Jullov!!!

Åh, vad jag längtar!!! Och jag tror att det är typ en månad kvar att jobba,toppen!!!!! Jag kan utan att överdriva säga att jag är riktigt jävla less, å med tanke på den halvtaskiga stämmningen som är på jobbet så är jag inte ensam om det =/. Det är många taskiga ord som drar runt på jobbet , det sista jag fick höra i fredags va att jag var ett äckel, säkert inte så ont menat men jag blev så satans jävla arg så när jag å Mr M åkte till maxi körde jag över två cyklister ( moahahhaaa, skoja bara, men ni fattar hur arg jag va??!!!) Varför levde jag bara inte om lite på jobbet tog ut all ilska där?? Hmmm, risken finns ju för att jag startat ett krig då, kanske... typ... Synd att det blivit så här,jag gillar verkligen mina jobbakompisar, dom är bäst men vid såna här tillfällen har jag mest lust att  spy. Visst alla är sjuka och tröötta, men va fan inget blir ju bättre av det här som är just nu,känner knappt igen mig själv, störig å ganska otrevlig ( jaja, jag vet.. men även solen har sina fläckar ;) )
I morgon är det tyvärr måndag igen, men nya friska tag eller nått, tur att helgerna finns =) Den här helgen har varit lugn, vi har hållt på å fixa i hallen, nu är det mest målning av panel kvar, men det kommer gå fort, just nu håller vi på å trixar med en lampknapp, mycket struligt tur att vi har ambulans-Mats som kan det här med el!!!
Nu ska jag föna håret, sen blir det kaffe å pepparkaksmuffins med grabbarna sen uppsalafärg och Ikea med Mr M, toppen söndag med andra ord!!! Skulle ha varit najs  om vi hunnit till Trångtä till bästa familjen Fransson också men det känns tufft just nu =(

puss

20 november..

Nu r det en månad och fyra dagar kvar till julafton, tiden går för fort!!!!! Hur ska jag hinna pyssla å piffa??!! Det här är ju min favvo tid på året, då man verkligen får vara lite extra kreativ, det kan liksom inte bli förmycket, å det tycker jag är toppen!!
Sitter å undrar hur jag ska göra årets dörrkransar, slutar säkert med att det blir vilt å ruffsigt som vanlig, men kanske ska jag dekorera dom i år??? Svåra beslut ;) tur att jag har en vecka på mig att klura ut nått fint, Vet inte ens hur många jag ska göra i år, men två blir det iaf...
Idag ska vi förhoppningsvis hinna göra massor i hallen, Mr M ska åka å köpa panel å jag ska måla klart  det som ska vara brunt sen är det bara panelen kvar att måla men det går fort, sen är det dags att börja mysaa till det inför nästa helg å första advent, å vad jag ser fram emot det, hoppas att alla kan komma!!!
Satt å kolla i gårdagens tidning, jätte annons från ikea, å så har dom satt ner priset på flera saker som jag behöver för att "jula" till det här hemma, hur ska jag hinna till ikea i helgen??? Kanske kan vi åka dit innan vi drar till Almunge i morgon eftermiddag, så blir det!!! Jag är sååå smart =)
Nej om jag skulle slita mig härifrån å börja måla så vi kan få upp panelen idag!!

fånga dagen!!

puss

Förkyld!!

HAr känt mig konstig hela veckan, mest i magen å nu har jäkla förkylning brytit ut =( Jag som skulle gå på spinning idag, men tji fick jag =(.  Jag som hade planerat det så bra,  först åka å handla sen träna å efter det direkt hem å mysa med la familia, nu blir det mest handla .
Vet egentligen inte vad jag ska skriva, hoppas mest på ork att måla klart det sista i hallen, så att vi nästa helg bara ka ägna oss till panelen, hoppas att det kommer bli så snyggt som jag föeställt mig, största grejen blir nog att bygga om garderoben, skulle helst vilja ha så med skjut dörrar och jag tror att det gör att vi kan utnyttja det lilla utrymmet bäst. Tänkte jag skulle kolla runt lite på det i em när Mr M åkt till jobet, ska väl försöka samla ihop mig å sticka å handla innan det blir allt för mycket folk, skönt att handla i lugn å ro!!!
Har  fått ett recept på dumlekakor av en på jobbet som jag tänkte pröva, låter ju iaf hur smarrigt som helst å så kurar jag på om jag ska baka en napoleonstubbe till min pappa i morgon, jag brukar ju göra det till farsdag.
Ska vä sticka iväg å handla då..

Fånga dagen mina vänner!!

puss

Torsdag hela dagen!!

I tisdags kom den första snön, har inte riktigt bestämt mig om jag tycker det är skit eller liite mysigt.
Har haft en hyfsat bra vecka på jobbet, men har dessvärre mått skit. Ont i magen å mått illa plus  nån konstig variant av förkylning, fy å bläää =( Har egentligen ingen lust att skriva så jag fattar inte vaför jag satte mig här. Är helt slut, så det blir  att hänga upp tvätt, föna hårat, brygga kaffe till Mr M å sen sängen..

