Påsklov!!

Japp, imorgon har jag veckans sista arbetsdag sen har jag "påsklov" och är ledig t o m måndag, ååhh vad härligt!! Är trött å har typ ont överallt så det är verkligen behövligt med lite ledigt.
Ja, det blev ju verkligen panik i Lördags så ibland är det tur att Gränby centrum finns, räddade mig i lördags i alla fall =)
I söndags hade jag tänkt åka å träna men vaknade 9.35 och passet jag skulle gå på började 10 så det var ju bara att lägga ner, åt en god frukost med mannen och sen gick vi en promenad. Hjälpte dottern attt städa på hennes rum, sen drog vi in till stan å köpte en jacka till henne å sen blev det en snabbis till Fullerö, med stor betoning på snabbis, för ingen i familjen förutom jag tyckte det var roligt att gå där, sen for vi vidare till Vattholm där vi hade turen att blivit bjudna på middag, mycket gott och mycket trevligt, hade inte varit där sen i julas, eller nått :/
Igår och idag har varit helt händelselösa, jag är trött på gränsen till medvetslös, men det måste vara den berycktade vårtröttheten som slagit knockout på mig. Misan å jag har varit ute å gått båda dagarna, runt Sundbro, Heja oss!!! Vi ska gå imorgon igen, skönt å få massa frisk luft och chansen att prata av sig lite,  det blir liksom dubbelnyttigt!!
Nästa vecka ska jag på massage, ser  verkligen fram emot det!!! Klassisk massage i 50 minuter, undra om jag kommer ha huvudvärk efter det??
Nu ska jag gå å göra glasyr till min chokladkaka!! Mums ;)

Pusshej!!

Fortfarande lördag!!

Kors i taket, jag skriver här två gånger på samma dag!!
Det blev en promenad i morse, inte speciellt nice väder men det kändes bra sen när jag kom hem. Åt en trevlig frukost tillsammans med Mannnen å sen var det bara för mig å snygga till mig å dra till(baka) jobbet! Trodde jag skulle få njuta av ensamheten första halv timmen, men icke!! Ganska snart var vi full styrka. Vi körde på som sjutton, först med matlådorna å sen med buffén. Strax efter 12 var det inte en käft där, å när Tommy kolla skulle dom komma mellen 12.30 och 13,=(
Allt flöt på bra iaf, va inte så mycket  ute i matsalen utan skötte disken å va lite  ute å plocka, men det är jobbigt när det är gäster från gränby som kommer, orkar liksom inte förklara var dom sett mig förut, bryr sig, släpp det, glöm det!!!
Vi var därifrån vid 16 så det var typ softisch.
Kom precis på att jag måste köpa jävla linsvätska, helv..e också tur att det är öppet till 20 på gränby=)

pusshej

Helg!!!

Så var det lördag!! Dagarna bara svischar iväg, härligt men på helgerna får dom gärna gå sakta ;)
Har haft en ok vecka på jobbet, igår hade vi beställning på kvällen, ett gäng gubbar från nått byggföretag, soft!! Dom typ käka ooch sen kom det en tjej som magdansade för dom, å det uppskattades, så alla mina fördomar jag haft om byggjobbare besannades igår ;)
Va å tränade i Onsdags även om det inte blev dubbla pass som jag ville, tiden räckte liksom inte till,  i morgon är det dags igen =) Idag blir det promenad, ska strax sticka ut tänkte jag, sen blir det lite frulle framför tvn och sen sticka till jobbet, det är ju isracing idag, så vi ska fixa 40 matlådor, sen ska vi ha buffe för 120 pers och senare ikväll kommer det typ 80 pers å käkar middag.  Skönt att inte behöva jobba på kvällen!!! Då jag känner mig som en urvriden disktrasa. I tordags samla jag ihop mig och städade hela övervåningen och putsa fönstret och bytte gardiner i köket, känns så bra, så vår matplats är som en vit vårdröm nu =)  ( för det är väl ingen som missat att jag älskar vitt??!!) och igår när jag kom hem hade min fantastiska Mr M städat resten OCH satt upp handdukshängaren!!! Det är lycka!!!
Om jag ska släpa mig iväg ut nu kanske!!


pussåhej

Det mesta känns värdelöst just nu!!!

