Nu ere slut på veckan det är dags för fredags mys!!!

Måste ju säga tt det går sådär, det här med att skriva varje dag men nån gång så ska det bli  så=)
Den här veckan har väl flytit på utan några konstigheter. Vi har varit utan bil, nån liten ventil frös sönder,  så det känns ju bra  att ge 3700kr till upplands motor, typ NOT, men men , när man inte kan fixa själv så är det bara att betala å se glad ut =(
Igår var jag ju också modig nog att låt nån annan än syrran klippa mig, och det blev helt ok, va på det nya stället i S:t Per, "hair &face" typ turkställe men han som klippte mig va bra, nån som förstod sig på lockigt, tovigt, torrt svinto hår, när jag gick därifrån var det lockigare än någonsin,blankt, mjukt, nästan som ett mirakel.Men nu är det som vanligt igen, tovigt å torrt men ändå lite mjukare ;)
Sen hade jag ju min efterlängtade date med Sanna, det har ju liksom varit veckans h
appening.Vi var å åt på Kina,mums och satt å prata å skratta massor, jag har verkligen saknat dig!!! Men när jag satt på bussen hem kom jag på massor som jag inte frågat om , typ Davids dop, ryggvärken, hmm, vi måste ses snart igen =) Kan jag börja skylla på demens redan nu??!!( Varför ser utropstecknen gröna ut???)
Har haft en bra vecka på jobbet, eller ganska iaf, idag  jobbade solstrålen Anna, alla blir verkligen på bra humör när hon jobbar, Heja Anna!! Märkte att Tommy inte var så pigg idag, efter fikat så kom han fram till mig när jag var i idsken å sa att idag var det exakt tre månader sen som Theres dog, så titta han på klockan, och sa , ja om tre minuter så är det exakt tre månader. Vad säger man??? Blev alldeles tårögd ;( Tänk att leva med minnet, att den 26 november  och exakt klockslag så dog min dotter....   det värker i mig av bara tanken....

I morgon är det slut jobb i badrummet som gäller, lite lampor ska upp, spegel, handdukskrokar, städning, VOILA nästan KLART!!!

"lev varje dag som det skulle vara din sista, för en dag är det det"

Pusshej


---

WTF- here we go again ;(

Kallt!!!

Fy sjutton va kallt det är, när jag gick hem från bussen idag var det såå kallt å blåsigt, hade tänkt locka med mig mannen ut på promenad i solskenet, men vem vill gå på promenad när det blåser småspik?? inte jag!!
Har äntligen beställt klipptid!! Så på torsdag innan min efterlängtade date med Sanna så ska mitt hår få en uppfräschning!!! Hoopas dom är duktiga på att klippa där(annars blir det synd om dom grrr), jag har ju väldigt svårt att hitta nån som klipper bra, ingen gör mig lika nöjd som syrran, så hon har verkligen skämt bort mig!!! drygt bara att behöva åka till oslo varja gång jag vill bli nöjd med en klippning, men vi får se, kanske blir jag glatt överraskad på torsdag =)
Annars rullar det väl på  som vanligt, barnet har sportlov å sitter framför datorn halva nätterna å äter frukost strax inna jag kommer hem från jobbet =)
Va en sväng på stan efter jobbet, hittade massor som jag ville ha men köpte inget, duktiga jag!!!  Å när jag kom hem  började bläddra i ett reklamblad så hittade jag den sötaste rosa bärbara dator man kan tänka sig, Vill ha!!! men först se till  att piffa i badrummet , sen försöka rädda hallen å sen kanske rosa dator till mig.
Igår gjorde jag nått jag aldrig gjort förut, när jag var å handlade på affären här hemma så glömde jag plånboken kvar där på bandet, dom ringde igår kvöll å berättade att dom hade min plånbok där, är såå tacksam men  sååå pinsamt att gå dit å typ hejhej , jag är bara här för att  hämta min plånbok som jag glömde här, virrpannan jag,
Nu blir det tv för resten...
pussåhej

Snö snö snö snö snö snö snö snö....

