Näst sista dagen 2010...

Så imorgon är det nyårsafton, alltid lite vemodigt på nått sett, men man ska ju inte kolla bakåt för mycket utan istället se framåt mot nya utmaningar, å undra vad det nya året har att erbjuda, massor hoppas jag =).Åh jag hoppas förstås att en av mina största önskningar går i uppfyllelse detta år, jag har iaf tagit flera steg i rätt riktning för att det ska bli så, så nu är det bara att fortsätta så =)
Igår va jag å träna,fasiken så skönt att få dansa av sig lite, å morgon ska ajg också iväg å på söndag å måndag, men på tisdag blir det vilodag för då ska jag på massage!!!!!! Satan va härligt!!!! Det är nått som jag verkligen behöver just nu, å det bästa är att jag fick  ett nytt presentkort på massage i julklapp från jobbet, så då kan jag gå förhoppningsvis två gånger till =) tjoho!!!!
Idag har det varit en riktig slappardag, å det va nog precis vad jag behövde, har legat i soffanhela dagen å tittat på film, underbart;) När Mr M vaknat så blev det stan en snabbis, jag lämnade tillbaka en tröja å sen va vi å köpte skidvalla, för haär ska åkas skidor =) Sen var det JAG söm gjorde middag, kyckling i ugn, med massa grönsaker å potatis, mums, å för en stund sen veva jag ihop en deg, den ska kalljäsa, hur nu det ska bli, har aldrig gjort det förrut så jag hoppas det blir bra.Ser verklligen framemot att ha nygräddat bröd till frukost till min fiiiinnaaa familj, så det måste bli bra!!!
Nu blir det hänga tvätt å sen glo på lite mera film, sen sängen så jag orkar upp å fixa klart brödet innan jag sticker å tränar =)

puss

Fjärde advent!!!

Om en vecka är julen över =( och om två är det redan nytt år... tål verkligen att funderas på.. Men inte nu, för först ska här njutas av julens alla dagar, att få rå om alla nära å kära <3
Det som glädjer mig mest är att det bara är tre arbetsdagar kvar till allas vårat efterlängtade jullov, jag kan inte beskriva hur skönt jag tycker det ska bli, å  är sååå tacksam över denna lyx, för det är lyx att få vara ledig dom här veckorna!!!! Ska verkligenta tillfället i akt att ta hand om mig själv, utnyttja presentkortet jag fick i födelsedagspresent å gå på massage, försöka vara ute mycket å ta mig tid till att träna å så sova sova sova...
Veckan som varit har  inte bjudit på nå strörre händelser förutom att Alice va lucia i kyrkan, å min duktiga tjej, dom är såå duktiga på att sjunga allihopa, ska försöka lägga upp bilder =)  och sen att det bara fortsätter snöa, det räcker nu tycker jag,  jag är redan less på att skotta snö, känns inte lockande att behöva göra det i typ tre månader till =(
Jag är inne i en riktig sova period å somnar runt åtta varje kväll, skit tråkig är jag men jag orkar bara inte vaara vaken längre.
I går släppade jag mig i alla fall ut å gick, sen blev det lite sen mys frukost men la familia sen iväg å hugga gran hos pappsen, så det blev till att åka fyrhjuling upp i skogen, härligt!!!!!! Det blev första granen jag såg, ja herre gud ;)   "... en gran som aldrig drömt om att bli en julgran, en gran bara en mor kan älska..." Men den kommer bli fiiin, när ljus å kulor är på plats kommer det bli toppen!!!!
Idag har det inte hänt så mycket, jag lyckades sova till halv tio sen sista målningen av vår klädhylla till hallen, lite dammsugning å tagit fram lite tomtar.  Sen var vi på 62-års kalas i Vattholma, en härlig slappar eftermiddag med lite mat å tårta å massa trevligt sällskap =) bättre än så blir det inte en snöig söndag...
Nu  blir det tv en stund innan sängen kallar, för nu är det järnet som gäller sista dagarna!!!!

puss

Dagen efter Lucia!!

Varför går alltid December så himla fort??? Det bara svischar till så är det slut =/. Jag har typ inte skrivit här på två veckor å tänker inte uppdatera nånting... eller kanske liite ;)  Förra veckan hända det inte mycket, mest jobb å lyckades t o m komma iväg å träna två ggr å va ute å gick två ggr, najs!! I lördags så försökte jag handla julklappar, det gick typ dåligt, köpte en å gick sen mest å hade ångest å va stressad = Maria i ett nötskal =/ Men det blir väl till att göra ett nytt försök i morgon å sen i helgen. Har egentligen inte alls tid att sitta här ska städa lite medans Mr M är duktig å ute å går, hade nog antagligen också behövt det men känner mig inte helt hundra, men vem vet kanske skulle en promenad gjort susen.
Den 22 december  äe sista arbetsdagen för i år, satan va skönt!!!! Hela min kropp skriker efter ledighet, axel å armbåge värker satan, men ingen ide att gnälla, bara ge järnet dom här sista dagarna. Sen blir det förhoppningsvis en härlig ledighet med massa god mat, trevligt umgänge å mycket träning, det skulle känns såååå skönt om jag kunde komma iväg på alla dom passen som jag vill, men det känns nästan för bra för att det ska kunna bli sant.
Nej, städa nu då så att jag är klar tills Mr M kommer hem !

Puss

2 December!!!

satan va det går fort nu!!! Har (som vanligt)varit skitdålig på att uppdatera här, men jag har fan inte orkat, vi har fixat i hallen ;) så nu är det bruna väggar å vit liggande panel, jag är rånöjd =) Och det har tagit massa ork att plus att jag har grejsat lite annat, bakat å fixat lite annat här hemma. I söndags hade vi vår traditionella första advents fika, trevligt som vanligt, men när alla åkt så var jag verkligen helt slut, det blev kanske lite för mycket med målning, bakning, städning, fixa dörrkransar å pynta här hemma. Hmm..egentligen är det konstigt att det känns för mycket för inget förutom städningen är ju  jobb för mig utan avkoppling, ett sätt att koppla bort allt!!!!!
PÅ jobbet rasar allt vidare, jobb jobb bjobb, alla är ff typ sjuka å jag har fått skitont i armbågen som nu hat dragit sig vidare upp i axeln, jäkla skit!!!!! Det blev ju inte bättre av att jag va å träna igår, säger bara AJ!!! Å så den här jävla diskaren, fan det är inte lätt att komma ny till  ett ställe där alla har jobbat ihop några år, jag vet det ,för jag kommer ihåg hur det va, å det va skit, å jag mådde skit!! Men han rör ju till det som fan å får liksom inget flyt, samtidigt är det liite orättvist mot han, för han har kanske inte fått all info han ska ha, men samtidigt så måste man ju tänka lite själv, typ fatta att det ska vara rent å så, eller så är det som jag alltid sagt, med personer från "banjoland" så blir det inte bättre än så här. Jag ska iaf försöka vara snällare, försöka...herre gud jag skrev försöka, jag lovad inget jäkla mirakel ;)
Nej om jag skulle  trycka i mig några värktabletter å bland min special salva ( voltaren salva+aloe vera heat lotion) så kanske jag kan sova heeela natten å det tycker jag skulle vara TOPPEN!!!
Först gosa lite med finaste barnet!!!!

Puss å god natt

RSS 2.0