Det har verkligen varit mycke gnäll i min blogg det här året känns det som =( men det är svårt att se posetivt på nånting när man har ett tak som läcker.
Veckan har varit skit,  har inte lust att göra nånting, somnar astidigt!! Men snart är det slut på den här veckan och nästa vecka jobbar vi bara tre dagar å det känns ju bra. Å så kommer söstra mi hem på onsdag också, så det är ju iaf nått att se fram emot mitt i all skit.
Ska åka iväg å träna ikväll, ska våga mig på att gå dubbla pass, först styrkemedel å sen styrkebas.Bara för att det är så bra ledare på dom passen!! Hoppas jag orkar =/
Ska strax gå å förbereda middagen, blir gulasch, mums!!

Hasta la vista

När ska det ta slut??!!

Typ aldrig känns det som =( I Fredags när jag skulle gå å lägga mig var det plaskblött i hörnet uppe vid kudden, va f-n kommer det ifrån hann jag bara tänka innan jag insåg att det kom från TAKET!!! Det blev till att ha sängen mitt i rummet å att sova  till ljudet av droppande vatten :,( kan det bli mer värdelöst än så?????? Så istället för att åka å träna med Åsa blev det till att assistera Gudfadern vid skottning av tak, hann lite annat också å fick ju vara ute i den härliga vårluften men det vägde liksom inte upp om ni förstår.
Inte konstigt att jag håller på å snorar ihjäl mig när jag ska sova, för när Gudfadern va upp på vinden så hade det börja mögla där och det var ordentligt blött, inte på så stor yta, men ändå.Är rädd att det ska sätta sig på andningen också, för jag snorar bara när jag är i sovrummet, så fort jag är därifrån så blir det bra!!
Vi höll på med snön tills Gudfadern skulle åka till jobbet å vi åkte med till stan för biobesök och en shopping tur, det blev typ vårjacka å Puma skor til
l dottern å inget till mig.
Vi såg "Allice i underlandet" i 3D, sååå jäkla coolt!!! Verkligen ashäftigt!!!! JAg har inte sett nått i 3D sen en julkalender när jag var liten å det var ju typ hundra år sen, å jag kan ju säga att tekniken har ju verkligen gått framåt =) Nu vill jag se fler filmer i 3D
Jävla skitdator som hänger sig å ändrar, grrrr......
Nu ska jag gå å baka bröd, vi ska vara vid kyrkan 9.30 för att sälja bröd så ungarna får in lite kosing till körlägret dom ska på i Maj,tur att jag e lite morgonpigg iaf =)


pusshej

Vår i luften!!

Nu börjar det äntligen bli vår!! lycka!! Men innnan det är snöfritt på våran uppfart, det kommer nog dröja, ryktet säger plusgrader på nätterna  i helgen så kanske kanske blir det snabbare än vad jag tror, ska nog hjälpa till lite, typ tösalt å hacka =)
Har varit utan internet sen i måndags, har varit mycket tomt, ändå så tycker inte jag att jag sitter här sååå mycket men det är väl mer än vad jag vill erkänna ;)
I söndags var vi till Åsa å Per, har inte setts sen dom var här första advent, så det var kul att äntligen träffas, vi skulle dit å fika bara men det slutade med att vi åt middag där också!! Himlans gott!! Så hela dagen var vi där.Åh det var nog precis vad vi behövde, umgås med kompisar!!Att bara snacka skit, skratta å  dricka kaffe. Toppen söndag med andra ord!!!
Måndagen var lugn, var så trött att jag gick å lag mig å sov en timme när jag kom hem från jobbet, superskönt!!! Gudfadern fixa middag, han är en klippa =)
Igår va jag till Mamma å Pappa å fick för första gången slipa golv,svårt, roligt å ganska jobbigt!
Har använt muskler som jag inte ens visste att jag hade ;) och för att vara säker på att bli riktigt slut så vara jag på core innan jag åkte hem, var rätt mör när jag kom hem och haar varit det idag också.
Har varit rörigt på jobbet idag, är helt slut så  det blir nog en tidig kväll idag... också ;)
Har chattat(eller vad det kallas för när man "pratar" på Fb) med Åsa, å vi har bestämt att vi ska gå å träna på lördag, kul att få lite sällskap, ska våga mig på att gå på dubbla pass, få se om jag orkar, hoppas!!! Sen tänkte jag ta mig dottern på "Alice i underlandet", undra om dom som heter Alice får rabatt??!!=) Men det är på lördag det. Imorgon är det torsdag å förhoppningsvis blir det lite lugnare, men det är bara att bita ihop, för nu är det bara typ två veckor kvar tills vi har lite påsklov!! ÄR såklart efterlängtat av alla på jobbet och systra mi kommer hem också så det kan ju inte bli bättre! Funderar på om j<ag ska ha lite påskmiddag här hemma å våga mig på  att göra nått med lamm, det ska jag nog =)
Nu blir det hänga tvätt, sen soffan!!

