Favoritdagen!!

Ja, imorgon är det min favvo dag, nämligen FREDAG!!!!! Är helt slut, värk i hela kroppen och huvudet, men huvudvärk har jag ju haft dom senaste veckorna, så egentligen borde jag väl vara van nu,känns så drygt bara=(. På jobbet rullar det på, mycket jobb å många som är sjuka å ingen personal, kunde ju vara bättre men wtf, mina händer är det skit, säkert pga stressen å att jag är mycket inne i disken, känner att jag vill ju kunna hjälpa till men vi får se, kankse blir mina händer jättefina över helgen, kanske ska jag utöva lite hokuspokus å hoppas på det ;)
Har varit ute å gått med Maria tre ggr den här veckan å i morgon blir det zumba, är lite stolt över mig själv att jag orkat hålla igång fast det är så trögt på jobbet, det va verkligen länge sen jag kände mig så här. Känner mig faktiskt ganska värdelös, men det är väl mer min prestationsångest som spökar, kanske kunde jag ha hunnit liiite mer om jag bara jobbat liite fortare, jag vet att det är idiotiskt å att det sällan kommer nått bra ur det men så här är jag. Det här är nog det gnälligaste jag skrivit på jäkligt länge, verkligen inte jag, verkigen inte. Borde ju fukusera på det som är bra, min undebara sambo, världens finaste dotter, underbara vänner å härliga jobbakompisar.
Förra helgen så  hade vi några kompisar här på middag, jättemysigt!!! Men jag hade ingen ork, jag typ dukade å gjorde efterrätt, jag orkade bara inte mer, Mr M fixade maten å jag satt i soffan, orkeslös =( . Skäms,  inför våra vänner att jag va såå tråkigt trött speciellt då  dom har det jobbigt i sitt liv just nu å då vill jag ju finnas där för dom till 100%.Men nu är det slutgnällt, herre gud jag orkar inte med mig själv när det är så här, som sagt skönt att det är fredag imorgn, har inga planer  för helgen å så ska det förbli, ta dagen som den kommer å helst hinna sova lite middag, låter som en perfekt helg...nu, sen får vi se vad verkligeheten bjuder på =)
NU ska jag gå å kramas lite med dottern å sen blir det sängen

puss på er!!!

Stora förberedelsedagen!!

Ja, så är det!! Idag har vi förberett så mycket vi bara orkade!!! Åh vi kom från jobbet  kl17 ändå så det va bra, men känner mig ändå som en urvriden disktrasa. Lika bra å vänja sig vid känslan, för nästa vecka kommer bli lika jävlig, eller lika kul. Mina händer börja bli skit också, fanfanfan, inte nu, är ttyp skinflådd runt nagelbanden på höger hand, aj aj aj=(
Skiter i det här nu å glor lite på tv sen blir det till att åka å hämta älskling, å sen soooova ;)

puss

"tok-tisdag"

Tisdag å jag är trött som om det var torsdag, inge bra =( . Vi har galet mycket på jobbet, alla är stressade å trötta,  å som vanligt så fattas det personal,men vi är ju ett gäng fighters så det här fixar vi, men det är ju helt sjukt at vi är så slut bara fem veckor efter semestern. KOnstant huvudvärk å lite ledvärk på det, känns verkligen härligt.. typ NOT!!!Kanske beror det inte på jobbet utan på åldern??!! ;) Släpade mig iaf iväg å träna igår, va sååå trött, men va betydligt piggare när jag gick därifrån =)
Annars har det inte hänt så mycket, mest jobb å sova.Tvingade iväg hela familjen till gränby för att handla mat nu på kvällen, skönt när det inte ekar i kylskåpet, tog mig en sväng på HM å köpte en fiin rosa tröja,  väl hemma så blev det till att ta  hand om en monster stor hög med ren tvätt, men nu är den vikt å sorterad,astråkigt jobb men nu är det gjort, blit tokig när jag har bråttom på morgonen å då  ska stå å riva i en hopplös hög med kläder, grrrr..
Btw så köpte jag en ny tesort till mig idag, från yogi, hette typ "frauen power", sött å gott, undrar om det va så smart att dricka det nu på kvällen, men å ena sidan brukar ju sånt där aldrig funka på mig, men å andra sidan är jag ju lite känslig, det här blir spännande.. eller inte ;)
Är astrött å ska väl va tråkig å gå å lägga mig, för imorgn är det stora förberedelsedagen!!!

puss

Shit va jag är dålig på att uppdatera.....

Sist jag skrev va jag förkyld å grinig, men nu är jag frisk å glad =). Veckorna rusar väg å det är hyfsat mycket på jobbet,  men det är roligt!!!!!
I går var jag å träna för första gången på flera veckor, åh vad det kändes bra!!!!!! Det var verkligen lycka!! Så nu ska jag iväg på måndag igen tänkte jag, å sen så ska jag börja på spinning, mkt bra för förbränningen enligt Åsa, så ajg litar på henne!!
Igår kom söstra mi hem så dagen har spenderats på stan med henne, mamma å Alice, jätte mysigt!! Vi träffades hos lilla mormor, skrutt gumman, ååå så besviken hon blev när vi skulle åka, skulle hon få bestämma så skulle vi varit kvar hela helgen hos henne, älskade lilla mormor.Jag måste verkligen skärpa mig å bli bättre på att åka å hälsa på henne.
Just nu så är jag själv hemma, Mr M jobbar å Alice är hos Olivia, fundera på om jag ska titta på nån film å äta liiite godis, "Mamma Mia"" kanske ;)
Imorgon blir det svampskogen med hela taikon familjen, asmysigt, så nu håller jag tummarna för att det blir bättre väder än idag =)

puss på er

Snörvel.....

