så mysigt när det är så man ff kan sitta ute å fika, hoppas det blir en sån höst!!
Det var ju ett tag sen jag skrev nu, men allt rullar på som vanligt nu.Alice har börjat skolan å jag har börjat jobba mer, det är verkligen kul. Hade glömt hur kul det är att jobba med "grabbrna"köket ;) å nu har ju Sanna börjat hos oss också, verkligen kul å jag har saknat henne!!!
Den här veckan har varit ganska tuff på jobbet så det har varit en hyfsat lugn helg, i fredags så blev det ett danspass efter jobbet å en ganska tidig kväll då Mr M skulle upp å jobba igår.Jag småpyssla lite hemma innan jag å lice åkte in till stan å kolla lite å på kvällen så var vi på middag hos maria å Jonas, mycket gott och mycket trevligt, precis som det brukar vara när vi är där, vi har inte träffats så mycket i sommar  å jag har verkligen saknat det!!
Idag har vi haft softdag, sov ganska länge, åt långfrukost med hela familjen, baka lite å sen  en sväng till svärföräldrarna, har sen spenderat eftermiddag å kväll framför tv´n. Så nu känner jag mig ganska laddad inför en ny arbetsvecka.
Ska kolla fb å sen blir det sängen

Dagens lärdom: man ska inte hälla VARMT kaffe i chokladbollsmeten = gegga =)


Pusshej

JObb!!!

Har nu äntligen fått ordning på Cv och personligt brev OCH skickat iväg ansökan!!! Duktiga jag!! Hoppas dom hör av sig!!!! =)
Helgen har varit riktigt softisch, igår var jag å bada, herre gud såå varmt. Kom hem å började må dåligt så det blev ingen fest hos Helena för mig =).Riktigt trist, men vi får väl försöka  ta en vinkväl snart ;)
I morgon har jag tänkt cykla till jobbet, känner att jag behöver röra mig ordentligt igen, så nu hoppas jag att det ite blir regn den här veckan för då kan jag ju cykla varje dag =)
Har egentligen varken ork eller lust att skriva nått, har redan suttit 1½ timme och hållt på med Cv´t så nu får det nog räcka med dator för mig idag.
Nu blir det lite glo på tv med älsklingen ;)

Puss

Mera jobb!!

Idag pratade catarina med mig (chefen alltså), å sa att från och med 23 augusti så ska jag jobba mer!! Det va fan i mej på tiden!!! Åh det ska bli otroligt kul, vi ska ju börja med frulle å ha lite fika också så då ska jag pyssla med det, nice!!! Och kanske kanske så ska min Sanna från gränby tiden börja jobba extra hos oss, kan det bli en bättre start på terminen??!! Men jag tänker ff skicka iväg dom ansökningarna tilla ndra jobb som jag lyckats knåpa ihop, det skadar ju aldrig =)
Annars inget nytt, jag har gjutit lite i helgen, det mesta blev bra, så det känns kul.Egentligen borde jag ju inte sitta här utan va ute å snygga till två rabarbberblad som Veronica ska komma å titta på imorgon, lovade när hon va här å drack vin att jag skulle fixa ett till henne å nu så äntligen har jag fått tummen ur ;) Hålller på å städar också, det gäller ju att börja överallt så man blir färdig fort, eller hur var det nu???!!! =)
NEj, ska jag sätta lite fart då kanske, hade tänkt lägga mig tidigt ikväll för att orka cykla till jobbet imorgon. Just nu känns det inte såå lockande, men vet att jag kommer känna mig rånöjd imorgon om jag cyklar.

pusshej

Sista dagen i frihet =(

Jaha, imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller =( just nu känns det bara skit å helvete, men det blir bra sen när jag väl r på jobbet =/. Har ju verkligen haft en kanon semester å känner mig hyfsat utvilad, å seriöst så är det ändå liiiite skönt att få lite ordning på vardagen igen, komma igång med träningen, ja det känns ganska ok ändå. Igår satt jaag å kolla på höstschemat på F & S, å dom ska börja med Zumba, dom har gjor reklam på Tv för såna tränings dvd med Zumba, åh det ser ju såååå roligt ut, så det ska jag pröva!!!!
Idag är det mulet ute, så det blir nog trädgårdsjobb en stund å är det inte för blött i gräset så åker nog gräsklipparen fram, för nu funkar den igen!!!! Hade den med mig till vattholma igår å svärfar fick den att funka igen inom en halv timme!!! Hurra hurra för händiga svärfar!!!!!
Jag var dit för att hämta rabarberblad, helt galet stora så nu har jag gjutit ett jättestort, men glömde i min iver att lägga i nät så jag får se om det håller annars får jag väl göra ett nytt nästa år.Jag gjöt massor igår 25 kg "betongpulver" +lite till gick det åt igår. Jag gjorde ett stoort rabarberfat å två mindre, å så hade Kerstin en fina blomma som hade stora blad så jag fick tre såna blad också som jag hade tänkt skulle bli ljus-fat å så blev det två små hjätformade vattenbad till dom små små gåglarna =). Ska nog forsätta att gjuta lite idag med, det är ju så roligt!!!! Fick en idé om runda ljusfat som jag tänkte pröva, blir det som jag tänkt mig så blir det kanon gå-bort-present,  å framför allt en affärsidé!!!!!
Nej, nu är det till att slita sig från sängen, njuta av ensamheten å FÅNGA DAGEN!!!!

