Veckans första dag...

Så va äntligen måndagen avklarad, usch, jag tycker verkligen illa om måndagar, det är alltid så rörigt för mig då å allt jag vill är att åka hem, otroligt taskig inställning,jag vet men det kan inte hjälpas ;)
Igår va det verkligen lugna dagen, hade typ huvudvärk hela dagen, men lyckades trots detta fixa lite här hemma. Mamma å pappa va förbi en sväng igår kväll, trevligt!!! Det va ju ett tag sen dom va här =(
När dom åkte blev det tv igen, "Sofias änglar" på kanal 5, vill man gråta floder är det ett toppen program.Igår grät alla tror jag, alla var iaf väldigt berörda, va helt uttorkad efter den timmen =/ Ska aldrig mer se det programmet!!!!
På lördag bär det av till Oslo!!! Åh vad jag ser fram emot det!!! (Förutom jäkla flygresan så klart) Men så länge piloten är nykter ska det nog gå bra å ner kommer man ju alltid ;)
Denna vecka hoppas jag komma iväg på träning, det är sååå länge sen å jag saknar det verkligen, tror att det är därför jag kännt mig lite låg, mår inte bra om jag inte tränar ordentligt =/
Ska gå å tvätta av mig facet nu för snart börjar ett program med Magnus Betnér som jag å Mr M ska se. Visst ja, ska ringa mitt fina barn sen, hon är i Gävle hos en klasskompis, så hon kommer väl vara helt slut när hon kommer hem, min stora lilla barn <3 Hon är det absolut finaste som finns  å det går inte att skriva i ord hur mycket jag älskar henne,villkorslöst!!!!!


Puss

20 februari

söndag igen =( tiden går alldeles för fort!!! Veckan har bara svischat förbi , i måndags va det alla hjärtans dag, en ganska överskattad dag men  Mr M han överraskade med att skicka rosor med blombud!!!! Sååå fina å såååå gullligt gjort!!!!! Förutom det har det varit en tung vecka, det har varit asmycket på jobbet så jag har somnat typ halv nio kväll, snacka om pensionärs varning ;) så det har blivit dåligt med träning men att springa benen av sig på jobbet är väl också nån form av träning, eller??!!

I fredags när jag kom hem så värkte det i hela kroppen å jag  somnade nästan innan vi åt middag, kul va?? suger tycker jag=(
Så i går vaknade jag som vanligt ganska tidigt, gick å små plocka lite här hemma sen blev det en tur med skidorna, härligt men kallt!!!
Jag å mr M va å handla, skönt å kunna göra sånt utan att stressa, älskar när kyl å frys är fyllda =)
Ska väl kanske avsluta, mamsen å papsen är på väg hit, ska bli kul, det va ju ett tag sen dom va här, å så måste jag lämna tillbaka barnets dator innan hon kommer hem, för nu har jag sån lyx efermiddag, ensam hemma med nybakad cokladkaka, tittar på Änglagård å har datorn på magen ;) toppen!!!!
nej avsluta va det =)

puss

Söndag 13 Februari...

Så va helgen slut =( men ska väl inte gnälla, för det gjorde jag ju igår så det räckte.Mådde verkligen skit när jag vaknade, å blev väldigt sur av att det va fint väder när jag ändå inte skulle orka gå ut, men skam den som ger sig, efter lite frulle så bestömde jag mig för att göra Mr M sällskap i skidspåret, å det var det bästa jag gjort!!!! ÅH vad det va härligt!!!!! men det märks att det va ett år sen jag åkte, herre gud va trögt det gick, å värsta vurpan gjorde jag också, inga brutna ben men ett härligt svart blåmärke blev det ;)  Men men det som inte dödar härdar, å vädret va ju fantastiskt!!! Sen blev det en riktig slappar dag, JAg å Mr M bakade morotskaka å tittade på "Breakfast at Tiffany´s" ( inte det bästa jag sett men helt ok), sen  fixade vi middag å Alice och Emelie åt med oss för att sen dra hem till Emelie, så vi  bänkade oss framför tv´n  å melodifestivalen, jösses vad dåligt!!!!! Somnade innan kl 22 å sov till 10.40 idag. Så nu är jag ordentligt utsövd =) Det blev en ny tur i skidspåret, utan vurpa, å med mycket bättre fart än igår, najs!!!
Idag har det dock hänt lite mer, vi har varit ill mio möbler å kollat lite å sen blev det gränby, jag slog till på jeans å tröja men vet inte om jag ska behålla eller lämna tillbaka, hmmm, men jag har ju lite tid på mig =/
HAr precis bakat en cheesecake å snart börjar solsidan, men ska nog hålla mig från att ta en bit å istället skicka med den till magnus jobb i  morgon =)
Nej nu ska jag väl hänga lite tvätt å fixa lite varm choklad  å lyxa med framför solsidan!!

