Tre dagar kvar!!

Ja, det är sant, bara tre arbetsdagar kvar till semester!! Så himla super nice!!! Cyklade till jobbet idag också, skönt men  det var lite varmt redan i morse så gissa om det var varmt när cyklade hem nu på eftermiddagen??!! DEt blåste lite å då var det ju ganska skönt men så fort det  blev vindstilla kändes det som jag kokade, men det gick ändå bra att cykla hem, kändes som jag flög fram, skönt att jag slapp den huvudvärken som jag hade igår.
Har haft en ganska soft dag på jobbet, det har ju minskat på gäster ganska rejält, men det är ju massor å städa =/ lagom kul, men det måste ju göras innan vi går på den efterlängtade semestern.
Det blev ju ett konstigt slut sist men så kom ju Åsa cyklandes och lite senare resten av familjen med bilen, hon är en riktig hurtbulle Åsa!!  Det blev en trevlig söndagkväll, en perfekt avslutning på midsommarhelgen =)
Ja, så ska jag väl fortsätta där jag slutade förra inlägget ;) Tom å Pernilla  blev kvar på akuten till halv sju på midsommardags kvällen =(: Tom är nu opererad å ligger hemma med foten i högläge i väntan på att svullnaden ska gå ner, för då ska han gipsas. Fy så tråkigt!!! Men men är huvudet dumt får kroppen lida;)
Vi sov som vanligt hos snälla svärföräldrarna ovh på midsommardagens eftermiddag är det ju dragkamp, kul!! Inte för att jag egentligen bryr mig om vilka som vinner, utan det är mest  det runt omkring, Rasbokils gäng är grymma på trummor, å nått år har dom haft en snubbe som sprutar eld, coolt!
Jenny,Nicke å lilla Oscar var också där, kul att umgås alla, det blir alldelaes för sällan=( Kanske får vi komma å bada på semestern??!! Det är så snyggt deras poolhus!!!!

Är helt slut å fattar  inte hur jag ska orka cykla dom här sista dagarna men det är väl bara att bita ihop, har beställt lite böcker på CDON, så jag har nått att läsa på semestern.Igår köpte jag Dan Brown senaste bok å började lite smått läsa den, å nu kan jag fortsätta när jag beställt lite nytt;)
Ska ut  å greja lite tänkte jag, fick ett jättestort rabarberblad av Kerstin så nu ska jag ut å gjuta, å sen tror jag att jag ska måla det vitt, skulle vara lite kul när dom andra tre är gråa, ska köpa mer betong så jag kan gjuta några krukor på semestern =)
Nej ut i solen var det=)

pusshej

Efter midsommar!

Så va midsommar över för denna gång. Det var elfte året vi firade med Åsa, Per,Per, Anki,Pernilla,Tom och alla barn.Som vanligt jättetrevligt och alldelas för mycket mat=) Men sååå gott.Förrättva  min nubbesallad,Ankis supergoda västerbottenpaj, Åsas inlagda sillar, mmm.Sen blev det kärlknul(eller hur det nu stavas) med potatisgratäng och sen blev det Pernillas goda efterrätter, jo för hon hade gjort två, Cheesecake med jordgubbar till och sen vit kladdkaka med vispgrädde och bär, ALLT va helt galet gott, blev proppmät trots att jag bara tog lite av varje!! Åsa å Per har byggt ut sin altan så det blev lite invigning nu till midsommar, jätte bra jobbat!!! Vi satt ute hela kvällen i det härliga vädret, vi fick  lite extra sällskap lite senare, MYGG!!! invation, Alice å jag har säkert fått 30 nya bett i var, men men är det midsommar så är det=)
Tom å Pernilla cyklade hem till Skyttorp på natten, åh precis när dom kom in på deras gata så ramlade Tom med cykel å bröt foten.Så han å Pernilla spenderade hela natten och nästan hela midsommardagen på akuten, vilket jäkla skit!!
Nu har Åsa kommit hit cyklandes så jag får uppdatera mer senare, för nu ska det ätas pizza=)

Puss å hej!!

Midsommar!!

Oj, att det redan är midsommar, tiden går verkligen sjukt fort!! Nu har jag bara fem arbetsdagar kvar till semester!!!!! Jippi!!!
Men först midsommar, har gjort nubbesalladen som vi ska ha med oss imorgon och köpt 1½ kilo lösgodis!!! mums!! Den här veckan har det varit ett riktigt sommarväder, hoppas det håller i sig hela midsommaren å hela semestern!!!
Den här veckan känner jag mig lite stolt över mig själv, har cyklat till å från jobbet  måndag, tisdag och så idag, skulle ha cyklat igår men då försov jag mig =( Det är sååå härligt, å det har redan gett resultat, känner att det inte är lika tungt som första dagen jag cykla =) Ska ta mig en liten cykel tur imorgon också om jag inte sover så länge.
Igår kväll prövade jag en massa gamla jeans, å alla var typ nästan för stora, tråkigt eftersom jag älskar  mina jeans, men samtidigt ROLIGT!!! Moahahahahaa,  resultat resultat!!!! Me like!!
Just nu hände nått ovanligt, övriga failjen gick å lag sig FÖRE mig!! Det brukar bara hända om jag har jobbat, helt galet, konstig känsla att vara uppe själv, men ganska skönt också ;)
Det händer inte så mycket just nu, mest jobb å lite små pyssel här hemma. Har gjort om min s.k. planteringsplats, det blir kanoners är rånöjd!!! Tur att jag har en sån toppen sambo som hjälper mig!!
Nu är visst min tvätt klar så nu blir det till att hänga upp den sen lite tv och sen sängen!! åh, så skönt!!