Kraaaam

Arrrgghh...

Varför är det så svårt att vara mamma ibland?? Blir så arg på mig själv när jsg brusar upp, men jag blir tokig av att det ska tjafsas om allting, varför ringa å strula om saker som man lika gärna ta hemma ??!! =(
Annars har det varit en tröttsam dag, hade svårt att sova i natt, sov en timme(mellan tolv och ett ) igår kväll framför tv, sen blev det sängen å då var jag klarvaken läg å läste till halv fem men klockan var nog närmare fem när jag äntligen somnade.Så här var det tidigare på semestern också, men jag hoppas jag kan sova inatt, annars får jag leta fram en ny bok att läsa för den jag läste inatt hann jag ju läsa ut =/
Alice å jag skulle ha åkt till Sthlm imorgon men av nån anledning har hon ändrat sig =(  synd.... jag hade verkligen sett framemot en heldag bara hon å jag, min lilla gullunge, undra om jag kan få henne att ändra sig, att vilja åka ;)
Nu är det bara tre dagar kvar i frihet, sen kör cirkusen igång igen, å det är en låååååång höst, känns redan nu som en jäkligt lång å mörk uppförsbacke buhuhuhuhuhuuu :) snacka om att vara neggo, får väl pigga upp mig med att kolla på "sommar med Ernst"

pusshej

3 Augusti

Om sex dagar börjat jag jobba igen, fyyy, tänk att fem veckor går sååå fort, fem härliga veckor =) har bara myst runt massa känns det som, men det är ju så det ska vara när det är semester!!!
Idag har jag varit ute å grejsat hela dagen, men med några småpauser, har rensat sååå mycket ogräs å äntligen fått bort den rabatten med lavendel å rosor. Jag skriver äntligen trots att den alltid varit min favorit men ogräset har helt tagit över å rosorna har dessutom blivit helt hoptryckta av lavendeln som växt  massor, kul men synd om rosorna. Så nu är allt borta, till och med ogräset ;) så det som är kvar är att så gräs å göra en fortsättning på syrénhäcken, men det ska väl vara nemas problemas.
Känns sköönt att äntligen fått det gjort å min lavendel har jag placerat ut på andra ställen, nu har jag bara en rabatt kvar att rensa tjohoo=)
Skulle ha  gått en sväng med Maria med jag tror inte hon hinner, hon skulle uträtta lite grejer, å då kom jag på att dom ska ju åka iväg med hennes mamma snart, tokiga jag som inte kommer ihåg =(   
Blir
till att ägna mig helt till "Sommar med Ernst" repriser nu =). gäller att passa på när jag är själv hemma ;)
Pusshej!!

2 augusti

Japp, idag är det min födelsedag å solen skiner INTE =( jag har inte fått nån (mer?)rynka eller nått grått hårstrå så om jag bortser från vädret så kan det bli en  riktigt bra dag =) Skulle väl egentligen dra igång å baka nån form av tårta men orka inte just nu iaf...
I fredags fyllde vår prinsessa vårt allt 13 år, tror att hon var riktigt nöjd med dagen å vi var 13 som firade henne på kvällen å lillkussen spexade som aldrig förr, charmtroll =)
Ilördags var det mest lugnt, va till mamma å pappa å åt mat tillsammans med deras grannar, lite så mini kalas för pappa, kul å jag tror att han uppskattade presenten, whiskyprovning å besök på Mackmyra.
Visst ja, var ju bort till antik å loppisen i Agersta med Kerstin också, köpte en tavla som jag sett där alla gånger som vi varit dit, den är lite så 50-tals aktig på nått sett, fulsnygg, men jag gillar den å den gör sig bra på väggen=)
Nej om jag skulle ta å samlaa ihop mig å gå å fixa tårta å sen ta en härlig promenad eller cykeltur för jag har fått ny sadel å ringklocka =) tjoho!!!

Nej, nu håller jag tummarna för att solen ska komma fram

Pusshej

RSS 2.0