Puss

12 Februari

HAr typ snytit mig hela natten, har huvudvärk å det bara rinner ur näsan ff =( kunde varit en bättre start på helgen =( är helt slut trots tio timmars sömn. sitter med Alice dator nedbäddad framför tv, skulle vilja titta på film men orkar inte resa på mig=( måste bli frisk kan inte vara sjuk nu. Veckan har rullat på, jobbade kväll i onsdags, gick bra, gästerna va jäätenöjda å då är vi det också!!!!! Det har kommit massa mera snö, hur sugit som helst, nu vill man ju inte ha mer snö,utan vår!!!!! Men det är ju bra för Mr M skull, han för chansen att åka mer skidor inför Vasa loppet, vi skulle ut idag men vet inte om jag orkar, synd,för solen skiner å det kommer va en kanondag för alla som kan vara ute!!!
Den här veckan har än en gång lärt mig att livet är sååå skört, det kan förändras sååå snabbt, allt kan hända, har tänkt massor på dom som för typ en veck sen miste en älskad make,pappa å vän, helt gräsligt, en ung människa som hade så mycket av livet kvar, som var ( och såklart alltid kommer vara) så viktig  för många människor!!!!! R.I.P
Om två veckor åker jag å Alice till syrran, åh vad jag längtar!!!!  Har såklart lite ångest inför flygresan, men det kommer gå bra, det vet jag ju men iaf =/
Ska väl släpa mig upp å kolla om det blir nån frukost, är typ skithungrig, är väl ett bra tecken, ska vääl försöka få i mig massa c-vitamin så finns det nog hopp för mig också =)

Hasta la vist


pözz

6 Februari

Det blev verkligen en härlig lördag, det blev en snabbis på Media Markt där jag inte köpte ett skit å sen Ikea där det bara blev tråk-saker som lakan, ramar å såklart ljus å servetter ;) Sen raka spåret till mamsen å papsen, åh vad vi hade mysigt!!! Nästa gång måste jag ta en tur med pappa på fyrhjulingen, det är liksom enda chansen för oss att få prata, annars är mamma med å avbryter å byter samtalsämne, det är helt omöjligt att få nått vettigt samtal med pappa då.
JAg fick med mig en sån typ matberedare hem, som man jan baka å mala köttfärs med. En äkta 70-talare i oranget å marinblått, en Kenwood chef!!! Den verkar inte vara använd mycket så jag invigde den igår med att gör en Brioche-deg, den har stått på kalljäsning i natt å ska strax in i ugnen, så jag ska strax avsluta detta å  gå å fixa lite färsk presssad ananas/apelsinjucie till det,å kanske prova jag  att göra en mandel å banan smoothie också, har införskaffat en bok med bara juice å smoothie recept, så jag tänkte pröva nått nytt recept varje helg, få se hur det går =)
Idag blir det sista rycket med städningen, å kanske ett spinningpass å såklart massa läxläsning med Alice!!!

Fånga dagen!!

Puss

5 februari

Äntligen lördag, och jag gav mig själv en träningsfri lördag, vet inte om jag egentligen gör mig själv någon tjänst,men jag har inte känt mig på topp den här veckan och jag vill inte riskera bli sjuk. Vaknade som vanligt tidigt, så jag har hunnit städat Alice rum, bakat, tvättat å röjt lite iköket så nu är det bara dammsugarvalsen  kvar ;)
Har precis ätit frulle , ska ta på facet å sen dra till ikes och media markt sen blir det fika hos mamsen å papsen, MYS!!!
Är glaad att jag känner mig på bättre humör än igår när jag drog från jobbet, mycket har jag mig själv å skylla men ibland går det över styr å jag kan iinte dra i bromsen, det blir för mycket å jag tar åt mig fast jag vet att det är typ på skoj =/ men nog om detta, jag blir bar löjlig ibland, jag har väldens bäst jobbarkompisar!!!! punkt!!!
Nej om jag skulle sätta lite fart nu så jag kommer hem nångång å blir klar med sista städningen!!!!

Fånga dagen!!!

puss

1 Februari

Jaha så va det ny vecka igen, tjoho.. eller nått.. Idag har det varit en sån sugig dag på jobbbet, inget har egentligen gått fel men inte heller toppen, känner mig bara helt värdelös å väldig lågpresterande, allt jag gjort har tagit två hundra år, så jävla saaaaaaakta =( urk,men det är ju bara att komma igen imorgon, å då hade jag tänkt baka nått till våra fredagsfikagäster, typ chokladrutor blir det nog.
Helgen har varit bra, började lördagen med spinning sen blev det en sväng på gränby å sen lunch hos kusinen, mycket trevligt och gott, hemma igen så blev det mest slappa, skjutsade in Mr M till en kompis, å dom skulle dra vidare till KROM sen. Söndagen fortsatte i samma stil, upp mysa med familjen lite, fixa till oss å sen lunch hos Majlan, som by the way fyller år idag, hela uppsala klanen Eiengård samlad, kul, det är ju ganska sällan vi ses allihopa.
Sen va helgen slut å igår körde karusellen igång igen, jobba, träna, hjälpa Alice med läxorna, tvätta,planera mat, plocka lite här hemma... you name it...
Ska väl gå å fixa undan middagsdisken å sen blir det nog film, fast vid närmare eftertanke blir det nog film först =)

puss

RSS 2.0