Fånga dagen!!!

Det är vad jag ska göra idag iaf =)
Den här veckan har varit mky bättre fän förra veckan, humör mässigt iaf;) men det har varit mkt jobb. imåndags ble det jobb 8-21 å i torsdags 8-22. Det känns i kroppen kan jag säga, det är en mkt gamal kropp jag släppat runt på den här veckan. Men efter en mysig vinkväll med Veronica och Helena igår ( med mycket prat å skratt, lösningar på massa saker å massa funderingar som typ hur många kommer på min begravning??!) å spinning nu på morgonen så känner jag mig ung å pigg igen. Tror att det blev en lyckad kombo, efter en tung vecka så är det sånt här som gör att jag kommer igen bättre, mer effektivt än soff.häng =)
Nu ska Alice å jag ut å hälsa på The Fransson family å mysa  glida runt i fiiina nyyaaa bilen =)

puss

Älskade helg!!

Satan vad skönt att den här  arbetsveckan äntligen är över!!!! Tror fan jag har varit arg varje dag på jobbet, inte likt mig å tyvärr så har det bara fått mig att må ännu sämre, typ ond cirkel liksom =(.
Men nu är det lördag å den ska vi spendera tillsammans hela familjen JAnsson/Eiengård!! Vi ska kolla på ny bil!!!!! COOLT!! Hoppas vi hittar nått bra å snyggt mm. Har egentligen inte såå stor lust med det men nu har jag lovat å det blir nog bra, hade tänkt gå en promenad men det ser ut att vara kallt :/
Ska kanske gå upp å fixa lite frulle din min fiina familj, skulle varit najs om jag hunnit baka nått snaskigt bröd men det hinns inte med idag.

Fånga dagen!!!


puuusss

Skitdag!!

Det är precis va det har varit idag!!! Har inte varit mig själv alls, har varit otroligt less, å bara velat gå hem ;,( inte alls likt mig.
Men det har varit mkt nu ett tag både hemma å på jobbet, så kanske behövde jag en off-dag för att vara den vanliga MAria imorgoon??!!! Hoppas hoppas för jag trivs inte såhär =( gnäll gnäll gnäll... Åh imorgon har jag lovat att jobb längre, ångrar mig lite men det blir nog bra=)
Nej, ska väl plocka undan efter midagen å sen slänga mig  i soffan en stund, blir absolut en tidig kväll.

puss på er!!

Heja mig!!!

Idag har jag sprungit, ingen världs-sensation kanske, men för mig är det STORT!!! Mr M å jag gick en promenad idag på fm, runt nya området å sen fortsatte vi till lövstalöt, å jag joggade nästan hela vägen tillbaka, inte riktigt hela men mer än halva!!!  Så nu ska jag nog ut i morgonkväll igen, vilken kick jag fick!!! Nog om detta!! När vi kom hem blev det stretch å ducsh å sen en kaffe i solen på altanen, härligt att känna att solen ff värmer. Mr M åkte till jobbet å jag gick ut å fixa lite i trädgården, lilla svärmor kom på besök så det blev lite mer kaffe =( SÅ nu mår jag illa å har huvudvärk =( varför lär jag mig aldrig, bara EN kopp kaffe om dagen!!! Strax är middagen färdig, gryta, då blir det mys  med älskade Alice framför tv´n med nån bra film. Me like!!
I morgon är det måndag =( fy men det är väl bara att bita ihop, jag vill ha semester eller en helg på typ spa, nån som vill sponsra??!! Usch, nu mår jag mer illa, inge mer kaffe för mig :,(

Nej, kolla maten kanske dårå

Puss

Underbara lördag!!!