Pusshej!!

Lördag!!

Sitter här nyäten å astrött, jag vaknade typ halv sju, å kunde i vanlig ordning inte somna om =(
Så det blev en lång morgon å ändå fick jag stressa på slutet för att hinna packa å hinna iväg till träningen i tid, men det orda sig!! Kändes grymt bra på passet, kände att jag orkade och det gjorde inte ont i hälarna, nice!!
Idag har det varit dop för Oscar Konrad Folke, lilla solstråle!!!! Fint i kyrkan å inte så länge var det heller, när prästen börja prata blev jag lite fundersam, inte för det han sa utan för hur han såg ut. Jenny hade sagt att det var en präst i vår ålder å han som stod där var betydligt äldre, hmmm..... eller ser vi kanske gamla ut tänkte jag, det roliga va att Gudfadern å dottern tänkte likadant å sen visade det sig att han som skulle döpt Oscar blivit sjuk, stackarn, så det var ju vikarien som var gamal å inte vi, härligt va?! ;)
REsten av kvällen kommer tillbringas i soffan, säkert halvsovandes till melodifestivalen =)

Pusshej

Onsdag!!

Redan onsdag, härligt!! Idag har jag varit med barnet till läkaren, då hon såg ut som värsta boxaren i morse, ena ögat va helt igenmurat =( inte ögoninflammation som jag misstänkte först, utan eksem. stackars lilla barn, men nu har vi fått  två salvor attt smörja med så förhoppningsvis så är eksemen borta på lördag. Då är det dop i Funbo kyrka, kul å jag har fått till med present också, nu är det bara kläderna kvar ;)
Oscar, Jenny å Nicke var här en sväng i kväll för att hämta kakelkapen, trevligt att få besök och snacka bort en stund, Oscar var på strålande humör, hoppas det håller i sig till på lördag, så han inte gör som Alice när hon döptes, gallskrek!! Så här efteråt är det ju roligt, men inte när man står där i en fullsatt kyrka men ett barn som skriker så taket lyfter =)
Nu ska jag gå å go natt prata lite med ungen sen blir det god natt för mig med=)

Kram å god natt!!

TRöööött!!

Varför så trött, jag äter bra mat mer frukt å grönsaker än på länge, solen lyser, det är inte såå kallt ute, allt dettta borde göra mig pigg, men icke!!
Har haft en bra dag på jobbet, men lite rörig på nått sätt,ialla fall för mig, känns som jag jobbat å jobbat å inget händer, ett steg fram å två bak, typ.
I kväll ska jag å dottern på öppet hus på Nanna skolan, dom har också sån dans klass där, hon har sökt dit å jag hoppas hon kommer in då hon hamnade på 13 reservplats på Tunabergskolan. =(
Idag ska jag pröva ettt nytt recept, blomkål och ost soppa, som det är philadelfiaost i, det låter ju bra så nu är det bara att hoppas att dt smakar lika bra.
Ska gå å ta mig en powernap, annars kommer jag väl gäspa ihjäl mig när vi är på skolan =/

Kram!!

Nytt liv!!