Snön vräker ner, jag va nöjd som det va om det är nån som vill veta, hörde att dt kunde 2-3 dm under natten, undra var jag ska lägga den snön imorgon??!! Eller så är jag uppe i natt å fördelar min snö till alla grannar, så blir det deras problem va dom ska göra med snön, jag är sååå smart ;)
Har haft en pysseldag själv hemma, skönt men ensamt.Men ärligt så är det väldigt trevligt att vara själv hemma å fixa utan att nån är med å lägger sig i vad man håller på med eller ännu värre avbryter  hela tiden.
Ungen är med kompisarna, mannen titttar på OS å jag vet inte vad jag ska hitta på, ångrar så att jag inte gick ut   å tog en promenad  men det är inte såå lockande när termometern visar -15 hoppas det blir bättre i morgon, kanske kan jag locka med mig Misan, det var så länge sen vi träffades så då kan vi liksom slå två flugor i en smäll..
Nu lockar soffan...

"Jag är inte nyfiken ,bara jag får reda på vad som händer"

HIss: Att det är så fint i badrummet!!

Diss: att det snöar

Kraaaaammm!!

I´m a liar, and that´s the truth..

Härliga fredag, lika efterlängtad varje gång!! Snö vräker ner, å det gör mig sååååå less, f-n det räcker nu, jag vet inte vad jag ska göra av eländet, enklast är ju att ta det till grannarna, men  det är inte så bra för grannsämjan... har jag hört, kanske kan jag bara smyga över liiite på nätterna, vips så har dom massor å jag inget, tänk så konstigt det kan bli =)
Igår va jag å träna,  tänk att jag mådde så bra efteråt men sen så blev allt svart å huvudvärken slog till så det blev inge smyckeparty för mig =( livet är hårt...
Skulle egentligen gjort en hårinpackniing, tagit en lång varm dusch å bäddat ner mig i soffan för att NU se "let´s dance" men så  är det inte, här sitter jag oduschad med tovigt å torrt hår, blä!!
VArje morgon den här veckan har min chef kastat sina skinnhandskar på mig, bara för att kolla vilket humör jag är på, och jag har varje morgon kastat tillbaka dom och frågat va F-n det är för fel på honom, samma rutin idag MEN idag fick han hjälp utav mina charmiga arbetskamrater, först handskar från chef som jag som vanligt kastade tillbaka sen kom det diverse skitiga arbetskläder, jag som inte direkt är fröken solstråle på morgon blir skitsur och fräser, skärp er, vad lider ni av, vad är det för jä..la fel på er, sluta nu!! men chefen ska ju såklart ha sista kastet så han tar i  och kastar äckelvanten rakt i mitt öga, fatta jag hann inte ens blunda så snabbt gick det. Sååå ont å tårarna spruta, gissa om det va nån som hade dåligt samvete??  =) Nån som tror att han kommer kasta sina vantar på mig nästa vecka??? Å jag har klagat om värk i ögat så fort han varit i närheten, skyllt allt på att jag sett så dåligt, för det är ju inte så lätt å göra saker snabbt när man nästan är blind på ett öga!! Men det gör faktiskt ont å med tanke min vanliga otur så får jag väl ögoninflamation =(
NU blir det hårinpackning, dusch, "let´s dance" å sen hämtning av mannen!!

pusshej

God morgon god morgon!!!