Natti natti

LEDIG!!!!

Vaknade tidigt idag å började lite smått undra när klockan skulle ringa,tills jag kom på att den inte skulle ringa alls för jag är ju ledig idag!!!!!!Det är lycka å förhoppningsvis starten på en bra dag!!!!
Känns skönt att lämna veckan bakom mig å bara njuta av ledigheten!!Det är så konstigt på jobbet nu, vi har fått en ny lite halvskum diskare, ska jag vara ärlig så tror jag inte att hissen går riktigt hela vägen upp ... Han är liksom bara konstig å lite otäck ;)
Känner att det är så mkt jag vill göra under dom här dagarna, men är lite orolig för att Mr M ska tycka att jag stressar runt, för jag veet att han vill ta det liite lugnt å det vill ju jag också men jag har problem med det där att ta det lugnt, det måste ju hända nått liksom. Men det skulle ju vara najs om jag blev klar med målningen i hallen iaf imorgon =) Få se vad som händer, lugn å fin nu !!!
Vi pratade om att åka till Thuns idag å så har jag lovat att vi kanske ska åka å kolla på när Vickan spelar innebandy match i Allianshallen. Å så vill jag hinna fika å mysa med min underbara familj!!!
Skaa nog gå upp å börja måla lite nu å sen ta en promenad/joggingtur Bälinge-lövstalöt.Kommer bli TOPPEN!!
Fånga dagen!!

puss

Bara i morgon också....

Sen tar vi helg!!!! Fasiken va skönt det ska bli med em extra ledig dag!!! undra vad jag ska hitta på då?? Fixa å mysa med familjen kanske, å kanske gå på bio??
Men nu är det onsdagkväll å jag har varit duktig å varit å tränat, hann förbi Kicks innan å köpte lite nytt smink, så nu hoppas jag att det blev bra med färgerna, fick ju höra tidigare i veckan att jag såg sliten ut, inte kul att höra, men saninngen svider brukar jag säga, så nu hoppas jag på ett smink-mirakel imorgon ;) Men om jag ska vara rlig så känner jag mig nog lite sliten, sitter här å fryser å nyser ( hahaaa , rimmar ju ;) ) å har som pricken över i, fått såriga händer också :,( Jag vill ha mjuka fiiina händer!!!!
Hmm.. undra om jag ska skita i det här å gå å lägga mig istället?! Blir nog så, kanske läsa lite å förhoppningsvis somna tidigt, jag som alltid haft lätt att somna ligger vaken alldeles för mycket nu =( Inte bra, å jag undrar varför, har liksom känt mig orolig ett tag nu kanske är det det?? hmm.. Det har varit så mycket konstigt, personer som sagt å gjort konstigt saker som både gjort mig jävligt förbannad å ledsen, visst alla har vi våra dåliga dagar, men man kan ju för fan inte ha dåliga dagar hur många dagar i rad som helst, eller??? Jävligt att det tydligen påverkat mig mer än jag trott, men nu gäller det att fokusera på jobbet, njuta av den extra lediga dagen på fredag, lite smått börja mysa till det inför första advent å sen bara tänka posetivt, så ska  jag nog överleva fram till jullovet, senblir det nytt år å då brukar ju allt kännas bättre =)

sov gott å dröm sött

puss

Första november!!!

Det är inte klokt vad tiden sticker iväg, bara två månader kvar på detta år. Har haft en bra dag på jobbet, alllt flöt på ovanligt bra för att vara måndag, då brukar ju det mest gå snett för min del =( kan ju bara hoppas det håller i sig hela veckan!!! Som tur är så jobbar vi bara t.o.m Torsdag sen så får vi en extra ledig dag =) mycket härligt och mycket välbehövligt!!!
Igår var jag å Alice till mamma ån pappa å visade fiiina bilen å tittade på pappas fyrhjuling, jag fick provköra också ;) hahaahaaaa åh va rooooliigt!!!! Efter det blev det ett snabb-besök på Gränby å sen middag i Vattholma hos bästa familjen Lundell/Eklund!!! Härligt avslut på helgen å precis så mysigt som det brukar vara när vi ses.
Nu ikväll har jag äntligen börjat  fixa i hallen,tagit ner panel å spacklat så i morgon hppas jag kunna börja måla lite smått å förhoppningsvis så kan mr M hjälpa mig såga till panel som ska upp runt toadörren och där vi har hatt hyllan.Det kmmer bli skiitbra det här =)
Nu är det reklampaus i "Biggest looser Sverige" så jag ska passa på å lägga i en ny maskin tvätt.Roligare än så här blir det inte idag.

puss

RSS 2.0