Ja idag började mitt nya liv för ungefär sjuttioelfte gången, så idag har jag fört matdagbok å det har gått bra , jag har varit å tränat och handlat, varit duktig å planerat mat för hela veckan.. nästan och i morse invigde jag vårt nya badrum!!! Kan det bli bättre start på veckan än så???
Igår var  vi till min mormor å grattade henne, lillgumman, helt förvirrad men överlycklig att vi var där allihopa, Karin å Lisbeth hade fixat mat å det var som vanligt jättegott!
Det blev inte så mycket mer än så igår, Mr M sov när jag å barnet kom hem, så vi grejade med vårt å sen tvingade jag mig in i hennes rum å vi kollade på film en stund, mysigt!! å det tror jag ungen också tyckte =)
År helt slut så det blir nog inte mer än så här, visst ja, det var en ny tjej å prov jobba idag, Linda, hon verkade vettig, så hoppas hon får komma in snart igen.

Nu är det nog god natt för min del!!

kraaammm

Underbar promenad!

JAg fick med mig Misan på promenaden idag, vi fick den längre svängen, runt sundbro. Åh vad det var härligt, det va sååå skönt ute, kände att solen värmde, det är en så härlig känsla!! Sånt gör mig på bra humör!!! Det var roligt att träffa Misan, vi har inte träffats på jättelänge, kul att bara snacka massa skit,  mycket om vikt blir det ju, hon har en arbetskompis som står i kö för att göra en sån magsäcksoperation, läskigt tycker jag men hoppas så klart att det går bra för henne. fast kanske inte så dum idé ändå, men samtidigt så är det ju inte i magen problemet sitter, utan i huvudet. Men visst skulle det vara nice att vara smal, jag skulle ljuga om jag sa nått annat, men jag skulle aldrig våga göra en sån operation. Misan å jag ska börja på viktväktarna istället, det tror jag mer på,  för man kan ju gå på vilken diet som helst, men i slutändan handlar det ju ändå om att lära sig äta rätt och motionera, det kommer man aldrig ifrån.So viktväktarna here i come =)

Har röjt ur badrummet idag, så himla skönt att äntligen få det gjort men jag foga det sista runt golvbrunnen idag så  det har inte blivit nån premiär dusch än, men rackarns vad nöjd jag är. Nu ikväll har Mr M fått dit  nya dörren också  å det är ju verkligen kanon bra!!


Nu ska det bli familjemys!!


Pusshej

Blå himel och solsken!!

JAg blir genast på bra humör när jag vaknar och ser ut genom fönstret, blå himel och solsken, kan det bli bättre start på helgen?!
Jag är idag också helt ensam hemma, det är både helt underbart (händer inte så ofta) och ganska ensamt. Jag får göra allt precis som jag vill, greja å fixa utan nån som avbryter, härligt!!! Så morgonen har bestått av att måla lister i badrummet, foga det absolut sista runt golvbrunnen, baka frukostbröd till mig (å snart är det klart, nu står första plåten i ugnen) tvättat lite, lyssnat på bra musik på den volymen som jag vill ha, typ högt =) så det som är kvar för  mig idag själva fixet, tömma badrummet på byggsaker och sen äntligen få städa och sen greja med handdukar å duschdraperi, åh va roligt!!!!
Sen bara måste jag ju hinna ut på en promenad i solskenet, hoppas Misan är sugen på att gå hon med för det skulle ju vara nice med lite sällskap å vi har inte träffats på länge =(  Men snart blir det frukost å sen promenad med eller utan sällskap.
Igår fick jag en så härlig överraskning, jag ska få gå en "blomkurs" i Maj, å vad jag längtar!! Det är så roligt att ha något att se framemot å jag kommer dessutom att ha kanon sällskap, Jenny å Kerstin!!!
Efter två månaders "lugn" så börjar det nu hända saker på jobbet, vi har fått in en del affärsluncher, sen har vi bokningar både under bandyfinalen och när det äe isracing!! KUL! jag ska jobba med isracingen, ska bli kul!! Roligt när det blir lite annat än samma gamla vanliga hela tiden å det brukar ju vara  roligt folk som kommer ;)

Fånga dagen!!