Redan torsdag hörrni, det är ju bara så skönt,dagarna flyger iväg å jag är helt omotiverad att uppdatera här. Hittills har veckan inte gjort nått större väsn av sig, typ jobba, laga middag,tvätta,läxläsning, glo på tv å sova, Men igår bröt jag förresten dom rutinerna, då var jag på gränby å fika med Anna, vi har inte träffats sen dom var hit i oktober typ, väldigt trevligt att bara dricka lite gott kaffe och snacka massa skit, dom flyttar till sitt hus nästa helg, spännande!! 8 rum å kök i Björklinge, kanske ses vi oftare, eller kanske inte ;) Å sen har jag å favvo Sanna äntligen börja bestämma  om vår "date" nu är det bara jag som varit trög å inte svarat på hennes sms mne jag ska bara kolla mannens schema en sväng, middag å ev bio låter ju bara hur bra som helst =)
Nu börjar det dra ihop sig för att piffa sig det sista å sticka till jobbet, sen väntar träning på eftermiddagen å ikväll så ska jag på nå typ smyckeparty i Björklinge med svärmor å svägerska, hittar jag inte nå smycken så har jag  iaf fått träffa dom !!!

Hissa: att träffa sina vänner, jag  gör det alldeles för sälllan
Dissa: att det snöa igår, NU RÄCKER DET!!! INGE MER SNÖ!!!

Pussåkram

Det är dom små sakerna som gör en glad!!

Så är det söndag igen, å vad fort det det blir måndag igen.. suck... men jag har haft en bra helg. I fredags var jag ju typ medvetslös av trötthet, Mr M han städade, fixa mat och tog hand om disken , jag gnällde över att jag var trött, satt framför datorn eller låg i soffan, det var väl en rättvis fördelning??? JAg tycker nog det ;) men han är fantastiskt snäll min sambo och jag uppskattade verkligen allt han gjorde =)
Igår  efter 12 timmars sömn börjad jag känna mig som människa igen, så igår fortsatte jag med städningen, vi fixade i badrummet, jag målade  lite. PÅ eftermiddagen fick vi fika besök, svärföräldrarna, svägerskan å lilla guldklimpen,  å jag fick den finaste rosa tekoppen man kan tänka sig, babyrosa med vita prickar, ni alla förstår ju att allt jag kommer dricka ur den där kommer smaka himmelskt gott!! Det är helt klart min nya favvo kopp!! Tack snälla rara för den!!!
När dom åkt så var det dags för mannen att göra sig klar för att dra i väg på poker med grabbarna å jag skulle till Gränby centrum å Ikea å handla lite innan ungen å jag skulle till "the fransson family" på middag. Vad gott det är med wok, det måste jag börja göra också, men jag är ju helt utan fantasi när det gäller mat just nu tyvärr, men som sagt,  det var super gott och sen blev det melodifestival,efterrätt å godis. Alltså jag tror att m-festivalen bara blir sämre å sämre, det här är nog dom sämsta programledarna eevveeerrr!!!! åh va f-n gjorde fiolgnidarn Kalle M där??? sång är kanske inte hans starka sida....   tur att jag hade det bästa sällskapet!!!!
Idag är det alla hjärtansdag å jag tänkte strax åka å handla lite å fixa  en riktig mysfrukost till den bästa familjen jag kan ha!! Dom sover som smågrisar ff, så med en massa tur så sover dom tills jag kommer hem igen...
Annars består den här dagen av att fortsätta med badrummet å ikväll ska vi å lyssna på när djungelvrålskören som ungen är med i har konsert i kyrkan.

Dagens hiss: att få en liten kommentar på bloggen, det är såå roligt att läsa ;)

Dagens diss: att inte mannen sov så länge som jag hoppades


Ha en toppen söndag!!!

Efterlängtade Fredag!!!

