Fredagen den 13....

Jag har fått världens utlägg på jobbet om varför det skulle vara en sån otursdag, det hände nått på typ 11 eller 1200 talet, å så nått on nån påve eller nått, *gäsp*, ni fattar hur intresserad jag va va??? =)
Jobb jobb jobb,har typ sprungit benen av mig den här veckan känns det som, men jag klagar inte, sååå kul!! Fan jag fixar ju detta!!!! =) Heja mig!! Jag vet att det är fult att berömma sig själv men jag kunde inte stoppa mig =)
Har funderat på en  sak, hur tom  jag kan känna mig ibland,  å när jag inte har det blir det sååå tomt!!!! Att ha det här vardagliga gnabbet, dom djupa samtalen, skratten,pikarna,interna skämten, att ha nån att gå  till å bara ösa ur sig allt jag håller på att bli galen på, och som så klart gör samma sak till mig,det är fan LYX!!!!! Jag vet att  ni vet vilka ni är... ;) Ni är verkligen TOPPEN!!!!
Nu ska jag kasta mig i soffan å äta liiite chips, det får jag unna mig efter den här veckan ;) Å framför allt ska jg mysa med min fantastiska sambo!!!!!


puss!!!!

Det är mycket nu....

Japp, så är det, å det är skitkul men påfrestande till max!!!! En av mina kollegor har varit sjukskriven i en vecka så jag har liksom lite av hans grejor också att fixa med, skit kul att få visa att jag fixar det, men det är tufft ibland ,  att liksom ha full koll på massa beställningar å full koll på  mitt egna jobb, men det har ju gått bra hittills =). Oroar mig lite inför hösten också, hur det ska bli med mina tider  å så, för jag är verkligen INTE intresserad av att gå tillbaka till mina gamla tider, verkligen INTE!!!!! Men vi får se, kanju inte börja oroa mig redan nu....
Veckan har flytit på bra mne jag har varit helt slut, är förkyld å har ont i halsen, så jag har mest jobbat, å sen åkt hem å sovit, skittråkig jag vet men jag måste hålla mig frisk, ska jobba på lördagkväll så det är bara att bita ihop (eller va det bryta ihop???)!!!
Måste bara säga att jag har en fantastisk dotter, hon har verkligen kämpat den här veckan med läxor å pluggning inför prov, hon kaqn ju bara hon vill, det gäller bara att få henne att vilja ;)
Jag har dessutom en fantastisk sambo, som fixar middag tills jag kommer hem, lyckliga jag som har det så bra, medans jag själv mest sover å hostar =( Ska nog bädda ner mig i soffan nu för snart börjar mitt favvo program Ncis!!!!

puss på er!!!

RSS 2.0