Sov gott å dröm sött!!

Sommarlov!!

Jaaa, nu har älskade dottern sommarlov, som hon har längtat!!!Igår var det avslutnings middag i församlingsgården tillsammans med den andra 6:an, Alice ville ju först inte gå, men jag tror nog att han var glad att jag "tvingade" henne, märktes när det var slut att alla var lite ledsna, till och med killarna som är lite coola kände nog lite vemod, och  några tårar rann också=(  men det hlr ju till.

Ikväll har det varit "Fett med kärlek" på fyrishov, va å hämtade Alice å Ellan för en halv timme sen, dom verkar haft superkul, nice!!

Själv har jag 14 arbetsdagar kvar innan jag får semester, men det kommer nog gå fort,nästa vecka har vi asmycket på jobbet, så det blir nog lite mer timmar för mig å det är ju bra. Det kommer det antagligen bli i höst också, vi ska öppna tidigare å ha mackor å lite fikabröd, så jag ska vara med å fixa det, typ baka, fixa smoothies å mackor, känns bra å kul att få göra nått annat än bara salladsbuffen.
Just nu är  det så roligt att gå till jobbet, känns som vi verkligen är sammansvetsade nu, med visssa mer  kanske, men det är ju så det är ;)
Imogon ska jag försöka mig på att göra en prov-cyckling till jobbet, hade tänkt cyckla varje dag nästa vecka om vädret tillåter, förhoppningsvis sätter det lite extra fart på förbränningen =) Åh det tycker jag är toppen!!!
Jag kanske kanske ska gå med mannen på Ozzy i september, det skulle vara så sjukt häftigt, men vi får se, just nu finns det en biljett som en inte har betalat åh den tycker jag kan bli min=) För det här är kanske sista chansen at se den gamla sönderknarkade "ironmannen", legenden..
Nej om jag kankse ska ta å natta mig själv nu så jag orkar upp å hämta älsklingen imorgon kl 7, det är priset jag får betala när jag är en hönsmamma;) men det är det värt!!!!

Sov gott å dröm sött!!!

JUNI.....

Tänk vad tiden går fort, redan juni, både härligt å lite läskigt, fortsätter det så här så är det ju snart höst  igen, jag vill att tiden ska gå lååångsaamt,så jag hinner  njuta av alla lukter, alla blommoroch att bara hinna vara!! JAg har ju några vänner som också bloggar å jag är  så imponerad att dom  skriver så ofta, det var ju mitt mål  från början också, men jag tar mig liksom inte tid, det är så roligt att läsa och det är inspirerande, för jag känner att nu vill jag också skriva =)
Veckan som varit har verkligen bara rullat på,jag har tagit mig i kragen å  tagit mig i väg å tränat, fasiken så mycket bättre jag mår då alltså, galet!!! Jag är ute mycket också, den här tiden saknar jag verkligen trädgårdsjobbet, att få vara ute så mycket är ju toppen, å allt  som jag lärde mig, det var ett helt fantastiskt jobb, men tyvärr inget jag med mina skitdåliga händer kan fortsätta med =(
Nu är det bara en  hobby som jag är besatt av, jag håller på å vänder plattorna i våra gångar, det blir så stor skillnad,  ljust å fräscht, har börjat med den sista gången nu, så nu har jag "bara" ca 20 plattor kvar att vända ;) .Borde väl egentligen gå ut å fortsätta med det så det blir klart nån gång, men  orken å lusten försvann på vägen hem, kändes som kaos var jag än åkte å i bilen luktade det gamalt staket å jag inbilade mig att det kröp runt spindlar å andra småkryp överallt å framför allt i mitt hår, satt å klia hela tiden när jag körde,sjukt jag vet, men jag kunde inte sluta, men nu har jag varit å kastat eländet
, så förhoppningsvis känns det bättre att köra bilen ikväll =)
Helgen har varit toppen, började med att åka å träna med Åsa i lördags, hem å greja lite i trädgården medans mannen spelade golf med Per, sen blev det middag  i Vattholma, gott å jättemysigt!!! Såna kvällar kan jag leva på länge, bara sitta ner å prata, dricka lite vin, umgås, mysa, det kan det aldrig bli för mycket av!!!
Igår blev det mer hemmafix,mannen rev vårt pinsamt fula staket, å vi var så duktiga å lassade n det i bilen å åkte till spostationen, som var stängd!!! Nationaldag!!! hmm, så därför fick jag åka omkring med det tills idag, grrr...
Sen igår kväll kom Maria å Jonas å barnen över å fika, mycket trevligt, vi gör det alldeles för sällan, vi bestämde att vi ska gå i morgon kväll å det är bra, kanske ska jag cykla på  onsdag, vill men pinsamt om jag inte skulle orka eller att det tar för lång tid, men mne , det är väl bara att pröva =)

Sämst med helgen var att diskmaskinshelvetet pajade, HUR kan den funka ena dagen, för att nästa dag INTE funka, HUR ÄR DETTA MÖJLIGT?????? Sånt här kan göra mig helt galen, ok när nått börjar funka lite sämre å sen sämre å sämre, men det här, funka sen trasig, aahhggrrhh, bara ett stort  NO NO!!!
Nej, kanske jag ska börja greja lite nu, ska förhoppningsvis iväg å träna med Åsa ikväll, så nu gäller det att jobba på så jag hinner göra lite ute också!!!

Dagens hiss: Mina jobbakompisar, för att dom får mig att skratta=)

Dagens diss:Trasiga diskmaskiner å staket som luktar illa

Puss på er!!

RSS 2.0