Jaha ja, så har typ gått en vecka utan att jag skrivit nånting, duktiga jag =( Jag började skriva lite tidags men det jag lämnade datorn innan jag va klar å sen hade jag ju glömt att jag börjat skriva ;) Men nu så jag sitter jag här och borde väl ha nått vetigt att skriva men  är sååå sjukt trött. Halvla den här veckan har fokuserats på  vår stora beställning vi hade i Onsdags, personalfest för 350 personer, kul, men tröttsamt att jobba 8-00.30, det känns i fötterna kan jag säga, och egentligen i resten av kroppen också,är ganska mör. Men det är ändå roligt att  jobba när det är nått sånt här, massa glada människor, bra musik, duojag var där å spela och PISTVAKT var där, roligt värre ;)  Igår när jag klev upp så kändes det som jag varit ute å hårdfestat,  alldeles vimmelkantig, det är då man känner sig som en bra å säker bilförare, typ not!!!!   Det har verkligen varit kul på jobbet den här veckan, det är så här det ska va ;)
Åh ni kan aldrig gissa,  nu är vattnet draget i badrummet så nu har vi toa, handfat å dusch uppe!!!! det är verkligen lyx med två toa!!! ska små fixa lite imorgon, typ Mr M ska spika taklister, sätta upp lampor, fixa spegel, å sen ta bort alla byggrejer så jag kan måla inne i garderoben, nice nice nice!!!! Jag är så himla nöjd!!!!
Det är väl det som har hänt den här veckan.. Har busat lite å ätit semla från Savoy, den va verkligen mumsig, men den känns som en degklump i magen nu, ungefär som när ma nåt deg när man va liten som inte jäst färdigt, så känns det, men men  det var det värt, *fniss*
Nu blit det ryggläge i soffan resten av den här kvällen å jag gissar att John Blund kommer ganska såå snart!!!
Jag hissade ju å dissade förut, varför sluta jag med det?? Ska börja igen

Dagen s hiss: Mina jobbarkompisar, för att dom är så roliga och trevliga!!!

DAgens diss: Människor som inte vet var det är för dag, som är sega, långsamma, tröga å helt omedvetna om sina medmänniskor, blä!!!

Ha en mysig fredag!!!! pussåkram!!!

God morning sunshines!!!

Så känns det i huvudet me nte i kroppen!! Jag liksom snorar vidare =(  jag har ju inte gjort nått vettigt på tre dagar, verkligen bara vilat och tagit det lugnt, jag borde ju bara på topp nu!!!
Igår va svärfar här och hjälpte oss att mjukfoga i hörnorna och"vinkeln" mellan golv å vägg, det blir så fint när det ser "helt" ut (hoppas ni förstår vad jag menar) .Jag slipade garderoben och målade den en sväng,( ska måla nästa när jag skrivit klart här) och så målade jag två små taklister, så nu är alla lister färdigmålade, bara att spika upp, tänkte jag skulle börja med det själv men kom sen på att jag är nästan expert på att få lister att spricka så jag överlåter det till typ Mr M =) fick för mig att jag kanske skulle sätta upp den andra taklampan att hålla på med el  kändes inte helt ok, så kanske  jag ber snälla svärfar när han kommer idag och fogar det sista om han kanske kan fixa lampan också =)
Är riktigt sugen på att ta en promenad, solen skiner och det är ca -12 å vindstilla, perfekt promenadväder!!  kanske inte nån lång, bara få lite friskluft typ. Å sen är det jag som fått äran att skruva ihop badrumsskåpet, tjoho, så istället för att titta och småfnissa i smyg när Mr M svärandes skruvar ihop det så ska jag som hatar bruksanvisningar och med Sveriges sämsta tålamod som ska göra det!!! Det blir nog en bra söndag det här, eller vad tror ni??!! Mne jag ska få ihop det tills Mr M kommer hem från jobbet, så det så!!
Nu ska jag ta en ipren, snyta mig... igen å sen lite målning innan jag väcker prinsessdottern så vi kan äta frulle!!

Fånga dagen!!!

Suuur!!!