Mår ff skit å är på pisshumör, jag vill inte snyta mig mer nu!!!!!! Jag vill bli FRISK!!! ja, jag vet att jag gnäller, me njag tvingar ingen att läsa!!!! ;)
Ska nog kolla på "Mamma Mia" då brukar det kännas liiite bättre =) hoppas Mr M också vill se den, men han vill säkert kolla på jävla golf =(


Nu ska jag fortsätta snyta mig, men det går framåt, lyckata att inte snyta mig på några minuter, tjoho,hurra för mig!!


puss

Sjuuuk =(

Fy satan vad dåligt jag mår, urk =( Är astäppt i näsan ibland å i nästa sekund bara rinner det, fryser å har huvudvärk, kan lungt säga att jag mått bättre.
Ringe å sjukanmälde mig för en stund sen å känner mig som en bandit, men vad göra????  Hela dage idag har varit en stooor kraftansträgning, jag hatar känslan av att inte orka.
Jag är ensam hemma å brukar i vanliga fall njuta av det, men skulle gärna ha lite sällskap just nu, men det finns ju ingen som vill umgås med en snorgroda =( Alice är på kickboxning å mr M ska se Ozzy, hoppas dom får en kanonkväll, lär väl få höra mer om det ikväll då jag ska hämta packet i Märsta. Det är ju helt galet att sista bussen och sista tåget går 23.10, så snäll som jag är så hämtar jag gubbsen ;)
Alice kommer hem om tre timmar, så undra vad jag ska hi tta på fram till dess ??!!
Dricka lite å sova lite, känns som om det är det bästa för mig just nu!!
See you!!!!

puss

Ont i halsen =(

Igår skulle jag å Mr M varit på poolparty hos Franssons, me nbåde han å jag är typ förkylda =( Det blev mys framför tv istället. Tror att det va precis vad jag behövde om jag ska vara ärlig, först sov jag mellan 15-17, fixa lite mat, sen hyrde vi en film, konstig å inte alls så rolig som jag trodde den skulle vara, sen sov jag mellan 22-00 i soffan,  sen så släpade jag mig till sängen.Hur tråkig som helst!!! Nu sitter jag här å dricker honungsvatten med citron i å hoppas att det ska hjälpa mot det halsonda. Solen skiner å det är blå himel, perfekt dag för att gå i skogen å plocka svamp, hoppas fina familjen också tycker det ä en bra ide=). Alice var tveksam rdan igår, men vi får se hur Mr M mår först kanske.
Har inte tränat sen i måndags, fy vad jag mår dåligt av det, å så klart har jag ju också ätit skräp, inte bra!!!! Varför gör jag så här mot mig själv?????? Jag vet ju så väl vad jag mår bra av, varför då göra tvärtom???? Dumma jag!!!
Den här veckan ska vi börja med frukost, men jag är mycket tveksam om det kommer ge mig nå mer timmar, cattis har sagt att jag ska baka, men ändå så pratar Ulla om att hon ska baka, blir så trött!!! om jag inte får mer timmar så måste jag ju söka nått annat!!! Synd när jag trivs så bra!!!
Nej, nu blir jag förbannad, så nu skiter jag i det här, jävla piss jobb, där det är mycket snack å lite som blir av, ingen verkar ju veta nått , inte ens vilka öppentider vi ska ha, å inga lappar att vi öppnar tidigare, hallåååå att marknadsföring!!!!!!!! har dom hört talas om det tro?????

pusspåer!!!

Torsdag!!!

Åh, vad härligt med bara en dag kvar att jobba!!Veckan har gått sjukt snabbt men det beror säkert på att vi har haft galet mycket att göra, Robert valde verkligen rätt veckor att vara pappaledig på ;). För övrigt så känns det som om det kommer nya till jobbet hela tiden, kul med nytt folk, men det tar ju lite på krafterna, tur att vissa iaf lär sig fort  å funkar snabbt =)
Är just nu sjukt trött  skullle väl helst av allt vilja kasta mig på soffan men jag har en gräsmatta som behöva klippas å funderar om jag ska baka nått till  efterrätt  till jobbet, typ äppelkaka,  få se om jag orkar, men det är ju kul att baka,  kul att ta med till jobbet också även om det ger mig  ångest, alla där är ju nämligen jätteduktiga på att baka, så det är ju prestationsångest på  max ;)
Har säkert skrivit det tidigare men det är verkligen kul på jobbet just nu, å jag hade glömt hur kul det är att jobba med dom i köket!!!!!
Idag gjorde jag nått jag inte gjort på länge, nämligen strök tvätt, å när jag stod där kom jag på varför, det är sååååå tråkigt, men det kändes ändå lite bra att få det gjort, tyvärr finns det lite kvar till imorgon, men det ska väl gå snabbt hoppas jag!!
Ska väl ta tag i det där med gräsmattan nu då.

puss

RSS 2.0