kram

Nu kommer det ännu mer snö =(

Jag är verkligen på jätteskit humör!! Är trött, eller helt slut stämmer nog bättre,ännu mer trött,orkeslös,sur och jag  hatar snö!!! Det bara vräker ner å jag blir tokig av det, just nu finns inget posetivt med snö, det ska bara bort!!!  Tröttsamt att läsa om mitt gnäll om snön, ja det är det säkert men jag ska bara gnälla liite mer om det sen ska det bytas ut mot bara posetiva saker, kanske inte idag men snart =)
Vet inte vad jag ska skriva om, sitter och kollar på min favvoserie,House, skulle kunnas se hur många avsnitt som helst. Bästa serien!!!
Nästa helg är det dop av gullungen Oscar! Mr M är gudfader(n) ;) . Har stor presentångest, som vanligt, vill att han ska få en bra, orginel, spännande present, ska kanske inte skriva om mina present nojjor när Oscars mamma läser min blogg men det kan inte hjälpas=)
Idag har barnet varit i Sthlm  å varit studiopublik på "lilla aktuellt" ja alltså inte bara hon, utan hela klassen, verkar ha varit kul å hon sa att hon var med på tv, vilket betyder att min dotter är en tv kändis!!! hahaha
I morgon är det fredag, tjohoo!! Kan det bli bättre?! Mannen har jobbar helg så det blir en lugn helg, skönt! blir nog lite hemma pyssel och förhoppningsvis några promender.
Har smsat med Åsa, vi har inte setts sen första advent då dom var här, det är inte klokt att tiden bara försvinner, vi som sågs nästan varje vecka ett tag å nu går det månader mellan gångerna vi ses =( hoppas vi får till det snart.  Har tänkt att jag skulle bli bättre på att träffa vänner, det går sådär måste jag säga, men  det finns hopp om bättring ;)
Nu kom dottern hem å vill ha datorn så nu är det bara att avsluta

pusshej

1 Mars

Mars ska väl vara den första vårmånaden?! Det märks inte när jag tittar ut genom fönstret, snön vräker ner!!!! Har skrivit det förut å nu skriver jag det igen, nu är jag less på detta, jag vill ha VÅR!! JAg har varken ork eller lust att skotta den skitsnön som envisas med att komma nu, har dessutom ingenstans att göra av den då snövallarna redan är typ 1,5 m höga, gnäll gnäll gnäll... höll inte på att ta mig hem nu på eftermiddagen, vägen var nästan helt igendriven så det var typ bara ettt körfält sista kilometrarna, inte kul =( spännde mig så mycket så nu sitter jag här med värsta huvudvärken och tok stel nacke, inte bra men förhoppningsvis så är det bra i morgon, få se nu om det går att ta sig till jobbet, känns inte så troligt men det kanske slutar snart å då hinner dom ju ploga...
Har varit helt slut i helgen, jag å mannen som skulle få så mycket gjort här hemma, men så blev det inte, när vi hade varit å handlat de sista grejerna i lördags, då var jag så slut att jag sov i bilen hem, känns inte riktigt som jag, så  det blev verkligen en lugn helg.Har fått upp lamporna å spegeln i badrummet iaf, och det blev superbra, nu ska jag bara greja lite med listerna, sen är det städning å sen är det klart ( visst badkaret ska komma på plats å kaklas in med först så måste vi få njuta av det här sen ska vi fixa det också )
Igår va vi till mamma å pappa, har nte varit där sen i julas, trevligt, dom har börjat tapetsera om i mitt  å syrrans gamla rum, det blir snyggt!! Jag å pappa tog en liten skogspromenad å lag ut mat till rådjuren och sen när vi kom tillbaka hade mamma gjort rådjursfilé mad kantarellsås som hom typ gratinerar i ugnen, det är såååå gott! Fick en fågelbok av pappa så nu ska jag lära mig fåglar, inte bara skata, kråka och domherre ( å så får jag inte glömma dom sällsynta gråsvarta snöskatorna vi har här i Bälinge, eller vad säger du Mr M?? ;) )

Fick i förra veckan reda på att en kär gammal vän opererat bort en tumör, har varit så orolig, men hon verkar må bra (eller är hon bara tok hög av smärtstillande?! ;) ) Hon har varit som min andra syster, mitt stora stöd många gånger, nånstans på vägen tappa vi bort varandra men jag vill ju verkligen  finnas där nu, utan att verka påflugen =(

Nu blir det nog tv en stund, jag kommer säkert somna i soffan ögonlocken är tunga redan nu så det kommer bli en tidig kväll.

Kram på er!!

RSS 2.0