JA, jag är verkligen skitsur!!! jag hatar att vara sjuk!!! Egentligen ska jag ju inte klaga det fins ju dom som har det typ tusen gånger värre än  mig, men just nu är jag ego och fokuserar bara på mig själv. Har ont i huvudet, ont i halsen (typ känns som jag dragit en taggtråd upp och ner genom halsen ett par ggr) och feber =(. Jag som skulle göra så mycket den här helgen, fixa klart allt i badrummet som jag skulle ha gjort för länge sen, men det är väl bara att bita ihop och jobba på, för på måndag kommer vår  "klippa" och fixar med rör och blandare så då skulle det ju vara bra om jag kyckats bli klar med mitt.
Väntar på att Mr M ska komma hem från ikea med vårat nya badrumsskåp, ska bli kul att äntligen få se om det blir så bra som jag trott (= att jag mätt rätt) hoppas hoppas!!
Är verkligen inte bra på att vänta, vill se NU!! men jag tror Mr M ska åka förbi sin syster också innan han kommer hem, skulle hämta nån katalog, så vi kan välja blandare!! Åh inte är det nått bra på tv å inte har vi nå bra filmer, gnäll gnäll gnäll, ska sluta nu å återkomma när jag är på bättre humör!!

Kram på er!!

Redan Februari!!

Halloj!!
Tänk att det redan är februari, härligt! Det betyder att det är vår snart å det gillar jag, men samtidigt är jag lite becviken på mig själv, skulle ju passa på å åka en himlans massa skidor nu när tillfälle är,men icke!!Kanske kan jag lura med mig Mr M på torsdag å fredag, låter ju som en himlans bra idé!!
Lördagen blev precis som jag tänkt mig, lite minus att ungen var med sin farmor å farfar för att barnvakta lilla kussen, inte att hon var där men att hon inte var hemma med mig, hon verkar haft en myskväll å det är ju det som räknas, det försökte vi ha här hemma också å som det pensionärspar vi är, så somna vi typ kl nio å vaknade lagom tills barnet kom hem =)
Söndagen  var det till å ställa klockan för att hjälpa barnet att komma upp, hon å alla andra i djungelvrålskören skulle vara med  å sjunga på återinvigningen av kyrkan, och jag passade på att gå en sväng när jag ändå va uppe. Mats var här å gjorde det sista med golvvärmen, så nu är det såå varmt å gosigt  i badrummet, nu ska vi bara bestämma ihop nått med nicke så kan vi snart börja använda badrummet igen, nice!!!
Vi var ju också ut å åt med Majlan i söndags, på Odinsborg. Mycket trevligt sällskap och det var det bästa med alltihopa, för maten, ja, herre gud, vad ska jag säga, typ "julbord rester", inte alls vad jag försökt förväntat mig, hade ju hört att det blivit dåligt där men alltså det här, att dom inte skämdes att ta betalt, men som sagt nog om detta, vi var ut å åt tillsammans, vi hade trevligt å jag hoppas att Majlan uppskattade det, för det är ju det viktigaste!! Efteråt var vi hem till henne å fika, gott!!!
Igår jobbade Mr M i Sthlm så jag "fick" ha bilen, hade planerat så bra allt jag skulle hinna med, och som vanligt när jag ska vara "duktig å planera så  får jag migrän, vimsade runt på både Ikea å Ica Maxi, det är svårt att planera middagsmat när det ända jag kunde tänk var "inte kräkas inte kräkas inte kräkas" blir liksom svårt att riktigt känna var som kan vara gott, men jag lyckades komma hem med lite( typ två stora kassar) och  dom innehöö bla fyra lite juice, nån som tror att jag var törstig när jag gick där??!!! =) nåja jag överlevde med hjälp av fantastisk familj, ipren och sömn.Tyvärr så vaknade jag med samma värk i morse, inte kul,speciellt när jag visste att jag skulle ha massor att göra idag, men det har gått bra, med mycket stress å lite extra arbetstid så löste det sig ;)
NU ska jag fortsätta greja här hemma, lite senare blir det tv, för ikväll börjar en ny säsong av min favvo serie "House", han är grym.

Hasta la vista!

RSS 2.0