Den här rubriken har jag snott från en på jobbet som har det här som sin status på Fb VARJE lördag,  men det är ju såå sant, underbart med lördagar!!! =) Synd att dom ska gå så rackarns fort.
Veckan har varit plågsam, ryggvärk och otroligt stel i hela kroppen =( ålderskrämpor??  Värdelöst är det iaf å en humörsänkare som heter duga, har varit allt annat än glad, en riktig surtant om jag ska vara ärlig, så kanske ska jag smöra lite å säga TACK alla ni som har varit tvugna att vistas i min närhet,TACk för att ni har stått ut å förlåt, men jag är egentligen snäll å glad, eller kanske har jag blivit personlighets föraändrad??? MOahahahah HEj å välkommen till mega bitchen Marias blogg!!!! NÄÄhee skulle inte tro det =)
Hade vinprovning på jobbet i torsdags, kul?? inte direkt, men det var nog mest delar av sällskapet som inte passade. Anna-Britta ( hon som hade vinprovningen, som också har jobbat extra hos oss) är jätteduktig!!! Går gärna på fler Vp som hon har!! Det jag mer retar mig på är varför vissa r sååå griniga,små spydiga väldigt nära otrevliga, inte kul!! Men vänta lite nu...Hahah det är inte mitt fel att jag varit hopplös den här veckan!!! Man blir som man umgås.. eller... SKÖNT att kunna skylla i från sig!!!!!!!!!!!!! Åh det är ju underbarrt att denna piss-vecka är över, först en härlig helg å sen nya tag på måndag.. eller nått... typ..
Mitt jobb den här helgen är att städa garage å "pannrum", så egentligen finns det verkligen ingen tid att sitta här, men jag känner mig lite busig "fniss". Det är ett riktigt straffjobb, men det är nått som skulle ha gjorts i våras  så nu är det dags och jag vet att det kommer att kännas så bra att kunna gå in där utan att behöva kliva över alla grejer!!! OM jag skulle ta å börja kolla lite å sen ringa å fråga nån vänlig själ om vi får låna bil så vi kan hyra en kärra =)
japp nu är det dags att hugg i

Fånga dagen!!!

puss

Söndag =(

Fasen va helgerna springer iväg, det gör ju  veckorna också å det är ju bra ;) men hegerna får gärna vara lååånga=)
Igår va vi då äntligen på whiskyprovning, å det var verkligen kul!! Jag agerade ju chafför hela dagen men tyckte ändå det var roligt.Det var grymt att få se anläggning, höra hur allt gick till å sen vara med på provsmakningen även om jag bara fick lukta, vbilket var liite synd, hade varit såå kul att få dricka också för att också få känna om smak å lukt blev samma.Vår typ guide va hur cool som helst, rolig men jag tror inte hon log på hela kvällen,men aldrig att jag ade velat ha nån annan!!! Hon måste ju ha det bästa jobbet,tänk att få betalt för att pröva whisky, gryyymt =)
Nu har jag å Mr M precis blivit klara med städning av övervåningen, tvättmaskinen går för fullt å strax är det dags att göra oss i ordning för att fira världens bästa Nickes 40-års dag!!!! Det blir bara vi å Majlan idag, då resten av gänget var där igår, känns tråkigt att inte få träffa dom andra men nu får ju vi som ses idag chansen att verkligen rå om varandra ordentligt vilket inte händer så otfta =(
Tiden tickar på å jag tror jag måste  börja fixet av mig själv nu =) jeans å svart skjorta tror jag det blir idag, är så trött på mina tunikor  å nu när antligen midjan börjat gå inåt igen  så känns det helt ok med skjorta ;)
Fånga dagen kära vänner!!

puss

Helg!!

Japp,så var det lördag igen då =) och jag har varit på spinning!!!! Fan vad det va jobbigt, men jag orkade!!!! Å jag kommer absolut gå fler gånger!!
Veckan har rullat på som vanligt, i Torsdags var det den stora dagen då Lars Vilks hade sin föreläsning hos oss, 130 poliser,bombhundar,kravallstaket å polishelikopter som cirklade ovanför huset, så hade vi det=( men det var ju många trevliga poliser på plats, alltid något ;)
Idag ska vi åka på whisky provning med mamma å pappa till högbobruk och även få se destilleriet på Macmyra.Ska bli skitkul!!! Få se om det blir jag eller Mr M som kör hem,jag är ju verkligen inte nån whisky-vän men det skulle ändå va coolt att pröva=)
Det va inte så roligt att skriva som jag trodde att det skullle va, tror jag slänger mig framför tv en stund innan det är dags att piffa till sig =)

puss

Ingen hotbild!!!

Nej, det är vad dom säger, men det tror jag vad jag vill på!!! På torsdag ska idioten Lars Vilks ha föreläsning i Aulan vid mitt jobb, med mkt stort säkerhetspådrag!!! Typ 120 poliser,avspärrningar å kravallstaket,bombhundar mm. Spännande va??!! Helt idiotiskt, jag är redan less på att se alla dessa pliser heeela tiden, dom har sprungit uppe hos oss i två veckors tid nu.. gäääsp..
Söndag blev btw, en sån mysdag som jag hoppats på, tanken var ju fika men vi pratade så mycket å klockan stack iväg så det blev middag också,pizza =) Jättetrevligt!!!! Tur att jag å Åsa va å träna bort pizzan igår ;) å då passade jag på att boka in mig på mitt första riktiga spinningpass också, så på lördag ska jag iväg på det, ska bli kul, hoppas jag orkar bara.
Åh, min telefon håller på å dör, den stänger av sig själv, när jag pratar i den, helt plötsligt går det inte att trycka på några knappar, larmet lägger av, jäkla skit telefon!!! Jag som hatar att  behöva prata med såna dumma telefonförsäljare, fan det är ett jobb som jag aldrig skulle ta!!!!
Nej nu orkar jag inte skriva mer, blir nog soffan en stund innan sängen =)

puss

Sköna söndag!!

Jag hade lyckan att sova till halv tio, underbart skönt och mycket ovanligt för mig som har svårt att sova längre än till kl halv sju i vanliga fall.
Har varit lite effektivare idag än igår, Alice å jag har varit å handlat veckans mat å jag har hunnit bakat kanelbullar, så nu sitter jag här å väntar på att våra bästisar från Vattholma ska komma å fika =).
Det kommer bli en härlig eftermiddag!!!
Gårdagen va nite fel den heller, gjorde absolut ingen nytta, å det med mycket gott samvete, sov tillochmed en stund i solen på altanen =)
Maria å Jonas kommer hatigt å lustig över på middag, det var jättemysigt!!! gubbarna drog till stan å Maria blev kvar hos mig o vi snacka skit i massor, det var välbehövligt!!!

Nu har fikagästerna kommit!!!
puss

Bästa dagen!!

Fredag!!!!! Fan va härligt!!! Jag är som en urvriden disktrasa, mår faktiskt ganska dåligt om jag ska vara helt ärlig, trodde jag skulle kraäkas på jobbet idag, men det gick över å sen lagom till att jag skulle hjälpa till å servera så trodde jag att jag skulle svimma, blev tok yr =( det här är verkligen assugit, men som jag skrev igår, den här helgen är en vilohelg!!!
Jag kämpade mig iväg på Zumba, tack Ulrik för att du motiverade mig att komma iväg!!! Det kändes riktigt bra!!! Efter träning åkte jag till Plantagen å handla lite Ljung å en nannan blomma att ha ute, så imorgon blir det plantering och så  blev det en sväng på City gross, godis å hårinpackning blev det, så nu har jag ätit godis så jag mår illa men jag har jäkligt mjukt  å fint hår som luktar gott=)
Ska strax sticka iväh å hämta upp Alice som varit i HARBO, av alla atällen ska bli spännande å höra hur det va där, undra om det är så att alla där har bara ett nyckelben å spelar banjo, är gift med sin kusin å har vindögda barn??!! Vaddå, jag har inga fördommar =) KLart att dom är normala trots att dom bor i Harbo, verkligen helt normala!!!

Nu ska Taxi Maria ut på sin" hämta hem tur"

puss på er!!!

RSS 2.0